Προς το περιεχόμενο

Mini PC BMAX B7 Pro Intel Core i5-1145G7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Windows 11 295 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Engimek είπε

Έτσι ειναι οι customiές καλως η κακώς. Παντως εγώ εαν έμπαινα σε τέτοια διαδικασία εννοείται ότι θα έκανα δοκιμή του αντάπτορα με μια κάρτα γραφικών + τροφοδοτικό που ήδη διαθέτω.

Αμα είχα κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό, ήξερα και εγω τι να κάνω.. 

:)

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μου έστειλαν μύνημα ότι έγινε η αποστολή της παραγγελίας σήμερα και το σκεφτόμουν να ακυρώσω για την άλλη προσφορά από aliexpress. Όσοι έχετε ξανά παραγγείλει από geekbuying ξέρετε σε πόσο καιρό θα φτάσει περίπου;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Margiepan είπε

Καλησπέρα! Μου έστειλαν μύνημα ότι έγινε η αποστολή της παραγγελίας σήμερα και το σκεφτόμουν να ακυρώσω για την άλλη προσφορά από aliexpress. Όσοι έχετε ξανά παραγγείλει από geekbuying ξέρετε σε πόσο καιρό θα φτάσει περίπου;

Αδερφέ, βρήκες κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ioannischr είπε

3-4 εβδομαδες

Αυτό το 3-4 βδομάδες ισχύει και για τις αποστολές από Ευρώπη (Πολωνία το συγκεκριμένο) ή μόνο από Κίνα; Κάποια εμπειρία κανείς από Ευρωπαϊκή αποθήκη; Αυτοί γράφουν 3-10 μέρες, αλλά ξέρω πως αυτά είναι σχετικά.

image.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Τιμολόγιο παιδιά μπας και κοβουν

Σου απαντάω με σχόλιο που διάβασα σε άλλο site σχετικά με αυτό:
image.png.90e56130d0b86b922c496e505b5f079e.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anashario είπε

Αυτό το 3-4 βδομάδες ισχύει και για τις αποστολές από Ευρώπη (Πολωνία το συγκεκριμένο) ή μόνο από Κίνα; Κάποια εμπειρία κανείς από Ευρωπαϊκή αποθήκη; Αυτοί γράφουν 3-10 μέρες, αλλά ξέρω πως αυτά είναι σχετικά.

image.png

απο κινα αναφερομαι     απο ευρωπαικη αποθηκη πιστευω οτι το 10ημερο ειναι πιθανο

Δημοσ.
21 ώρες πριν, cgioris είπε

Αδερφέ, βρήκες κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Ναι φίλε μου δες το άλλο thread από AliExpress, έχει και καλύτερο επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Margiepan είπε

Ναι φίλε μου δες το άλλο thread (https://bit.ly/3njQGLO) από AliExpress, έχει και καλύτερο επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο

https://www.cpubenchmark.net/compare/5206vs3922/Intel-N95-vs-Intel-i5-1145G7, δεν έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά 45.7% χειρότερο!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Βγήκε μια άλλη προσφορά με επεξεργαστή Rysen 5 5600U αλλά +100 ευρω η τιμή. Εγώ το χρειάζομαι για χρήση κάτω από TV σαν Android emulator για εφαρμογές streaming όχι gaming, συν απλή χρήση PC. Αξίζει να ακυρώσω και να δώσω +100 ευρώ, θα δω διαφορά στο emulation;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geo4ever είπε

Βγήκε μια άλλη προσφορά με επεξεργαστή Rysen 5 5600U αλλά +100 ευρω η τιμή. Εγώ το χρειάζομαι για χρήση κάτω από TV σαν Android emulator για εφαρμογές streaming όχι gaming, συν απλή χρήση PC. Αξίζει να ακυρώσω και να δώσω +100 ευρώ, θα δω διαφορά στο emulation;

https://www.cpubenchmark.net/compare/3922vs4284/Intel-i5-1145G7-vs-AMD-Ryzen-5-5600U

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...