jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, Vinsomnia είπε Ξέρει κανένας αν θα μπορέσει η iGPU με αυτές τις θύρες να δώσει 2K@144/165Hz; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε gaming, απλό browsing, YouTube, ταινίες κλπ. HDMI Version: HDMI2.0b ΝΑΙ , άνετα 17 ώρες πριν, marksk είπε Αν δεν κάνεις 4k transcoding κάνει μια χαρα
speedman_26 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 hours ago, specre said: Ευχαριστώ @zacharis1955 Kλασικά το geekbuying χρεώνει για νησιωτικούς προορισμούς 35 € μεταφορικά. Πάλι όμως είναι vfm. Αυτή η μάρκα είναι καλή θα έχουμε πρόβλημα σε drivers κτλ
Doubt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, speedman_26 είπε Αυτή η μάρκα είναι καλή θα έχουμε πρόβλημα σε drivers κτλ θα έχετε ή δεν θα έχετε;
zacharis1955 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, ziggywas είπε Προσοχή, είναι για pre-order με αποστολή 24 μέρες μετά.... Ε και?
speedman_26 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 11 minutes ago, Doubt said: θα έχετε ή δεν θα έχετε; Λέω και για τα άλλα παιδιά που το παράγγειλαν
anashario Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Θέλω να παραγγείλω ένα extra δίσκο για το μηχανάκι ώστε να είμαι έτοιμος μόλις φτάσει. Αναφέρει αυτό ο κατασκευαστής: "Features an empty expansion bay to allow adding an M.2_SATA_2280 SSD or HDD." και κάπου πιο κάτω έχει και μια φώτο που δείχνει πως υπάρχει υποδοχή και για 2.5" HDD. Μπορεί να καταλάβει κανείς τι τύπου πρέπει να είναι τελικά ο 2ος δίσκος που μπορείς να βάλεις; M2 SSD ή 2.5" SSD;
zacharis1955 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, anashario είπε Θέλω να παραγγείλω ένα extra δίσκο για το μηχανάκι ώστε να είμαι έτοιμος μόλις φτάσει. Αναφέρει αυτό ο κατασκευαστής: "Features an empty expansion bay to allow adding an M.2_SATA_2280 SSD or HDD." και κάπου πιο κάτω έχει και μια φώτο που δείχνει πως υπάρχει υποδοχή και για 2.5" HDD. Μπορεί να καταλάβει κανείς τι τύπου πρέπει να είναι τελικά ο 2ος δίσκος που μπορείς να βάλεις; M2 SSD ή 2.5" SSD; https://androidpctv.com/bmax-b7-pro-minipc/ ==>> BMAX B7 Pro Specifications ==>> In the storage section, we have a 1 TB M.2 SATA SSD installed inside. In addition, internally, we find a SATA3 port with space for a 2.5″ storage unit (Στην ενότητα αποθήκευσης, έχουμε εγκατεστημένο εσωτερικό SSD M.2 SATA 1 TB. Επιπλέον, εσωτερικά, βρίσκουμε μια θύρα SATA3 με χώρο για μονάδα αποθήκευσης 2,5″.). 1
sintalkas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 παιδια δεχεται με κανενα τροπο εξωτερικη καρτα γραφικων?
Engimek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, sintalkas είπε παιδια δεχεται με κανενα τροπο εξωτερικη καρτα γραφικων? Υποστηρίζει το Mini PC Thunderbolt 3 port? Αν όχι τότε επίσημα δεν δέχεται. Ανεπίσημα... αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου αγοράζεις μετατροπέα που συνδέει κάρτα γραφικών με το m.2 slot. Προυπόθεση είναι ότι "χάνεις" τον m.2 ssd για να μπει ο αντάπτορας και εγκαθιστάς ένα 2.5" sata ssd όπου θα εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου. Ο Sata ssd θα είναι πιο αργός αλλά αναγκαστικά κάνεις την υποχώρηση αυτή... Η απάντηση βασίζεται στα πιο πάνω μηνύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει m.2 slot και 2.5" bay για δίσκο. Δεν έχω κοιτάξει specs. 1
Billator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, sintalkas είπε παιδια δεχεται με κανενα τροπο εξωτερικη καρτα γραφικων? Εγώ τσίμπησα το beelink ser6 pro με τον 7735hs που θεωρητικά υποστηρίζει στην usb-4 που έχει, μόλις παραλάβω αν θες σε ενημερώνω. 1
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, Engimek είπε Ανεπίσημα... αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου αγοράζεις μετατροπέα που συνδέει κάρτα γραφικών με το m.2 slot. Προυπόθεση είναι ότι "χάνεις" τον m.2 ssd για να μπει ο αντάπτορας και εγκαθιστάς ένα 2.5" sata ssd όπου θα εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου. Ο Sata ssd θα είναι πιο αργός αλλά αναγκαστικά κάνεις την υποχώρηση αυτή... Η απάντηση βασίζεται στα πιο πάνω μηνύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει m.2 slot και 2.5" bay για δίσκο. Δεν έχω κοιτάξει specs. Εχω ενα παρόμοιο μινι pc και θα ήθελα να του βάλω με αυτό τον τροπο εξωτερική κάρτα γραφικών, αλλά κοιτάω την καρτα που χρειάζεται για να συνδέσεις την καρτα γραφικών, κάνει κανα 80ρι στο eBay. Να πληρώσεις δηλαδή τοσο αυτη την κάρτα, να αγοράσεις και καρτα γραφικών, και αμα δε δουλέψει? Θα έχεις σκασει ενα σωρο λεφτά στα χαμένα. Πολύ υψηλό το ρίσκο. Που να βρεις και τα 2, καρτα, συν καρτα γραφικών απλα για να δοκιμασεις πρώτα να δεις αν δουλεύει.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από oldnew
Engimek Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Στις 19/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, Engimek είπε Εχω ενα παρόμοιο μινι pc και θα ήθελα να του βάλω με αυτό τον τροπο εξωτερική κάρτα γραφικών, αλλά κοιτάω την καρτα που χρειάζεται για να συνδέσεις την καρτα γραφικών, κάνει κανα 80ρι στο eBay. Να πληρώσεις δηλαδή τοσο αυτη την κάρτα, να αγοράσεις και καρτα γραφικών, και αμα δε δουλέψει? Θα έχεις σκασει ενα σωρο λεφτά στα χαμένα. Πολύ υψηλό το ρίσκο. Που να βρεις και τα 2, καρτα, συν καρτα γραφικών απλα για να δοκιμασεις πρώτα να δεις αν δουλεύει.. Έτσι ειναι οι customiές καλως η κακώς. Παντως εγώ εαν έμπαινα σε τέτοια διαδικασία εννοείται ότι θα έκανα δοκιμή του αντάπτορα με μια κάρτα γραφικών + τροφοδοτικό που ήδη διαθέτω.
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στα 280 € με το κουπόνι GKB23MS2 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από zacharis1955
sintalkas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Το μόνο που με κρατάει είναι ότι μάλλον δεν δέχεται εξωτερική κάρτα γραφικών θαντερμπολτ
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sintalkas είπε Το μόνο που με κρατάει είναι ότι μάλλον δεν δέχεται εξωτερική κάρτα γραφικών θαντερμπολτ 😀...και 'μένα ότι σίγουρα δεν κάνει και φραπέδες...😀 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα