SeNNinhA Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, actorgr είπε μετα απο επικοινωνια με τους προμηθευτες, μου ζητηθηκε να τους στειλω φωτο με την ηλεκτρικη συνδεση (;).Τους εστειλα οτι ηθελαν ,αλλα και video που φαινεται η ολη κατασταση, ενα link μεσω drive γιατι ηταν 150mb. Η αποκριση μετα απο ολα αυτα ηταν: Thank you for your reply. Sorry for the inconvenience. Please consider the solution below: Exchange a new one for you. Please send it back to Germany, we will reimburse you the freight, and please give the tracking number after sending Recipient: Shili Yang Mailing address: Max-Planck-Straße 9, 63303 Dreieich, Germany Μετα την ανταλλαγη αποψεων που διαβασα στην ενοτητα ,δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα εχω καλυτερη ...τυχη και στο νεο mini pc, οταν και εαν το παραλαβω. Αντιθετα θα στοιχηματιζα οτι μαλλον θα καταληξω σε φιασκο και το ρισκο που πηρα με την αγορα του Bmax δεν θα βγει σε καλο.Για την ιστορια, ομως να πω οι αυτη η αγορα αποφασισθηκε, γιατι η πρωτη μου επιλογη τον Μαϊο του 21 (Beelink SEi10 10th Generation Office Mini PC 3.4Ghz Intel Ice Lake-U i3-1005G1 Intel UHD Graphics 8GB DDR4 256GB NVME SSD WiFi 6 bluetooth 5.0 1000M στα 310€ περιπου)ηταν ποιοτικη.Δυο μερονυκτα μονιμα ανοικτο ακομα δουλευει με προσθετο εσωτερικο ssd 500 αρι.Ειπα λοιπον, παιρνω i5, 16γιγα μνημη και 1000 αρι ssd δισκο,αρα κατι αναβαθμισμενο με σκοπο να διωξω το παλιο. Πιστευω οτι η θερμοκρασια ηταν η αιτια που τα παιξε, καθως του προσθεσα εναν 1 tb seagate στην ελευθερη θεση για 2.5 αρι.Τωρα μετα απο ολα αυτα σκεφτομαι οτι απλα η Bmax , δεν λεει... Προχωρας ως σου ειπαν Δεν εχεις να χασεις κατι. Ειναι θετικοτατο πρωτον οτι σου απαντησαν αμεσα και δευτερον οτι σου εδωσαν λυση με αποστολη Γερμανια και επιστροφη των μεταφορικων. Αρα και σε περιπτωση δευτερης βλαβης πιθανολογώ ότι θα μπορεσεις να ζητησεις και χρηματα πισω. Δεν ειναι απαραιτητο οτι ολα θα βγουν σκαρτα. Η BMax δεν ειναι κακη κινεζικη εταιρια. Απλα οπως ολα τα κινεζικα ειναι και θεμα τυχης. Προς το παρον θετική η εξελιξη μεσα στην ατυχια σου 2
safridia Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Παραγγειλα το φτηνο μηχανακι με κοστος 105ευρω, οταν ολοι κανατε την αγορα του υπολογιστη του θεματος. Ειδα οτι ολοι εχετε παραλαβει και απλα περιμενα... Σημερα μετα απο 3 εβδομαδες τους εστειλα μυνημα με email (γιατι τα παρταλια δεν απανταγαν ποτε στο messanger τις προηγουμενες ημερες οσο και να προσπαθουσα) και τελικα μου απαντησαν οτι δεν βρηκαν κανενα δεμα και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα. ΓΑΜΑΤΗ εμπειρια. Δεν τους νοιαζει τιποτα, που πληρωσα εδω και 20 ημερες και περιμενω σαν χαζος Να παρακαλατε να μην σας χαλασει γιατι σας βλεπω να μενετε με το χαλασμενο
SeNNinhA Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, safridia είπε Παραγγειλα το φτηνο μηχανακι με κοστος 105ευρω, οταν ολοι κανατε την αγορα του υπολογιστη του θεματος. Ειδα οτι ολοι εχετε παραλαβει και απλα περιμενα... Σημερα μετα απο 3 εβδομαδες τους εστειλα μυνημα με email (γιατι τα παρταλια δεν απανταγαν ποτε στο messanger τις προηγουμενες ημερες οσο και να προσπαθουσα) και τελικα μου απαντησαν οτι δεν βρηκαν κανενα δεμα και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα. ΓΑΜΑΤΗ εμπειρια. Δεν τους νοιαζει τιποτα, που πληρωσα εδω και 20 ημερες και περιμενω σαν χαζος Να παρακαλατε να μην σας χαλασει γιατι σας βλεπω να μενετε με το χαλασμενο Καλα αυτό συμβαίνει κατά κόρον και με όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων εδώ στην Ελλάδα! Σιγά το νέο. 1
dimoskoutr Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Λοιπόν. Προσωπική εμπειρία με το X300 δεν έχω. Δεν βλέπω όμως και άλλες επιλογές για τέτοιου μεγέθους Mini PC εκτός της Asrock και της ASUS. Εχω το Asus και είναι άψογο. Στο Asrock όμως αναβαθμίζεις και τον επεξεργαστή. Εξωτερική τροφοδοσία και στα δύο. Έχεις μπερδευτει όμως μεταξύ Asrock Deskmeet X300 και Deskmini X300. Το Deskmini X300 είναι αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ και είναι πραγματικά Mini PC Εσύ μιλάς για το Deskmeet X300 που είναι mini ITX με το τροφοδοτικο μέσα στο κουτί του και το οποίο παίρνει και GPU μέσα στο κουτί του. Το λέω γιατί αναφέρεις το κουτι Thermatake core V1. Και ναι πρέπει να πω ότι αποτελεί ένα πολύ ωραίο κουτί για να στήσεις ένα Mini ITX. Οχι. Φυσικά δεν λέμε ότι το ASUS η το Asrock είναι άψογα. Αυτό που λέμε είναι ότι είναι από τις ελάχιστες επώνυμες επιλογές για Mini PC (μικρότερο από τα Mini ITX) που σου προσφέρει σαφέστατα καλύτερη υποστήριξη από την μηδενική ή σχεδόν μηδενική των κινεζικών, σαφέστατα ανώτερη ποιότητα κατασκευής και αντοχή σε χρόνο και κάποιες επιπλέον δυνατότητες επεκτάσεων και επιλογών σε σχεση και πάλι με τα κινέζικα. Όλα αυτά με ένα φυσικά κάπως αυξημένο κόστος σε σύγκριση πάντα με διάφορες προσφορές που παίζουν διότι σε σχεση με τις νορμάλ τιμές τους είναι τα ίδια. Τώρα εάν παμε στην άλλη κατηγορία των Mini ITX η κουβέντα θα είναι άλλη αλλά ξεφεύγουμε από το αγοραστικό κοινό των Mini ITX. Παρεμπιπτωντως ωραίο κουτί. Και κοιτούσα τελευταία και την επιλογή ενός Mini ITX.. Εάν έχεις κάτι άλλο οικονομικό και καλό να προτεινεις PM please για να μην χαλάμε και το topic Α είδα ότι μπορείς να βάλεις εξωτερική GPU κουμπωμοντας την σε M2 θύρα. Αληθεύει? 👋 Δεν μπερδεύομαι, ξέρω ακριβώς για ποιο κουτάκι μιλάμε. Το core v1 το ανέφερα για να δείξω ότι από τότε (2017) ψαχνόμουν με μικρά pc. Φυσικά και δεν είναι μικρό σε σχέση με το x300. Αυτό που έχω με τον j5005 είναι σε λίτρα πιο μικρό από το x300 παρότι mini itx και εκείνο και με 4usb ξέχωρα από την μητρικής. Την γνώμη μου την είπα για το deskmini x300. Είναι υπερτιμημένο σαφέστατα για αυτά που προσφέρει εν έτη 2023 με μεγάλο μειονέκτημα το πολύ κακό i/o. Ειδικά έχοντας και έξτρα ανταγωνισμό από τα mini pcs. Τώρα αυτό που με ρωτάς για την εξωτερική gpu αν εννοείς για το core v1 παίρνει κανονικά εσωτερική gpu μέχρι 28cm μήκος. Εκτός και αν εννοείς κάποιο άλλο κουτάκι και δεν κατάλαβα την ερώτηση. Τελος διαφωνώ ότι μόνο η asus και η asrock είναι σοβαρές εταιρείες στα mini pc. Έγραψα και πριν που στον πατέρα μου έχω πάρει ένα intel nuc. 2 Χρόνια τώρα με 4core/8thread δεν κάνει κιχ και είναι εξαιρετικά ποιοτικό. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από dimoskoutr
SeNNinhA Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Δεν μπερδεύομαι, ξέρω ακριβώς για ποιο κουτάκι μιλάμε. Το core v1 το ανέφερα για να δείξω ότι από τότε (2017) ψαχνόμουν με μικρά pc. Φυσικά και δεν είναι μικρό σε σχέση με το x300. Αυτό που έχω με τον j5005 είναι σε λίτρα πιο μικρό από το x300 παρότι mini itx και εκείνο και με 4usb ξέχωρα από την μητρικής. Την γνώμη μου την είπα για το deskmini x300. Είναι υπερτιμημένο σαφέστατα για αυτά που προσφέρει εν έτη 2023 με μεγάλο μειονέκτημα το πολύ κακό i/o. Ειδικά έχοντας και έξτρα ανταγωνισμό από τα mini pcs. Τώρα αυτό που με ρωτάς για την εξωτερική gpu αν εννοείς για το core v1 παίρνει κανονικά εσωτερική gpu μέχρι 28cm μήκος. Εκτός και αν εννοείς κάποιο άλλο κουτάκι και δεν κατάλαβα την ερώτηση. Τελος διαφωνώ ότι μόνο η asus και η asrock είναι σοβαρές εταιρείες στα mini pc. Έγραψα και πριν που στον πατέρα μου έχω πάρει ένα intel nuc. 2 Χρόνια τώρα με 4core/8thread δεν κάνει κιχ και είναι εξαιρετικά ποιοτικό. Αναφερόμουν σε αυτό σου το σχόλιο και σε κάτι που είδα στο Internet DIY. "Άσε που τα σοβαρά καινούργια mini pc παίρνουν και external gpu για γλέντι στο τσακίρ κέφι" Εσύ σε ποια mini pc αναφέρεσαι με επιλογή για external GPU?
CleanthisD Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δεν μπερδεύομαι, ξέρω ακριβώς για ποιο κουτάκι μιλάμε. Το core v1 το ανέφερα για να δείξω ότι από τότε (2017) ψαχνόμουν με μικρά pc. Φυσικά και δεν είναι μικρό σε σχέση με το x300. Αυτό που έχω με τον j5005 είναι σε λίτρα πιο μικρό από το x300 παρότι mini itx και εκείνο και με 4usb ξέχωρα από την μητρικής. Την γνώμη μου την είπα για το deskmini x300. Είναι υπερτιμημένο σαφέστατα για αυτά που προσφέρει εν έτη 2023 με μεγάλο μειονέκτημα το πολύ κακό i/o. Ειδικά έχοντας και έξτρα ανταγωνισμό από τα mini pcs. Τώρα αυτό που με ρωτάς για την εξωτερική gpu αν εννοείς για το core v1 παίρνει κανονικά εσωτερική gpu μέχρι 28cm μήκος. Εκτός και αν εννοείς κάποιο άλλο κουτάκι και δεν κατάλαβα την ερώτηση. Τελος διαφωνώ ότι μόνο η asus και η asrock είναι σοβαρές εταιρείες στα mini pc. Έγραψα και πριν που στον πατέρα μου έχω πάρει ένα intel nuc. 2 Χρόνια τώρα με 4core/8thread δεν κάνει κιχ και είναι εξαιρετικά ποιοτικό. Έχω την εντύπωση πως συγκρίνεις λίγο διαφορετικά πράγματα. Συγκρίνεις ένα motherboard που μπορείς να το βάλεις σε όποιο κουτι θέλεις με ένα barebone. Η mini itx mobο που έχεις με τον J5005 είναι 17Χ17cm ενώ το ΚΟΥΤΙ του deskmini είναι 15.5Χ15.5. Όπως κατανοείς η μητρική του deskmini είναι ακόμη μικρότερη και από nano itx (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pico-ITX) Υπερτιμημένο από ποια αποψη; Το Χ300 βγήκε περίπου το 2020 μαζί με την σειρά 5000 της amd. Αυτό που ορίζει την αξία του δεν είναι ούτε η ποιότητα κατασκευής του ούτε το μικρό του μέγεθος. Είναι το performance/cost που είχαν οι ryzen με τα ενσωματωμένα γραφικα μέχρι και τον 5700g σε συνδυασμό με την αδυναμία της intel ν ανταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Να ξανά γράψω πως το x300 μεσα σ αυτο το μικρο κουτί έχει την δυνατότητα να τρέξει επεξεργαστή μέχρι 65watt και να του βάλεις 2 nvme και 2 ssd χωρίς φραπεδιερα. Στο μόνο που έχεις δίκιο 1000% είναι το τραγικό ΙΟ όχι μόνο για τώρα αλλά και από τότε που βγήκε
dimoskoutr Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Αναφερόμουν σε αυτό σου το σχόλιο και σε κάτι που είδα στο Internet DIY. "Άσε που τα σοβαρά καινούργια mini pc παίρνουν και external gpu για γλέντι στο τσακίρ κέφι" Εσύ σε ποια mini pc αναφέρεσαι με επιλογή για external GPU? Πολλά καινούργια mini itx είτε με τους νέους επεξεργαστές της intel είτε της Amd έχουν thunderbolt θύρα και δέχονται κανονικά external gpu. 4 ώρες πριν, CleanthisD είπε Έχω την εντύπωση πως συγκρίνεις λίγο διαφορετικά πράγματα. Συγκρίνεις ένα motherboard που μπορείς να το βάλεις σε όποιο κουτι θέλεις με ένα barebone. Η mini itx mobο που έχεις με τον J5005 είναι 17Χ17cm ενώ το ΚΟΥΤΙ του deskmini είναι 15.5Χ15.5. Όπως κατανοείς η μητρική του deskmini είναι ακόμη μικρότερη και από nano itx (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pico-ITX) Υπερτιμημένο από ποια αποψη; Το Χ300 βγήκε περίπου το 2020 μαζί με την σειρά 5000 της amd. Αυτό που ορίζει την αξία του δεν είναι ούτε η ποιότητα κατασκευής του ούτε το μικρό του μέγεθος. Είναι το performance/cost που είχαν οι ryzen με τα ενσωματωμένα γραφικα μέχρι και τον 5700g σε συνδυασμό με την αδυναμία της intel ν ανταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Να ξανά γράψω πως το x300 μεσα σ αυτο το μικρο κουτί έχει την δυνατότητα να τρέξει επεξεργαστή μέχρι 65watt και να του βάλεις 2 nvme και 2 ssd χωρίς φραπεδιερα. Στο μόνο που έχεις δίκιο 1000% είναι το τραγικό ΙΟ όχι μόνο για τώρα αλλά και από τότε που βγήκε Για να δούμε: συμφωνώ για το ότι η μητρική του j5005 είναι μεγαλύτερη. Οι μητρικές των mini pc είναι μεγαλύτερες από του x300 και πολλές από αυτές έχουν ένα σκασμό θύρες επάνω; Ή η x300 βγήκε τόσο παλιά που δεν υπήρχαν usb 3.2 θύρες; Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία δικαιολογία για το πολύ κακό i/o. Υπερτιμημένο είναι φυσικά λόγω της τιμής που πωλείται φίλτατε. Το ότι μπορεί να τρέξει επεξεργαστή μέχρι 65watt tdp δεν λέει κάτι, υπάρχουν παρά πολλά mini pc που τρέχουν πιο ενεργοβόρους επεξεργαστές. Το μόνο που πουλάει είναι η αναβάθμιση στον επεξεργαστή που μπορείς να κάνεις. Επίσης υπαρχουν mini pc που παίρνουν 2 m.2 nvme και έναν Sata. Δεν είναι ότι το x300 είναι ο μονόκερως των μικρών κουτιών και το προτείνουμε παντού για πάσα νόσο. Αυτό θέλω να πω. Κάπου να σταματήσει αυτή η καραμέλα με το x300 σε όλα τα θέματα που αφορούν έτοιμα mini pc. Και εγώ τότε δεν πήρα έτοιμο για να μπορώ να πετάξω κάποτε την μητρική με τον j5005 και να στήσω κάτι άλλο στο ίδιο λιλιπούτειο κουτάκι που έχω οκ, αλλά δεν γίνεται όταν ο άλλος ψάχνει έτοιμο pc να του λέμε για το x300… Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από dimoskoutr
minio Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στις 23/4/2023 στις 5:44 ΜΜ, zacharis1955 είπε Ναι... Δεν βλέπω να έχει ξεχωριστή κάρτα δεν κατέχω και πολλά άνοιξα μόνο από το ένα καπάκι... Δεν παίρνει nvm m2 μόνο sata m2 άρα το δοκίμασα και με 2 ssd άρα αν κάποιος θέλει εξωτερική κάρτα γραφικών στη θύρα m2 δεν παίζει..
zacharis1955 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, minio είπε Δεν βλέπω να έχει ξεχωριστή κάρτα δεν κατέχω και πολλά άνοιξα μόνο από το ένα καπάκι... Δεν παίρνει nvm m2 μόνο sata m2 άρα το δοκίμασα και με 2 ssd άρα αν κάποιος θέλει εξωτερική κάρτα γραφικών στη θύρα m2 δεν παίζει.. Αρα?
speedman_26 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) μια απορια να κατεβαζω αρχεια κανονικα μεσα στο ssd η να βαλω εξωτερικο δισκο να κατεβαζω εκει. επισης που βλεπουμε τι δισκους και μνημες υποστηριζει? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από speedman_26
minio Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Αρα? Άρα=Θεσσαλονίκη.... διάβασε χωρίς (άρα) Τώρα για nvm θα πρέπει να περιμένουμε τα bios update ..
Margiepan Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Tελικά θα το στείλω πίσω το mini pc γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μου έχουν πει ή να μου στείλουν ένα καινούργιο ή να διαλέξω κάτι άλλο. Κοιτάζω αυτό: https://m.geekbuying.com/item/Beelink-U57-i5-5257U-8GB-256GB-Windows10-Mini-PC-424680.html Υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά αλλά πιο αξιόπιστο νομίζω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο;
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Margiepan είπε Μου έχουν πει ή να μου στείλουν ένα καινούργιο ή να διαλέξω κάτι άλλο. Θα σου πιστώσουν τη διαφορά;
Margiepan Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Σωστά, εαν είναι σε χαμηλότερη τιμή αυτό που θα διαλέξω. 1
SeNNinhA Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Margiepan είπε Tελικά θα το στείλω πίσω το mini pc γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μου έχουν πει ή να μου στείλουν ένα καινούργιο ή να διαλέξω κάτι άλλο. Κοιτάζω αυτό: https://m.geekbuying.com/item/Beelink-U57-i5-5257U-8GB-256GB-Windows10-Mini-PC-424680.html Υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά αλλά πιο αξιόπιστο νομίζω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Γιατί δεν ζητάς επιστροφή του και τα λεφτά σου πίσω? Ως Κινέζοι θα σου αρχίσουν τα όχι δεν κλπ αλλά εάν επιμείνεις πιστεύω θα τα πάρεις πίσω. Αυτό που λες εγώ δεν θα το κοιτούσα καν. Περίμενε για άλλη προσφορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα