Προς το περιεχόμενο

Mini PC BMAX B7 Pro Intel Core i5-1145G7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Windows 11 295 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε 12 /4 το είχα παραγγείλει 17 /3 .Ήθελα να αλλάξω το δίσκο να βάλω με ανταπτορα  το ssd που έχει τι δικη του sata m2 και εκεί που ήταν να βάλω ένα nvme που έχω...δεν μου διάβαζε το windows μου βάζει συνέχεια ,το bios και δεν βλέπει το δίσκο...

15 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Ναι...

Δεν βλέπω να έχει ξεχωριστή κάρτα   δεν κατέχω και πολλά  άνοιξα μόνο από το ένα καπάκι...

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ πήρα το συγκεκριμένο Mini PC σε προσφορά στα 273,77 αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει πού πάω να μπλέξω... Βλέπω εδώ ότι υπάρχουν αρκετοί που τους παρουσίασε πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Μιας και δεν το έχουν στείλει ακόμα (κλασικά) μήπως τελικά είναι καλή ιδέα να το ακυρώσω; Γιατί άντε μετά να ζητάς refund... Το κακό είναι ότι έχασα και την προσφορά με τον acemagician.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lefterisgar είπε

Παιδιά και εγώ πήρα το συγκεκριμένο Mini PC σε προσφορά στα 273,77 αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει πού πάω να μπλέξω... Βλέπω εδώ ότι υπάρχουν αρκετοί που τους παρουσίασε πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Μιας και δεν το έχουν στείλει ακόμα (κλασικά) μήπως τελικά είναι καλή ιδέα να το ακυρώσω; Γιατί άντε μετά να ζητάς refund... Το κακό είναι ότι έχασα και την προσφορά με τον acemagician.

Και ποιος σου ειπε ότι α Acemagician ειναι πιο ποιοτικα και αξιόπιστα απο τα BMax?

Το ίδιο ακριβώς ρίσκο ειναι και εκεινα.

Ασε που εαν το παρακολουθήσεις θα βρεις πολλες προσφορές. Ειδικα εαν κανεις και τον λογαριασμό σου στο Amazon business και αγορασεις χωρις ΦΠΑ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Και ποιος σου ειπε ότι α Acemagician ειναι πιο ποιοτικα και αξιόπιστα απο τα BMax?

Το ίδιο ακριβώς ρίσκο ειναι και εκεινα.

Ασε που εαν το παρακολουθήσεις θα βρεις πολλες προσφορές. Ειδικα εαν κανεις και τον λογαριασμό σου στο Amazon business και αγορασεις χωρις ΦΠΑ.

Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον όμως είχε πιο δυνατό επεξεργαστή αλλά προτίμησα Bmax γιατί τη θεωρούσα "αξιόπιστη" για τα δεδομένα της Κίνας.

Ίσως είναι καλύτερη ιδέα να ακυρώσω και να περιμένω μια τέτοια προσφορά, όπως λες.

Αν και κανένας άλλος αγόρασε αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν έπραξε σωστά, ας πει τη γνώμη του.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lefterisgar είπε

Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον όμως είχε πιο δυνατό επεξεργαστή αλλά προτίμησα Bmax γιατί τη θεωρούσα "αξιόπιστη" για τα δεδομένα της Κίνας.

Ίσως είναι καλύτερη ιδέα να ακυρώσω και να περιμένω μια τέτοια προσφορά, όπως λες.

Αν και κανένας άλλος αγόρασε αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν έπραξε σωστά, ας πει τη γνώμη του.

Εσυ αποφασιζεις. 

Σιγουρα θα βγουν και αλλες προσφορες αλλα το ρισκο παραμενει το ιδιο για να λεμε την αληθεια.

Ή πληρωνεις επιπλεον και παιρνεις ενα Asus barebone βαζεις ενα δισκο και μνημη και εχεις πιο εγγυημενη ποιοτητα με τουλαχιστον +50% πανω στην τιμη βεβαια. Προτεινόμενο σαφεστατα.

Εαν παλι καιγεσαι να παρεις κατι τωρα τοτε κανε τον λογαριασμο σου business (ευκολο και γινεται μεσα σε μια ημερα) και θα βρεις επιπλεον προσφορες και χωρις ΦΠΑ.

Πχ στα γρηγορα ενα που τσιμπησα εγω (ειχε και πιο κατω πριν λιγες ημερες). Τιμη μονο σε Buisness ascount 362 anti 569 

Εντελως ενδεικτικα. Υπομονη και ψαξιμο θελει εαν δεν καιγεσαι για αμεση αγορα.

image.png.d51b2de11e86b0744626c2c44d2cd545.png

Συμβουλη:

Εαν ειναι να πας σε κινεζικα τοτε αγορασε απο Amazon μονο για ευνοητους λογους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εσυ αποφασιζεις. 

Σιγουρα θα βγουν και αλλες προσφορες αλλα το ρισκο παραμενει το ιδιο για να λεμε την αληθεια.

Ή πληρωνεις επιπλεον και παιρνεις ενα Asus barebone βαζεις ενα δισκο και μνημη και εχεις πιο εγγυημενη ποιοτητα με τουλαχιστον +50% πανω στην τιμη βεβαια. Προτεινόμενο σαφεστατα.

Εαν παλι καιγεσαι να παρεις κατι τωρα τοτε κανε τον λογαριασμο σου business (ευκολο και γινεται μεσα σε μια ημερα) και θα βρεις επιπλεον προσφορες και χωρις ΦΠΑ.

Πχ στα γρηγορα ενα που τσιμπησα εγω (ειχε και πιο κατω πριν λιγες ημερες). Τιμη μονο σε Buisness ascount 362 anti 569 

Εντελως ενδεικτικα. Υπομονη και ψαξιμο θελει εαν δεν καιγεσαι για αμεση αγορα.

image.png.d51b2de11e86b0744626c2c44d2cd545.png

Συμβουλη:

Εαν ειναι να πας σε κινεζικα τοτε αγορασε απο Amazon μονο για ευνοητους λογους.

Μαλλον εληξε το κουπονι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kukukali είπε

Μαλλον εληξε το κουπονι

Αυτό στην φωτο ειναι με τιμή business χωρίς ΦΠΑ. Δεν εχει κουπονι. Εάν αναφέρεσαι σε αυτό. Άλλο το έβαλα ενδεικτικα ως παράδειγμα προσφορων σε Buisiness accounts.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αυτό στην φωτο ειναι με τιμή business χωρίς ΦΠΑ. Δεν εχει κουπονι. Εάν αναφέρεσαι σε αυτό. Άλλο το έβαλα ενδεικτικα ως παράδειγμα προσφορων σε Buisiness accounts.

Ναι το ξερω,επειδη εχω business account εχουν βγαλει το 150αρι της εκπτωσης που εβγαινε στα 326

Εχει κλειδωθει το τοπικ γιαυτο σου απαντω εδω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kukukali είπε

Ναι το ξερω,επειδη εχω business account εχουν βγαλει το 150αρι της εκπτωσης που εβγαινε στα 326

Εχει κλειδωθει το τοπικ γιαυτο σου απαντω εδω

Δεν ήταν ποτέ 326.

Εγω το αγόρασα στα 326 μετά τα 200ευρω έκπτωση από κουπονι. Αλλά με το κουπονι ήταν άλλη η αρχική τιμή.

Τώρα έβγαλαν το κουπονι και έκαναν μεγαλύτερη έκπτωση.

Είναι απλά λιγο πιο ακριβά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτουσα κι εγώ να τσιμπήσω ένα τέτοιο μηχάνημα και ευτυχώς δε το προχώρησα... Κρίμα για όσους την πάτησαν. Ελπίζω να πάρετε πίσω τα λεφτά σας.

Εχετε σκεφτεί/δει καμία τέτοια υλοποίηση με επώνυμη mb σε 3d printed case? Γιατί το σκέφτομαι εφόσον αυτά τα Bmax είναι τόσο αναξιόπιστα.

Επεξ/σία από varg88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, varg88 είπε

Κοιτουσα κι εγώ να τσιμπήσω ένα τέτοιο μηχάνημα και ευτυχώς δε το προχώρησα... Κρίμα για όσους την πάτησαν. Ελπίζω να πάρετε πίσω τα λεφτά σας.

Εχετε σκεφτεί/δει καμία τέτοια υλοποίηση με επώνυμη mb σε 3d printed case? Γιατί το σκέφτομαι εφόσον αυτά τα Bmax είναι τόσο αναξιόπιστα.

Δεν νομίζω ότι  υπάρχουν επιμέρους parts για να χτίσεις κάτι από το μηδέν.

Υπαρχουν Barebones με επώνυμες Μ/Β όμως.

Φυσικά το κόστος είναι +50% τουλάχιστον (εάν πετύχεις προσφορά αλλά δύσκολο και κυρίως σε παλιότερους επεξεργαστες) έως και διπλασιο σε σχεση με τις προσφορές που βλέπουμε εδώ.

Οποτε η επιλογή είναι είτε το ρίσκο του Κινέζους είτε μηχάνημα χαμηλότερων δυνατοτήτων είτε διπλάσιο κόστος.

Ο καθένας επιλέγει αναλόγως τις ανάγκες του και τις προτεραιότητες του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...