Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαξα πριν κανενα μηνα σε κοσμοτε ελπιζοντας οτι θα εχω καλο σημα και με λυπη μου διαπιστωνω οτι ειμαι χειροτερα απο οτι με wind

αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα της συσκευης μου, εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων δικτυου αλλα τιποτα

ειναι σε περιοχες που δεν εχω καθολου 4g και επανερχεται δυσκολα

συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Runner25 είπε

αλλαξα πριν κανενα μηνα σε κοσμοτε ελπιζοντας οτι θα εχω καλο σημα και με λυπη μου διαπιστωνω οτι ειμαι χειροτερα απο οτι με wind

αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα της συσκευης μου, εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων δικτυου αλλα τιποτα

ειναι σε περιοχες που δεν εχω καθολου 4g και επανερχεται δυσκολα

συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Με άλλα κινητά έχεις καλό σήμα και μόνο με αυτή είναι χάλια; 

Δημοσ.

σε ενα τερμα κινεζικο letv x522 που εβαλα τη σιμ ηταν καπως καλυτερα τα πραματα, αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα στην περιοχη μου αλλα τι διαολο κεντρο θεσσαλονικης μενω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Runner25 είπε

σε ενα τερμα κινεζικο letv x522 που εβαλα τη σιμ ηταν καπως καλυτερα τα πραματα, αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα στην περιοχη μου αλλα τι διαολο κεντρο θεσσαλονικης μενω

Το σημείο φταίει κατά 99% όχι το τηλέφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

βρηκα που οφειλεται το προβλημα,το ολο θεμα προκληθηκε απο μια φθηνη μαγνητικη θηκη που ειχα αγορασει, εκανε παρεμβολες τοσο στα δεδομενα οσο και στο wifi μολις εβαλα μια σιλικονης αυθεντικη της apple που ειχα ολα ειναι φυσιολογικα

• Like 1
Δημοσ.

μαγνητική θήκη ότι χειρότερο για τις εσωτερικές κεραίες του τηλεφώνου.....

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

μαγνητική θήκη ότι χειρότερο για τις εσωτερικές κεραίες του τηλεφώνου.....

Η γνήσια apple θήκη με magsafe πάλι μαγνήτη δεν έχει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Η γνήσια apple θήκη με magsafe πάλι μαγνήτη δεν έχει;

δεν το ξερω αλλα εχω μια διαφανη της spigen και το προστατευει μια χαρα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostasbm είπε

δεν το ξερω αλλα εχω μια διαφανη της spigen και το προστατευει μια χαρα

Σχολιάζω αυτό που έγραψες πιο πάνω, ότι η μαγνητική θήκη κάνει κακό στις εσωτερικές κεραίες του κινητού. Και σε ρωτάω, τότε κάνουν κακό και οι apple θήκες που έχουν magsafe?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Σχολιάζω αυτό που έγραψες πιο πάνω, ότι η μαγνητική θήκη κάνει κακό στις εσωτερικές κεραίες του κινητού. Και σε ρωτάω, τότε κάνουν κακό και οι apple θήκες που έχουν magsafe?

αυτές θα είναι δοκιμασμένες για να τις δίνει ...αν είχαν θέματα θα είχε γίνει γνωστό

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος το 11 δεν εχει Magsafe, οποτε θα μιλαει για καμια θηκη με μεταλλικο κουμπωμα περιμετρικα. @Runner25

κατι τετοιες θηκες μακρια και απο καρτες, αλλιως μπορει να απομαγνητιστουν (και απο κερματα/κλειδια μακρια)

Δημοσ.
16 hours ago, SabotazNic said:

Αν δεν κανω λαθος το 11 δεν εχει Magsafe, οποτε θα μιλαει για καμια θηκη με μεταλλικο κουμπωμα περιμετρικα. @Runner25

κατι τετοιες θηκες μακρια και απο καρτες, αλλιως μπορει να απομαγνητιστουν (και απο κερματα/κλειδια μακρια)

αυτο ακριβως ενα μεταλικο bumber ειναι που κλεινει μαγνητικα οντως το 11 δεν εχει mag safe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...