Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση οικονομικου flatbed scanner με δικη του τροφοδοσια

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω κατι που υπηρχε στο παρελθον σε μεγαλη ποικιλια στην αγορα, αλλα μαλλον δεν υπαρχει!

Εχω ενα scanner της canon lide 25 που δεν εχει τροφοδοτικο αλλα μονο usb powered, παλιο μεν, αλλα δουλευει μονο με pc και απευθειας συνδεση σε usb, και οχι με το mac και τα usb hubs που εχω.
Παρα τις προσπαθειες, παρα πολλες προσπαθειες, δεν παιζει με το mac, και δεν εχει να κανει με driver, βασικα δεν εχει/παιρνει ρευμα σε κανενα hub ουτε μεσω ανταπτορα πανω στο mac.
Ενα ειδικο καλωδιακι που αγορασα επειτα απο προταση συμφορουμιτη, οπου ειναι διακλαδωτης, και το ενα παιρνει ρευμα απο πριζα (δεη) με usb και το αλλο συνδεεται σε hub και στο scanner, δυστυχως, δεν βοηθησε.

Τι ψαχνω λοιπον;
Κατι σαν το μικρο, κομψο, λεπτο, και ...οικονομικο, της canon που εχω, με μεγεθος ελαχιστα μεγαλυτερο απο μια Α4,
που να εχει αυτονομη τροφοδοσια ρευματος, για αν γλυτωσω απο προβληματα σαν αυτο που εχω.

Πηρα πριν λιγο καιρο laser color printer, αλλα ειναι printer, δεν ειναι πολυμηχανημα, δεν εχει scanner.

Ψαχνοντας, βλεπω οτι τα εν λογω scanner οπως το περιεγραψα παραπανω, δεν υπαρχουν πια!
Skroutz, bestprice, eshop, ελαχιστα, ακριβα μοντελα, και με μονη τροφοδοσια μονο μεσω usb!!!

Σκεφτηκα οτι οπως καταντησε η δουλεια, συμφερει μαλλον να παρεις το φτηνοτερο πολυμηχανημα που θα βρεις μπροστα σου,
που φυσικα θα εχει και scanner.
Πχ αυτη την εποχη υπαρχει ενα canon, με 37 ευρω.
Και εχει και τροφοδοσια δικη του, οχι μονο με καλωδιο usb οπως τα ελαχιστα scanner που κυκλοφορουν.
Αλλα δεν ειναι κριμα, να αγορασω κατι που πιανει χωρο/εχει ογκο, μονο για το scanner του;

Δεν ξερω, ειπα τι θα ηθελα, πειτε τις δικες σας σκεψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θέλεις κάτι τέτοιο σαν το παρακάτω XT3300, ελαφρώς μεταχειρισμένο, έχω ένα στα 90 ευρώ

Κάνει ότι ακριβώς θες, και είναι επίσης και εξειδικευμένο για σκανάρισμα βιβλίων (έχει ειδική εγκοπή για να μπαίνει το βιβλίο χωρίς τσάκιση και έχει δικό του αυτόνομο τροφοδοτικό

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...