teogalaxys2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλημέρα παιδιά! Πιάνω ένα θέμα το οποίο φαντάζομαι όλοι ασχολούνται. Αγόρασα τον Ιανουάριο λοιπόν iPhone 13 Pro Max refurbished από το BrandPhones . Το κινητό είχε υγεία μπαταρίας 100% και είχε τοσο για κανα μήνα. Μετά έκανα update σε 16.3 και πήγε 99% . Από τότε ανά εβδομάδα περίπου πέφτει και 1% εχει φτάσει στο 94. Ξέρουμε τι μπορει να παει λαθος; Ξερω ειναι ενα νούμερο και εχω διαπιστώσει ελάχιστη διαφορά στην διάρκεια απλά με προβληματίζει.
aces Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Θα πρεπει να κανεις και ενα clean install εποαναφορα και να το αφησεις ετσι για 2 εβδομαδες. Η υγεια πεφτει αναλογα τη χρηση σαν γενικος κανονας και πολυ ενδεικτικα στο περιπου χανει η συσκευή 1% (απο τη συνολική υγεία) καθε 1 μήνα ή χάνει η συσκευη 1% απο τη συνολικη υγεια σε 2 μηνες. Καποιοι στον χρονο εχουν και 96% υγεια στο συνολο. Αρα καθε μηνα χανει στο περιπου 1% χωρις βεβαια να ειναι και απολυτο. Ανα εβδομαδα δεν ειναι φυσιολογικό.
teogalaxys2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Clean install δεν εχω χρόνο να κανω λόγω στρατού . Απλα δεν του κανω κάποια τρελή χρήση και το αφηνω τις περισσότερες φορές μεχρι 90. Οποτε πιστευω κάποιο θέμα εχει.
GATE123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 refurbished με 100% μπαταρία δεν παίζει. Σίγουρα έχει αλλαχτεί. Δεν ξέρεις και αν έχει βάλει και γνήσια. Επίσης δεν θα είναι και αδιάβροχο από την στιγμή που θα έχει αλλαχτεί η μπαταρία.
koutsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε Καλημέρα παιδιά! Πιάνω ένα θέμα το οποίο φαντάζομαι όλοι ασχολούνται. Αγόρασα τον Ιανουάριο λοιπόν iPhone 13 Pro Max refurbished από το BrandPhones . Το κινητό είχε υγεία μπαταρίας 100% και είχε τοσο για κανα μήνα. Μετά έκανα update σε 16.3 και πήγε 99% . Από τότε ανά εβδομάδα περίπου πέφτει και 1% εχει φτάσει στο 94. Ξέρουμε τι μπορει να παει λαθος; Ξερω ειναι ενα νούμερο και εχω διαπιστώσει ελάχιστη διαφορά στην διάρκεια απλά με προβληματίζει. Φίλε μου εφόσον πήρες refurbished από άσχετο μαγαζί κατά 99% δεν είναι αυθεντική η μπαταρία. Για αυτό σου τα κάνει αυτά... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από koutsis 1
teogalaxys2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Αυτο πιστευω και εγω απλα αν δεν ηταν γνήσια δεν θα έπρεπε να βγαζει κάποιο μήνυμα οπως εχω δει. Μπορω να το διαπιστώσω κάπως αν ειναι ή οχι; Επισης αυτο με το αδιάβροχο δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί .
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε Αυτο πιστευω και εγω απλα αν δεν ηταν γνήσια δεν θα έπρεπε να βγαζει κάποιο μήνυμα οπως εχω δει. Μπορω να το διαπιστώσω κάπως αν ειναι ή οχι; Επισης αυτο με το αδιάβροχο δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί . Υπάρχουν τρόποι οι μη γνήσιες να μην εμφανίζουν μήνυμα για 3rd party ανταλλακτικό. Στην περίπτωση του 13 αν θυμάμαι καλά πρέπει να κόψει τον connector απ' την παλιά και με συγκόλληση να μπει στην νέα ωστε το κινητό να νομίζει ότι είναι αυθεντική. Αμφιβάλω ότι ελληνικό μαγαζί έκανε κάτι τέτοιο.
Kag1ante Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Πιο πιθανό να έχει πειράξει την αληθινή υγεία μπαταρίας (ώστε να δείχνει εικονικό ποσοστό 100%) παρά να είχε όντως 100% υγεία
dimkalogiros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Όλα είναι σχετικά και το ποιο σημαντικό είναι η χρήση που κάνουμε. Ο κολλητός μου με καινούριο IP14 PMAX έχει 99% υγεία, αγορασμένο μόλις βγήκε. Εγω με 13 PMAX εχω ακόμα 100% απο τον αρχές Αυγούστου. Συνάδελφος στη δουλειά, IP12 PRO 2ετίας με 97%. Εγώ θα πήγαινα σε καινούρια μπαταρία, άλλωστε αυτα είναι αναλώσιμα.
btcminer22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε Αυτο πιστευω και εγω απλα αν δεν ηταν γνήσια δεν θα έπρεπε να βγαζει κάποιο μήνυμα οπως εχω δει. Μπορω να το διαπιστώσω κάπως αν ειναι ή οχι; Επισης αυτο με το αδιάβροχο δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί . με 3utools θα δεις το μοντέλο της μπαταρίας 1
teogalaxys2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα και θα ανεβάσω screenshot. Ανάλογα πως θα συνεχίσει αυτο το πράγμα κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία να ξερω οτι ειναι γνήσια σίγουρα.
teogalaxys2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και παλι! Δεν προλαβα ακομα να βαλω το 3utools. Μου είπαν μερικοί οτι παίζει να γινεται αυτο γιατι μετα από reset θέλει κάποιο καιρό για να εμφανίσει την πραγματική υγεία μπαταρίας. Δεν ξερω κατά ποσο ισχύει εμενα μου φαίνεται λιγο περίεργο αλλα μου είπαν οτι τουλάχιστον σε MAC ισχύει.
teogalaxys2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα! Βάζω το 3u tools και ενω συνδέεται κανονικά δεν διαβάζει τα στοιχεία της μπαταρίας.
SaFiS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Προφανώς γτ έχουν πειράξει κάτι ή γτ δεν είναι γνήσια η μπαταρία. Από το δικό μου (iPhone 13 Pro)... 1
teogalaxys2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μάλιστα κατάλαβα. Το αφηνω λοιπόν εται και αν κάποια στιγμή στο μέλλον εχω θέμα θα αλλαχτεί με κάποια γνήσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα