Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Πιάνω ένα θέμα το οποίο φαντάζομαι όλοι ασχολούνται. Αγόρασα τον Ιανουάριο λοιπόν iPhone 13 Pro Max refurbished από το BrandPhones . Το κινητό είχε υγεία μπαταρίας 100% και είχε τοσο για κανα μήνα. Μετά έκανα update σε 16.3 και πήγε 99% . Από τότε ανά εβδομάδα περίπου πέφτει και 1% εχει φτάσει στο 94. Ξέρουμε τι μπορει να παει λαθος; Ξερω ειναι ενα νούμερο και εχω διαπιστώσει ελάχιστη διαφορά στην διάρκεια απλά με προβληματίζει.

Δημοσ.

Θα πρεπει να κανεις και ενα clean install εποαναφορα και να το αφησεις ετσι για 2 εβδομαδες.

Η υγεια πεφτει αναλογα τη χρηση σαν γενικος κανονας και πολυ ενδεικτικα  στο περιπου χανει η συσκευή 1% (απο τη συνολική υγεία) καθε 1 μήνα ή χάνει η συσκευη 1% απο τη συνολικη υγεια σε 2 μηνες. Καποιοι στον χρονο εχουν και 96% υγεια στο συνολο. 

Αρα καθε μηνα χανει στο περιπου 1% χωρις βεβαια να ειναι και απολυτο. Ανα εβδομαδα δεν ειναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Clean install δεν εχω χρόνο να κανω λόγω στρατού . Απλα δεν του κανω κάποια τρελή χρήση και το αφηνω τις περισσότερες φορές μεχρι 90. Οποτε πιστευω κάποιο θέμα εχει.

Δημοσ.

refurbished με 100% μπαταρία δεν παίζει.

Σίγουρα έχει αλλαχτεί.

Δεν ξέρεις και αν έχει βάλει και γνήσια.

Επίσης δεν θα είναι και αδιάβροχο από την στιγμή που θα έχει αλλαχτεί η μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε

Καλημέρα παιδιά! Πιάνω ένα θέμα το οποίο φαντάζομαι όλοι ασχολούνται. Αγόρασα τον Ιανουάριο λοιπόν iPhone 13 Pro Max refurbished από το BrandPhones . Το κινητό είχε υγεία μπαταρίας 100% και είχε τοσο για κανα μήνα. Μετά έκανα update σε 16.3 και πήγε 99% . Από τότε ανά εβδομάδα περίπου πέφτει και 1% εχει φτάσει στο 94. Ξέρουμε τι μπορει να παει λαθος; Ξερω ειναι ενα νούμερο και εχω διαπιστώσει ελάχιστη διαφορά στην διάρκεια απλά με προβληματίζει.

Φίλε μου εφόσον πήρες refurbished από άσχετο μαγαζί κατά 99% δεν είναι αυθεντική η μπαταρία. Για αυτό σου τα κάνει αυτά...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο πιστευω και εγω απλα αν δεν ηταν γνήσια δεν θα έπρεπε να βγαζει κάποιο μήνυμα οπως εχω δει. Μπορω να το διαπιστώσω κάπως αν ειναι ή οχι;  Επισης αυτο με το αδιάβροχο δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε

Αυτο πιστευω και εγω απλα αν δεν ηταν γνήσια δεν θα έπρεπε να βγαζει κάποιο μήνυμα οπως εχω δει. Μπορω να το διαπιστώσω κάπως αν ειναι ή οχι;  Επισης αυτο με το αδιάβροχο δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί .

Υπάρχουν τρόποι οι μη γνήσιες να μην εμφανίζουν μήνυμα για 3rd party ανταλλακτικό. 

Στην περίπτωση του 13 αν θυμάμαι καλά πρέπει να κόψει τον connector απ' την παλιά και με συγκόλληση να μπει στην νέα ωστε το κινητό να νομίζει ότι είναι αυθεντική.  Αμφιβάλω ότι ελληνικό μαγαζί έκανε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Πιο πιθανό να έχει πειράξει την αληθινή υγεία μπαταρίας (ώστε να δείχνει εικονικό ποσοστό 100%) παρά να είχε όντως 100% υγεία

Δημοσ.

Όλα είναι σχετικά και το ποιο σημαντικό είναι η χρήση που κάνουμε. Ο κολλητός μου με καινούριο IP14 PMAX έχει 99% υγεία, αγορασμένο μόλις βγήκε. Εγω με 13 PMAX εχω ακόμα 100% απο τον αρχές Αυγούστου. Συνάδελφος στη δουλειά, IP12 PRO 2ετίας με 97%.

Εγώ θα πήγαινα σε καινούρια μπαταρία, άλλωστε αυτα είναι αναλώσιμα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε

με 3utools θα δεις το μοντέλο της μπαταρίας

3utools+iPhone+battery+read.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα και θα ανεβάσω screenshot. Ανάλογα πως θα συνεχίσει αυτο το πράγμα κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία να ξερω οτι ειναι γνήσια σίγουρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι! Δεν προλαβα ακομα να βαλω το 3utools. Μου είπαν μερικοί οτι παίζει να γινεται αυτο γιατι μετα από reset θέλει κάποιο καιρό για να εμφανίσει την πραγματική υγεία μπαταρίας. Δεν ξερω κατά ποσο ισχύει εμενα μου φαίνεται λιγο περίεργο αλλα μου είπαν οτι τουλάχιστον σε MAC ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...