poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 hours ago, cthulhucarbide said: Όλα τα στικάκια που έχω τα κάνω NTFS διότι συχνά μεταφέρω ταινίες και καμιά φορά οι μεγάλες δεν χωράνε εφοσον τα θες μονο για pc τοτε ναι το ntfs ειναι μια χαρα. εγω το ειχα fat32 λογω οτι το κουμπωνα και αλλου και μου βγαζε πολλες φορες οτι δηθεν εχει error. σε chkdsk ελεγε ολα οκ:p
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 11:31 ΜΜ, KnightRider είπε Καλησπέρα. Ότι μάρκα και να αγοράσω μέσα σε 1 χρόνο τα στικάκια χαλάνε ενώ κάνω πάντα ασφαλή κατάργηση και το περίεργο είναι ότι έχω ένα αρχαίο kingston 1GB από το 2009 και μέχρι σήμερα δουλεύει απροβλημάτιστα. Υπάρχει κάνα στικάκι αξιόπιστο ή όλα τα έχουν κάνει τόσο μάπα επίτηδες ? Από όσες μάρκες.εχω δοκιμάσει νομίζω τα πιο αξιόπιστα βγήκαν τα SanDisk 1
lneam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Όλα τα στικάκια που έχω τα κάνω NTFS διότι συχνά μεταφέρω ταινίες και καμιά φορά οι μεγάλες δεν χωράνε exFAT can be used where NTFS is not a feasible solution (due to data-structure overhead), but where a greater file-size limit than that of the standard FAT32 file system (i.e. 4 GB) is required. πηγη https://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT ακριβως αυτος ειναι ο λογος που στο προηγουμενο ποστ ανεφερα οτι τα δικα μου ειναι σε exfat. Για συσκευες που βλεπουν μονο fat32. Και για λογους που δεν γνωριζω, μπορουν να αναγνωριζουν και exfat. Αρα και αρχεια >4GB 36 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Από όσες μάρκες.εχω δοκιμάσει νομίζω τα πιο αξιόπιστα βγήκαν τα SanDisk εχω ακομα σε πληρη λειτουργια (οχι χρηση) 2 κομματια sandisk 1GB απο το μακρινο 2007. Το μονο χρηστικο προβλημα ειναι ο χαλασμενος συρταρωτος μηχανισμος. Πρεπει να το πιεζεις με το νυχι οταν το τοποθετεις στην υποδοχη. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lneam είπε exFAT can be used where NTFS is not a feasible solution (due to data-structure overhead), but where a greater file-size limit than that of the standard FAT32 file system (i.e. 4 GB) is required. πηγη https://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT ακριβως αυτος ειναι ο λογος που στο προηγουμενο ποστ ανεφερα οτι τα δικα μου ειναι σε exfat. Για συσκευες που βλεπουν μονο fat32. Και για λογους που δεν γνωριζω, μπορουν να αναγνωριζουν και exfat. Αρα και αρχεια >4GB Αυτό δεν το γνώριζα. Δεν ήξερα βασικά ότι πλέον υπάρχει και άλλη διαμόρφωση εκτός από fat32 και NTFS. Οπότε εν τέλει, είτε το έχω σε Exfat είτε σε NTFS είναι το ίδιο, με το πρώτο λίγο καλύτερο σε συμβατότητες? Βέβαια η συζήτηση ξεκίνησε για την αξιοπιστία και την μακροζωία που δεν ξέρω αν αυτά παίζουν ρόλο 1
lneam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό δεν το γνώριζα. Δεν ήξερα βασικά ότι πλέον υπάρχει και άλλη διαμόρφωση εκτός από fat32 και NTFS. Οπότε εν τέλει, είτε το έχω σε Exfat είτε σε NTFS είναι το ίδιο, με το πρώτο λίγο καλύτερο σε συμβατότητες? Βέβαια η συζήτηση ξεκίνησε για την αξιοπιστία και την μακροζωία που δεν ξέρω αν αυτά παίζουν ρόλο ακριβως αυτο, τωρα εαν το συνδεσεις σε συσκευη 10 χρονια πισω ... ? δεν το ξερω. αλλα σε μεταγενεστερες συσκευες που σιγουρα δεν βλεπουν ntfs, με το exfat μαλλον θα παιξει. Στα δικα μου πειραματα ολα ΟΚ
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 hour ago, cthulhucarbide said: Αυτό δεν το γνώριζα. Δεν ήξερα βασικά ότι πλέον υπάρχει και άλλη διαμόρφωση εκτός από fat32 και NTFS. Οπότε εν τέλει, είτε το έχω σε Exfat είτε σε NTFS είναι το ίδιο, με το πρώτο λίγο καλύτερο σε συμβατότητες? Βέβαια η συζήτηση ξεκίνησε για την αξιοπιστία και την μακροζωία που δεν ξέρω αν αυτά παίζουν ρόλο an to εχεις για Pc δεν σε πειραζει το ntfs. εχω 2-3 sticks.το ενα απο αυτα ηταν ενα kingston data traveller 32 gb usb3.0. απο τα Rugged της εταιρειας.το ειχα για 4-5 χρονια μεν αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει και πολυ.απορω δηλαδη αν ειχα γραψει τιποτα 200-300 giga. καποια στιγμη απλα μου το εβγαλε write protected και μετα απο πολυ διαβασμα λενε οτι το βγαζει σε καποιο σημειο οταν πλεον θεωρει οτι δεν μπορει να κανει αλλες εγγραφες. με αφηνε να το διαβασω αλλα οχι να γραψω. τωρα εχω ενα Kingston data traveller παλι απλα 128gb και ενα intenso 64 gb.προς ωρας παιζουν.
atrwtos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Αν "χαλάνε" δες εδώ"...αξιόπιστη μάρκα για μένα μια εδώ και 20 χρόνια Kingston!
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 On 28/03/2023 at 01:34, atrwtos said: Αν "χαλάνε" δες εδώ"...αξιόπιστη μάρκα για μένα μια εδώ και 20 χρόνια Kingston! kingston ειναι αυτο που μου χαλασε εμενα:P αλλα ναι γενικως πολυ καλη μαρκα. μαζι με sandisk,corsair
atrwtos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, poulinos είπε kingston ειναι αυτο που μου χαλασε εμενα:P αλλα ναι γενικως πολυ καλη μαρκα. μαζι με sandisk,corsair Sandisk;;;...με τίποτα είχα πάρει πριν χρόνια και χαλου΄σανε συνέχεια...corsair ναι..αυτό που σου πρότεινα δούλεψε υπάρχουν 2 τρόποι
tarantules Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Αντί για usb stick προτιμώ να αγοράζω microsd card και να τις βάζω σε αντάπτορα.Έτσι , έχουν διπλό ρόλο γιατί μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σε κάποιο κινητό σαν extra αποθηκευτικό χώρο.Και από μάρκα πάντα sandisk extreme pro που είναι από τις ποιο αξιόπιστες και γρήγορες.Τις χρησιμοποιούν κατα κόρον σε DSLR μηχανές.Σκυλιά του πολέμου.
atheatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ο τίτλος του θέματος όπως και οι απαντήσεις του , είναι ουτοπικά . Και εγώ θέλω αιώνια ζωή , να μην πεθάνω ποτέ…. Απορώ πως δεν πλακώσε ο και mr απενθαντος δίσκος , να γράψει και αυτός αντί για usb στικ να χρησιμοποιείς καλύτερα shock proof δίσκο , που δεν χαλάει ποτε… Anyway δεν υπάρχει κάτι που να μην χαλάει . Όποτε δεν υπάρχουν στικάκια που δεν χαλάνε . Τόσο απλό.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 hours ago, atrwtos said: Sandisk;;;...με τίποτα είχα πάρει πριν χρόνια και χαλου΄σανε συνέχεια...corsair ναι..αυτό που σου πρότεινα δούλεψε υπάρχουν 2 τρόποι μου εχουν κατσει μια χαρα ως τωρα. 2 hours ago, atheatos said: Ο τίτλος του θέματος όπως και οι απαντήσεις του , είναι ουτοπικά . Και εγώ θέλω αιώνια ζωή , να μην πεθάνω ποτέ…. Απορώ πως δεν πλακώσε ο και mr απενθαντος δίσκος , να γράψει και αυτός αντί για usb στικ να χρησιμοποιείς καλύτερα shock proof δίσκο , που δεν χαλάει ποτε… Anyway δεν υπάρχει κάτι που να μην χαλάει . Όποτε δεν υπάρχουν στικάκια που δεν χαλάνε . Τόσο απλό. καλα σιγουρα.οτι και να ειναι αν τα data σου τα εχεις μονο μια φορα τοτε απλα No comment.
life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, atheatos είπε Ο τίτλος του θέματος όπως και οι απαντήσεις του , είναι ουτοπικά . Και εγώ θέλω αιώνια ζωή , να μην πεθάνω ποτέ…. Απορώ πως δεν πλακώσε ο και mr απενθαντος δίσκος , να γράψει και αυτός αντί για usb στικ να χρησιμοποιείς καλύτερα shock proof δίσκο , που δεν χαλάει ποτε… Anyway δεν υπάρχει κάτι που να μην χαλάει . Όποτε δεν υπάρχουν στικάκια που δεν χαλάνε . Τόσο απλό. δεν ειναι το τι στικακι παιρνεις αλλα το ποσο το γεμιζεις ...διοτι την ιδια συμπεριφορα που θα κανεις σε εναν εξωτερικο θα κανεις και στο στικακι ...διοτι αν πας να γεμίσεις το στικακι μετα θα αρχιζει να σέρνεται ...για αυτο θα ειναι καλο να υπαρχει ενας μικρος χωρος ελυεθερος !
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Just now, life is music said: δεν ειναι το τι στικακι παιρνεις αλλα το ποσο το γεμιζεις ...διοτι την ιδια συμπεριφορα που θα κανεις σε εναν εξωτερικο θα κανεις και στο στικακι ...διοτι αν πας να γεμίσεις το στικακι μετα θα αρχιζει να σέρνεται ...για αυτο θα ειναι καλο να υπαρχει ενας μικρος χωρος ελυεθερος ! το να σερνεται ειναι το λιγοτερο.το να χαλασει ειναι το προβλημα
life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, poulinos είπε το να σερνεται ειναι το λιγοτερο.το να χαλασει ειναι το προβλημα για τα στικακια της philips εχουμε καποια αποψη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα