getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, σε σπίτι με παλιά καλωδιωση με 3 data και 7 πρίζες τηλεφώνου συνδεμένες στις 3 data εν σειρά, τι θα προτείνατε καλύτερα, να αφήσω κάποια τριάδα με τηλέφωνο χαλκό ή και τις 3 ως data και για τηλ να κάνω κάποια εξ αυτών voip; Χάνω κάτι; Δηλαδή θα πρέπει για κάποιο λόγο να έχω και τηλ χαλκό (το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να έχω τηλ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αλλά ποσοι ISPs πλέον δίνουν τηλ. παραδοσιακό-πέρα από το ότι έχουμε και κινητά αν πεσει το ρεύμα) Σημειώνω ότι data για τηλεοράσεις/pc έχω ξεχωριστά άλλες αρκετές πέρα από τις 3 προαναφερόμενες. Σας ευχαριστώ για το διάβασμα/ απόψεις! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από getty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, getty είπε Καλησπέρα σας, σε σπίτι με παλιά καλωδιωση με 3 data και 7 πρίζες τηλεφώνου συνδεμένες στις 3 data εν σειρά, τι θα προτείνατε καλύτερα, να αφήσω κάποια τριάδα με τηλέφωνο χαλκό ή και τις 3 ως data και για τηλ να κάνω κάποια εξ αυτών voip; Χάνω κάτι; Δηλαδή θα πρέπει για κάποιο λόγο να έχω και τηλ χαλκό (το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να έχω τηλ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αλλά ποσοι ISPs πλέον δίνουν τηλ. παραδοσιακό-πέρα από το ότι έχουμε και κινητά αν πεσει το ρεύμα) Σημειώνω ότι data για τηλεοράσεις/pc έχω ξεχωριστά άλλες αρκετές πέρα από τις 3 προαναφερόμενες. Σας ευχαριστώ για το διάβασμα/ απόψεις! Τα σταθερα τηλεφωνα ειναι αχρηστα. Ολα data καν΄τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα