SinAkuma Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Για να αλλάξω όλες τις φλάντζες που έχει η μηχανή πόσο περίπου θα μου πάνε τα εργατικά; Μιλάμε για ένα Suzuki GSR 600 Θα τηλεφωνήσω αύριο σε μάστορα απλά να έχω μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Τι εννοεις ολες τις φλατζες, δεν υπαρχει κατι τέτοιο. Φλάντζα αλλάζουμε για συγκεκριμένους λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 ρε μας τρολαρεις πριν δεν ειχες θεμα με τη μπαταρια; πως κατεληξες σε φλάτζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 60€ η κάθε εργατοώρα χρεώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Για να αλλάξω όλες τις φλάντζες που έχει η μηχανή πόσο περίπου θα μου πάνε τα εργατικά; Μιλάμε για ένα Suzuki GSR 600 Θα τηλεφωνήσω αύριο σε μάστορα απλά να έχω μια ιδέα. 992€ με το ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, lasithi12 είπε ρε μας τρολαρεις πριν δεν ειχες θεμα με τη μπαταρια; πως κατεληξες σε φλάτζες; Άμα διαβάσεις πιο πριν το έλυσα αυτό το θέμα. Τώρα κοιτάω για τις φλάντζες γιατί βλέπω ότι έχω κάποια διαρροή λαδιού. Δεν είναι όλα τρολλ σε αυτήν την ζωή. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοεις ολες τις φλατζες, δεν υπαρχει κατι τέτοιο. Φλάντζα αλλάζουμε για συγκεκριμένους λόγους Παρατηρώ μια διαρροή λαδιού φαινομενικά φαίνεται από την μεριά της τρομπας νερού. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι μόνο αυτό. Νερό στα λάδια δεν έχει περάσει θερμοκρασία έχω σταθερή. 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε 992€ με το ΦΠΑ. Χωρίς απόδειξη 900 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, SinAkuma είπε Χωρiς απόδειξη 900 😂 800 βγαίνει απατεώνα! 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 11:59 ΜΜ, SinAkuma είπε Άμα διαβάσεις πιο πριν το έλυσα αυτό το θέμα. Τώρα κοιτάω για τις φλάντζες γιατί βλέπω ότι έχω κάποια διαρροή λαδιού. Δεν είναι όλα τρολλ σε αυτήν την ζωή. Παρατηρώ μια διαρροή λαδιού φαινομενικά φαίνεται από την μεριά της τρομπας νερού. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι μόνο αυτό. Νερό στα λάδια δεν έχει περάσει θερμοκρασία έχω σταθερή. Χωρίς απόδειξη 900 😂 Δεν είναι τόσο απλό μπορεί να βγαίνει απλά η αντλία να βγαίνει και εκεί να θέλει μια φλάντζα /oring Όλες οι φλάντζες αλλαγή μιλάς πρακτικά για ανακατασκευή κινητήρα αν φτάσεις εκεί μιλάμε για 3ψηφίο νούμερο ,που αν δεν έχεις δεν έχεις αλλά σοβαρά προβλήματα δεν αξίζει (πχ μειωμένη συμπίεση, μεγάλες διαρροές, καμένη φλάντζα κεφαλής κτλ) Αν απλά χάνει στην αντλία νερού ανάλογα το κόστος της φλάντζας να σου πάρει κάνα 50 - 100 ευρώ εργατικά+το κόστος του ανταλλακτικου ανάλογα το συνεργείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 ποια φλάτζα ρε φίλε.... oring αντλίας νερού θες. 10-20ευρώ κάνει στα περισσότερα μηχανάκια το oring και ο μάστορας να φάει 1 ώρα μαξ και να πάρει ένα 50άρικο στρογγυλό. αν τώρα θέλει να γίνει χειρουργείο, βγάζοντας την αντλία να ρίξει καθάρισμα από μπίχλα, να ελέγξει φτερωτή για σκουπιδάκια να σου κάνει ένα καλό πλύσιμο το κύκλωμα και να σου βάλει φρέσκα υγρά ψυγείου ας πάρει ένα 100άρικο στρογγυλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα