valadsk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) τι σημαίνει πιστωτική κάρτα με δυνατότητα πίστωσης της alpha? έχει κανείς καμιά ιδέα? Εννοούν το cash collateral αν το λέω σωστά? επειδή δεν μου εγκρίνουν ήθελα να δώσω 300 ευρώ να τα δεσμεύσουν ως εγγύηση και να βγάλω μια με όριο 300 ευρώ για μικροσυναλλαγές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με δόσεις. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από valadsk
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, valadsk είπε τι σημαίνει πιστωτική κάρτα με δυνατότητα πίστωσης της alpha? έχει κανείς καμιά ιδέα? Εννοούν το cash collateral αν το λέω σωστά? επειδή δεν μου εγκρίνουν ήθελα να δώσω 300 ευρώ να τα δεσμεύσουν ως εγγύηση και να βγάλω μια με όριο 300 ευρώ για μικροσυναλλαγές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με δόσεις. δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά... θα δώσεις 300€ για να σου βγάλουν κάρτα με όριο 300€ για να πληρώσεις με δόσεις; ή τρολλάρεις ή εγώ δεν κατάλαβα καλά
valadsk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά... θα δώσεις 300€ για να σου βγάλουν κάρτα με όριο 300€ για να πληρώσεις με δόσεις; ή τρολλάρεις ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα. τι την θέλω είναι δική μου δουλειά.
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, valadsk είπε ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα. τι την θέλω είναι δική μου δουλειά. δεν είπα ότι είναι κακό. άλλο σχολίασα. Το νόημα της πιστωτικής είναι να αγοράσεις κάτι με λεφτά που δεν έχεις (ή δε θέλεις να τα δώσεις όλα μαζι), κοινώς δάνειο. εσύ έχεις τα λεφτά και θες να τα δεσμεύσεις για ποιο λόγο; Για να δίνεις άλλα τόσα για τις δόσεις; τι δεν κατάλαβα; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από Bitbit 2
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, valadsk είπε ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα. τι την θέλω είναι δική μου δουλειά. Και γιατί δεν βγάζεις μια προπληρωμενη ?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και γιατί δεν βγάζεις μια προπληρωμενη ? μια revolut αν θέλει χρεωστική.
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 εγώ δεν έχω καταλάβει πάντως τι ακριβώς θέλει. Αν θέλει αγορές με δόσεις δε του κάνει η revolut και η κάθε revolut
gorge18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δοσεις μονο με τυπου πιστωτικη. Ολα τα αλλα που λες ειναι τυπου προπληρωμένη
Nauths Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από το cash collateral. Του δίνεις τα λεφτά συν τις μίζες. Ουσιαστικά πληρώνεις τόκο επί των μετρητών σου. Μια φορά το έκανα, το έλουσα τελείως και πότε πάλι.
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Nauths είπε Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από το cash collateral. Του δίνεις τα λεφτά συν τις μίζες. Ουσιαστικά πληρώνεις τόκο επί των μετρητών σου. Μια φορά το έκανα, το έλουσα τελείως και πότε πάλι. τι είναι το cash collateral?
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Bitbit said: τι είναι το cash collateral? https://www.google.com/search?q=cash+collateral&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
ATG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, valadsk είπε ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα. τι την θέλω είναι δική μου δουλειά. Αυτές οι πιστωτικές δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Στις ΗΠΑ είναι διαδεδομένες, για να φτιάχνεις το credit history. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, valadsk είπε ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα. τι την θέλω είναι δική μου δουλειά. Πιστωτική χωρίς δυνατότητα πίστωσης δεν.............
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Cash collateral πιστωτικές βγάζουν σε χώρες που το τραπεζικό τους σύστημα έχει credit score, ώστε να το βελτιώσουν, μπας και πάρουν κάνα στεγαστικό αργότερα πιο εύκολα ή με πιο ευνοϊκούς όρους. Σ' εμάς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δεσμεύσεις το Χ ποσό επ' αόριστον ώστε να λάβεις "πίστωση" το ίδιο ποσό. Τι πίστωση δηλαδή, δεν είναι πίστωση αφού τα 'χεις ήδη δώσει ως "εγγύηση".
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Cash collateral πιστωτικές βγάζουν σε χώρες που το τραπεζικό τους σύστημα έχει credit score, ώστε να το βελτιώσουν, μπας και πάρουν κάνα στεγαστικό αργότερα πιο εύκολα ή με πιο ευνοϊκούς όρους. Σ' εμάς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δεσμεύσεις το Χ ποσό επ' αόριστον ώστε να λάβεις "πίστωση" το ίδιο ποσό. Τι πίστωση δηλαδή, δεν είναι πίστωση αφού τα 'χεις ήδη δώσει ως "εγγύηση". πιστωτικές κάρτες για ηλίθιους δηλαδή που θα έλεγε και ο κυρίτσης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα