Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι σημαίνει πιστωτική κάρτα με δυνατότητα πίστωσης της alpha? έχει κανείς καμιά ιδέα?

Εννοούν το cash collateral αν το λέω σωστά?

επειδή δεν μου εγκρίνουν ήθελα να δώσω 300 ευρώ να τα δεσμεύσουν ως εγγύηση και να βγάλω μια με όριο 300 ευρώ για μικροσυναλλαγές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με δόσεις.

Capture.JPG

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valadsk είπε

τι σημαίνει πιστωτική κάρτα με δυνατότητα πίστωσης της alpha? έχει κανείς καμιά ιδέα?

Εννοούν το cash collateral αν το λέω σωστά?

επειδή δεν μου εγκρίνουν ήθελα να δώσω 300 ευρώ να τα δεσμεύσουν ως εγγύηση και να βγάλω μια με όριο 300 ευρώ για μικροσυναλλαγές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με δόσεις.

Capture.JPG

δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά... θα δώσεις 300€ για να σου βγάλουν κάρτα με όριο 300€ για να πληρώσεις με δόσεις;

ή τρολλάρεις ή εγώ δεν κατάλαβα καλά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

δε ξέρω να σου απαντήσω αλλά... θα δώσεις 300€ για να σου βγάλουν κάρτα με όριο 300€ για να πληρώσεις με δόσεις;

ή τρολλάρεις ή εγώ δεν κατάλαβα καλά

ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα.

τι την θέλω είναι δική μου δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, valadsk είπε

ας το πω απλά. θέλω να βγάλω μια κάρτα με 300 ευρώ όριο. Που είναι το κακό; το cash collateral ειναι μια λύση, και ψάχνοντας στο ebanking που πηγα να ενεργοποιησω το marketpass είδα το με δυνατότητα πίστωσης που δεν το έχω δει σε άλλη τράπεζα.

δεν είπα ότι είναι κακό. άλλο σχολίασα. Το νόημα της πιστωτικής είναι να αγοράσεις κάτι με λεφτά που δεν έχεις (ή δε θέλεις να τα δώσεις όλα μαζι), κοινώς δάνειο.

εσύ έχεις τα λεφτά και θες να τα δεσμεύσεις για ποιο λόγο; Για να δίνεις άλλα τόσα για τις δόσεις;

τι δεν κατάλαβα;

Επεξ/σία από Bitbit
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, valadsk είπε

Και γιατί δεν βγάζεις μια προπληρωμενη ?

Δημοσ.

εγώ δεν έχω καταλάβει πάντως τι ακριβώς θέλει. Αν θέλει αγορές με δόσεις δε του κάνει η revolut  και η κάθε revolut

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από το cash collateral. 

Του δίνεις τα λεφτά συν τις μίζες. 

Ουσιαστικά πληρώνεις τόκο επί των μετρητών σου. 

Μια φορά το έκανα, το έλουσα τελείως και πότε πάλι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nauths είπε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από το cash collateral. 

Του δίνεις τα λεφτά συν τις μίζες. 

Ουσιαστικά πληρώνεις τόκο επί των μετρητών σου. 

Μια φορά το έκανα, το έλουσα τελείως και πότε πάλι. 

τι είναι το cash collateral?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, valadsk είπε

Αυτές οι πιστωτικές δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Στις ΗΠΑ είναι διαδεδομένες, για να φτιάχνεις το credit history. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, valadsk είπε

Πιστωτική χωρίς δυνατότητα πίστωσης δεν.............

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Cash collateral πιστωτικές βγάζουν σε χώρες που το τραπεζικό τους σύστημα έχει credit score, ώστε να το βελτιώσουν, μπας και πάρουν κάνα στεγαστικό αργότερα πιο εύκολα ή με πιο ευνοϊκούς όρους. Σ' εμάς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δεσμεύσεις το Χ ποσό επ' αόριστον ώστε να λάβεις "πίστωση" το ίδιο ποσό. Τι πίστωση δηλαδή, δεν είναι πίστωση αφού τα 'χεις ήδη δώσει ως "εγγύηση".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Cash collateral πιστωτικές βγάζουν σε χώρες που το τραπεζικό τους σύστημα έχει credit score, ώστε να το βελτιώσουν, μπας και πάρουν κάνα στεγαστικό αργότερα πιο εύκολα ή με πιο ευνοϊκούς όρους. Σ' εμάς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δεσμεύσεις το Χ ποσό επ' αόριστον ώστε να λάβεις "πίστωση" το ίδιο ποσό. Τι πίστωση δηλαδή, δεν είναι πίστωση αφού τα 'χεις ήδη δώσει ως "εγγύηση".

πιστωτικές κάρτες για ηλίθιους δηλαδή που θα έλεγε και ο κυρίτσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...