Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Το κινητο θα αντικαταστησει ενα Nokia 8..οποτε ζηταω 3.5 jack 4k video και οσο το δυνατον καθαρο ανδροιδ..

παρε το α52s 5g πολυ καλο τηλέφωνο για τα λεφτα του ....συν οτι θα εχεις την αξιοπιστία της samsung !

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2023 στις 9:09 ΜΜ, panatha1369 είπε

Το edge 20 ερχετε σχεδον ιδια τιμη με A52s..και θελω και καρτα μνημης..

το edge 20 lite εχει 211ευρω και παιρνει καρτα εχει nfc

59 λεπτά πριν, life is music είπε

παρε το α52s 5g πολυ καλο τηλέφωνο για τα λεφτα του ....συν οτι θα εχεις την αξιοπιστία της samsung !

αυτο εχει 320 ευρω...  250 ειναι το budget

ενω υπαρχει και η επιλογη redminote 11 pro 5g nfc κοντα στα 285 την οποια την προσπερναω

σου βαζω 2 επιλογες στο budget σου και μια αν σου κατσει να κανεις μια μικρη υπερβαση (22 ευρω) δες βιντεο στο youtube για περι συσκευων

https://www.bestprice.gr/compare/2158341208-2157544918-2157741099

υ.γ ολα εχουν 5g, nfc, υποδοχη μνημης και 3,5 jack 

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

το edge 20 lite εχει 211ευρω και παιρνει καρτα εχει nfc

αυτο εχει 320 ευρω...  250 ειναι το budget

ενω υπαρχει και η επιλογη redminote 11 pro 5g nfc κοντα στα 285 την οποια την προσπερναω

σου βαζω 2 επιλογες στο budget σου και μια αν σου κατσει να κανεις μια μικρη υπερβαση (22 ευρω) δες βιντεο στο youtube για περι συσκευων

https://www.bestprice.gr/compare/2158341208-2157544918-2157741099

μπορει να δει το redmi note 10 pro 6/128 που θα του βγει 205 ευρω ...και με τα υπολοιπα λεφτα να παρει μια καρτα μνημης , θηκη και ενα τζαμι...Παντως το 10 pro σε σχεση με το 11 pro 5g einai καλυτερο !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

βρηκα τελικα απο γνωστο ενα poco x3 pro 8/256..αξιζει σαν συσκευη??

Μια χαρά συσκευή ...αξίζει πολύ !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

Μια χαρά συσκευή ...αξίζει πολύ !

Εχει βγαλει κανενα χοντρο σφαλμα;;Επειδη κραταω καιρο τις συσκευες μου θα αντεξει 2 χρονια;;Το nokia 8 το εχω σχεδον 4.5 χρονια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Εχει βγαλει κανενα χοντρο σφαλμα;;Επειδη κραταω καιρο τις συσκευες μου θα αντεξει 2 χρονια;;Το nokia 8 το εχω σχεδον 4.5 χρονια..

Μια χαρά τα πάει ....και να ξέρεις ότι ...η οppo έχει service στην σμαρτεκ ...και αν το κινητό δεν έχει αποδείξει αγοράς από επίσημο μεταπωλητή όπως plaisio , public , Κωτσόβολος και τα λοιπά   δεν το αναλαμβάνει σε περίπτωση που σου πάθει κάτι 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Εάν εξαιρέσουμε ότι είχε πρόβλημα στην αφή ,Ghost screen,υπερθέρμανση και κολλάει το NFC μια χαρά είναι.......

Και η Miui δεν είναι σαν τα Nokia.

Δηλαδή καθαρό Android.

Στις 7/3/2023 στις 9:04 ΜΜ, panatha1369 είπε

με ψηνει το oppo..ελλαδα service point oppo ξερει κανεις που εχει?

smartec.gr 

Αποτελεί το επίσημο service Samsung.

Από τον Ιούνιο του 2021, η SMARTEC πιστοποιήθηκε ως εξουσιοδοτημένο service κινητών και από τη Nokia.

Τον Ιούνιο του 2022 ανέλαβε το after sales service και των εταιρειών Vivo και Oppo.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Τελικα πηρα το poco x3 pro..απλα σαν αναβαθμιση μου εβγαλε μονο του την 13.01.αυτη ειναι η τελευταια;;

μεγια σου 

Δημοσ.

Τελικα το poco μας τελειωσε..σε δυο μερες με το που το πηρα εκανα αναβαθμιση σε 13.01 επαιξε μια μερα και μετα νεκρωσε..δεν μπουταρει καν..οποτε θελω κατι αξιοπιστο εκτος απο xiaomi μεχρι 300-320..Το nokia 8 4.5 χρονων και δεν εκανε κιχ..

ακομα και το iphone se που ειχα απο το 16 μονο μπαταρια θελει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Τελικα το poco μας τελειωσε..σε δυο μερες με το που το πηρα εκανα αναβαθμιση σε 13.01 επαιξε μια μερα και μετα νεκρωσε..δεν μπουταρει καν..οποτε θελω κατι αξιοπιστο εκτος απο xiaomi μεχρι 300-320..Το nokia 8 4.5 χρονων και δεν εκανε κιχ..

ακομα και το iphone se που ειχα απο το 16 μονο μπαταρια θελει..

Εγώ κάτι είχα πει......

Αλλά μάλλον δεν άκουσες.......

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13174&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εγώ κάτι είχα πει......

Αλλά μάλλον δεν άκουσες.......

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13174&ref=bestprice.gr

Ελεγα μπας και..αλλα επρεπε να περιμενω αυτα..και να ανοιξει το ποκο ξανα δεν το εμπιστευομαι πια..

Δημοσ.

Καλησπερα επειδη ψαχνω και εγω κατι γυρω στα 200-250. Η καλυτερες επιλογες ειναι Xiaomi Poco X5 και Oppo Find X5 Lite ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...