madkid18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Λόγω οτι μου έσπασε η τηλεόραση θέλω τα φώτα σας να αγοράσω καινούργια. Σε πρώτη φάση θέλω αποκλειστικά να είναι απο κωτσόβολο λόγω δόσεων. Να αναφέρω πως είχα αυτή την τηλεόραση και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/196637-samsung-qled-qe65q60ra-65 Σε ποσό σε δόσεις μπορώ να φτάσω μέχρι τα 1200. Ωστόσο αν μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να πάρω και πιο οικονομική (εφόσον και αυτή που είχα δεν ήταν και ότι καλυτέρο βάση τα σημερινά δεδομένα αλλά εμένα με κάλυπτε σε όλα. Θέλω να μου παραθέσετε και link απο αυτη που θα μου προτείνετε. Χρήση netflix-youtube και αθλητικά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να είστε πάντα καλά.
alexzorb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Με βάση την χρήση που κάνεις (δεν βλέπω gaming ) μπορεις να πας και σε ένα panel 60hz (η 60r είχε 120 hz). Ισώς να παρατηρήσεις και λίγο χεορότερη κινήση στα αθλητικά, αλλά αυτό εξαρτάται και πόσο ευαίσθητος είσαι στο να το δεις. Για 60 hz panel αλλά γενικά λίγο χειρότερες σε θέμα φωτεινότητας και hz κοιτάς Samsung QLED QE65Q60AA και Samsung QLED QE65Q60BA (οριακά καλύτερη η δεύτερη). Σάν αναβάθμση εντός budget κοιτάς Samsung QLED QE65Q70BA. (4K 120hz) Και σαν μια μέση λύση Hisense 65U8GQ 120hz panel αλλά είσοδος σήματος μέχρι 1080p. Η πιο φωτεινή από όλες αλλά αν βλέπεις σε σκοτεινό περιβάλον θα παρατηρήσεις χειρότερα μαύρα. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός και μπορείς να κάνεις μια μικρή υποχώριση (ίσως και να μην την παρατηρήσεις ) θα πρώτεινα τις δύο πρώτες σας πιο value for money.
madkid18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 12:51 ΜΜ, alexzorb είπε Με βάση την χρήση που κάνεις (δεν βλέπω gaming ) μπορεις να πας και σε ένα panel 60hz (η 60r είχε 120 hz). Ισώς να παρατηρήσεις και λίγο χεορότερη κινήση στα αθλητικά, αλλά αυτό εξαρτάται και πόσο ευαίσθητος είσαι στο να το δεις. Για 60 hz panel αλλά γενικά λίγο χειρότερες σε θέμα φωτεινότητας και hz κοιτάς Samsung QLED QE65Q60AA και Samsung QLED QE65Q60BA (οριακά καλύτερη η δεύτερη). Σάν αναβάθμση εντός budget κοιτάς Samsung QLED QE65Q70BA. (4K 120hz) Και σαν μια μέση λύση Hisense 65U8GQ 120hz panel αλλά είσοδος σήματος μέχρι 1080p. Η πιο φωτεινή από όλες αλλά αν βλέπεις σε σκοτεινό περιβάλον θα παρατηρήσεις χειρότερα μαύρα. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός και μπορείς να κάνεις μια μικρή υποχώριση (ίσως και να μην την παρατηρήσεις ) θα πρώτεινα τις δύο πρώτες σας πιο value for money Όχι gaming καθόλου. Στα αθλητικά και στο νετφλιξ θα δω τρελή διαφορά από την οικονομική Samsung από τι στην ακριβότερη? Και στα αθλητικά πχ αν είναι 120fps η τηλεόραση παίζει ρόλο?
alexzorb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 5:54 ΜΜ, madkid18 είπε Όχι gaming καθόλου. Στα αθλητικά και στο νετφλιξ θα δω τρελή διαφορά από την οικονομική Samsung από τι στην ακριβότερη? Και στα αθλητικά πχ αν είναι 120fps η τηλεόραση παίζει ρόλο? Στα αθλητικά όχι τόσο (τα 120 hz του πανελ εχουν πιο καθαρή κίνηση αλλα εξάρταται και από τον χρήστη αν είναι ευαίσθητος σε αυτό), στο νετφλιξ μεταξύ q70ba και q60ba έχει διαφορά αλλά οχι τρελή. Αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming δεν νομίζω ότι η q70ba δικαιολογεί πάνω απο 100-150€ διαφορά απο την q60ba
elgol Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled και η συγκριση με την BA https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60b-qled 1199 η 75αρα με δοσεις https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-samsung-qled-75-4k-smart-qe75q60b/1683879
madkid18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 8:51 ΠΜ, alexzorb είπε Στα αθλητικά όχι τόσο (τα 120 hz του πανελ εχουν πιο καθαρή κίνηση αλλα εξάρταται και από τον χρήστη αν είναι ευαίσθητος σε αυτό), στο νετφλιξ μεταξύ q70ba και q60ba έχει διαφορά αλλά οχι τρελή. Αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming δεν νομίζω ότι η q70ba δικαιολογεί πάνω απο 100-150€ διαφορά απο την q60ba Τελικά τσίμπησα αυτή με τα 120 hz γιατί έλεγα να μην ασχοληθώ με gaming αλλα τελικα αγόρασα το xbox series x(θα ασχοληθω αρκετα απο οτι φαινεται). Ευχαριστώ για τον χρόνο σου ωστόσο και για τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα