Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Θέλω να φτιάξω ένα βίντεο (και πιθανόν στην πορεία περισσότερα) το οποίο θα περιγράφει την λύση σε κάποιο πρόβλημα-άσκηση το οποίο θα αποτελειται από αρκετά ερωτήματα. Για να μη κάνω 10 ξεχωριστά βιντεάκια-λύσεις για το κάθε ερώτημα μιας και πολλά ερωτήματα θα είναι συνέχεια του προηγουμένου, πως θα μπορούσα να κάνω ένα βίντεο και να έχει κάτι σαν περιεχόμενα-κεφάλαια ώστε ο ενδιαφερόμενος να επιλέγει πχ το κεφάλαιο 10 για να δει κατευθείαν τη λύση αντί να κάνει forward μέχρι να εμφανιστεί. Αυτό το έχω δει στο youtube. Βασικά θέλω να φτιάξω τη λύση ενός διαγωνίσματος σε ένα βιντεο με "έξυπνη" αναζήτηση. και να αποφύγω να κάνω πολλά ξεχωριστά βιντεάκια Νομίζω καταλάβατε τι θέλω να κάνω. Τι λύσεις υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το yt υποστηρίζει κεφάλαια μέσω χρονοσήμανσης, οπότε αν ανεβάσεις εκεί το βίντεο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη λειτουργία. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Το yt υποστηρίζει κεφάλαια μέσω χρονοσήμανσης, οπότε αν ανεβάσεις εκεί το βίντεο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη λειτουργία. Είναι αυτό που ανέφερα ότι έχω δει στο youtube ε? βάζουν χρονικά σημεία. Κατάλαβα. Αυτό ακριβώς θέλω. Φαντάζομαι θα το βρω εύκολα. Αν τώρα δε θέλω να το ανεβάσω και θέλω να το έχω σαν αρχείο στον υπολογιστή, υπάρχει κάποια λύση; Κάποτε που έκανα μετατροπές απο dvd θυμάμαι κάτι είχα πετύχει αλλά περάσαν χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Αν βάλεις να παίζει ένα βίντεο στο yt και το σταματήσεις κάπου μπορείς να κάνεις δεξί κλικ μέσα στο βίντεο και να επιλέξεις Αντιγράψτε Τώρα την διεύθυνση URL του βίντεο και αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν λινκ ώστε να πατάει κάποιος και να πάει στον ανάλογο χρόνο. 39 λεπτά πριν, Bitbit είπε Αν τώρα δε θέλω να το ανεβάσω και θέλω να το έχω σαν αρχείο στον υπολογιστή, υπάρχει κάποια λύση; Κάποτε που έκανα μετατροπές απο dvd θυμάμαι κάτι είχα πετύχει αλλά περάσαν χρόνια. Όταν κάναμε dvd authoring είχες επιλογή που να βάλεις τα κεφάλαια. Στα αυτόματα προγράμματα τύπου convertx και freemake τα κεφάλαια μπαίνουν σε σταθερά χρονικά σημεία π.χ. ανά 5 λεπτά. Στις σοβαρές εφαρμογές authoring όμως μπορούσες να βάλεις τα κεφάλαια όπου ήθελες. Και στα δύο μπορούσες να προσθέσεις μενού με chapters ώστε να σε πήγαινε το μενού στα σημεία που ήθελες. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με dvd βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mkv toolnix όπου μπορείς να βάλεις το mp4 και να ορίσεις τα κεφάλαια όπως θέλεις. Σώζεις σε xml και το φορτώνεις στο Multiplexer καρτέλα Output. Σώζεις σαν mkv και μετά στον player (π.χ. mpc-hc, vlc κτλ) θα έχεις τα κεφάλαια κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με dvd βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mkv toolnix όπου μπορείς να βάλεις το mp4 και να ορίσεις τα κεφάλαια όπως θέλεις. Σώζεις σε xml και το φορτώνεις στο Multiplexer καρτέλα Output. Σώζεις σαν mkv και μετά στον player (π.χ. mpc-hc, vlc κτλ) θα έχεις τα κεφάλαια κανονικά. ακούγεται σαν ακριβώς αυτό που θέλω. Θα κατεβάσω το προγραμματάκι να πειραματιστώ. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ότι θέλεις ρώτα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα