Witcher1st Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Liakos_LILIS είπε Μάλιστα τι μαθαίνουμε στα 37 μας! Πριν λίγο εμαθα ότι λέγεται C Cleaner , ενώ για κάποιο λόγο το διαβαζα CC Cleaner.. 5 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Σβηστε μονοι σας τα temp files, διαγραψτε browser history, κλειστε startup apps απο το task manager και χρησιμοποιηστε το revo uninstaller για να διαγραψετε τα παντα απο ενα προγραμμα (temp files, registry κτλ) 5
Ola150 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, andreas1gr είπε Κουβαρντά... 🙃 Άντε 0.34, να βγει κερδισμένος 😂
kastoria74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Επειδή διαβάζω διάφορα για αυτό το πρόγραμμα, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο και πιο ασφαλές ;
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σβηστε μονοι σας τα temp files, διαγραψτε browser history, κλειστε startup apps απο το task manager και χρησιμοποιηστε το revo uninstaller για να διαγραψετε τα παντα απο ενα προγραμμα (temp files, registry κτλ) 52 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Επειδή διαβάζω διάφορα για αυτό το πρόγραμμα, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο και πιο ασφαλές ; Δες τι κάνει, και απλά να τα κάνεις μόνος. Μπορείς να δεις και την λύση της Microsoft στην προηγούμενη σελίδα. 2
Brainmorf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, Liakos_LILIS είπε Μάλιστα τι μαθαίνουμε στα 37 μας! Στα 42 μας 😇 , το έσβησα και κατεβάζω από Microsoft το αντίστοιχο λογισμικό. 18 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πριν λίγο εμαθα ότι λέγεται C Cleaner , ενώ για κάποιο λόγο το διαβαζα CC Cleaner.. Το ίδιο.
blademyc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Χθες δε μου περνούσε το κουπόνι και σήμερα δούλεψε !! 3 άδειες με 1€ ! Thanks !! 1
koooleeek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Και εγώ μόλις έκανα αγορά τον 1 χρόνο για 3 συσκευές με 1€. (Οπότε το ΤΕΛΟΣ στον τίτλο δεν ισχύει, τρέχει ακόμη η προσφορά) Πλήρωσα με paypal και διαβάζοντας τα μικρά γράμματα γράφει αυτό: Πρέπει να κάνω κάτι ώστε σε ένα χρόνο να μην τραβήξει αυτόματα την ανανέωση; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από koooleeek
Lunar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, koooleeek είπε Καλησπέρα. Και εγώ μόλις έκανα αγορά τον 1 χρόνο για 3 συσκευές με 1€. (Οπότε το ΤΕΛΟΣ στον τίτλο δεν ισχύει, τρέχει ακόμη η προσφορά) Πλήρωσα με paypal και διαβάζοντας τα μικρά γράμματα γράφει αυτό: Πρέπει να κάνω κάτι ώστε σε ένα χρόνο να μην τραβήξει αυτόματα την ανανέωση; Χωρίς να έχω διαβάσει τους όρους, καταλαβαίνω ότι: Μέχρι 1 μήνα πριν λήξει η συνδρομή (δλδ έχεις 11 περίπου μήνες περιθώριο) πρέπει να πας και να την ακυρώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν θα τραβήξει χρήματα για ανανέωση. Επίσης, όταν έρθει εκείνη η ώρα μπορείς απλά να μην έχεις χρήματα μέσα στην κάρτα (αν δεν είναι πιστωτική φυσικά), οπότε πάλι δεν θα μπορέσει να σε χρεώσει, και θα ακυρωθεί αυτόματα η ανανέωση
blademyc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 11:19 ΜΜ, koooleeek είπε Καλησπέρα. Και εγώ μόλις έκανα αγορά τον 1 χρόνο για 3 συσκευές με 1€. (Οπότε το ΤΕΛΟΣ στον τίτλο δεν ισχύει, τρέχει ακόμη η προσφορά) Πλήρωσα με paypal και διαβάζοντας τα μικρά γράμματα γράφει αυτό: Πρέπει να κάνω κάτι ώστε σε ένα χρόνο να μην τραβήξει αυτόματα την ανανέωση; Έχω σταματήσει να κάνω οποιαδήποτε αγορά από οπουδήποτε online με κανονική κάρτα, ΜΟΝΟ revolut κάρτα μιας χρήσης.
_Biologist_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Επιβεβαιώνω, δούλεψε και σε μένα πριν λίγο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα