Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

https://www.skroutz.gr/s/10913116/Nilfisk-C-110-7-5-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html

Παραπάνω πίεση απαγορευεται σε αμάξι. Θα σου χαλάσει το χρώμα. Μόνο ίσως για τις ζάντες να βοηθούσε παραπάνω.

το συγκεκριμενο με αφροποιητη της nilfisk κανει δουλεια?

και γενικότερα, χωρίς να κλέψω το θέμα, τι περιφερειακά προτείνεται? από σφουγγάρια, πανιά, δέρματα κτλ

έχω παραγγείλει αφρό autoglym,  τον αφροποιητή nilfisk και δεν έχω αποφασίσει ακόμα για ποιο Nilfisk πλυστικό

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george kesoglu είπε

πεταμενα λεφτα ....... εαν ειναι μονο για το αυτοκινητο

εχω Nilfisk 110 πηρα και ενεργο αφρο για αυτοκινητο και νομιζα οτι θα γινει δουλεια ,,,,,αλλα τζιφος !!!! τα πλυστκα ΔΕΝ κανουν για επιβατικα αυτοκινητα ειναι ομως τέλεια για μπαλκόνια -αυλές- πλακόστρωτα - λασπες - καθαρισμο μαρμαρων- χαλιων  κτλ κτλ

εξηγούμαι: 

στο αυτοκινητο βγαζει τυχον λασπες απο κατω και μυγακια κολλημενα στο καπο- μπαμπριζ , την βρομιά στο αμαξωμα δεν την βγαζει , εαν δεν πεσει σφουγγάρι και σαπουνάδα δουλίτσα δεν γίνετε , εαν το δουλευεις στην ασφαλη αποσταση 20cm+ καθαριζει μονο τα πολυ χοντρα , εαν το πας κατω απο 15cm  καθαριζει την βρομιά ΑΛΛΑ υπαρχει κινδυνος για το χρωμα και τις ζαντες .

Δεν εχεις προσεξει στα πλυντηρια αυτοκινητων οτι 1ο χερι πιεστικο για τα χοντρα , 2ο χερι σφουγγαρι σαπουναδα , 3ο χερι ξεβγαλμα με πιεστικό . και ΠΟΤΕ δεν πλησιάζουν το ακροφυσιο κατω απο 15 cm στο αυτοκινητο ,,,,,, σαν εργαλειο ομως χρειάζεται στο σπιτι ειδικα εαν εχεις αυλη

Εγώ σε κάποια πλυντήρια που πάω μόνο με το πιεστικό τα κάνουν.

Ειδικά σε αυτό που πάω πιο συχνά που κάνει την πιο καλή δουλειά και είναι και πιο ακριβό δεν ακουμπάνε σφουγγάρι εξωτερικά. Το κάνουν 2 χέρια με αφρό και γίνεται πένα

Δημοσ.
Στις 5/3/2023 στις 4:05 ΜΜ, Dark_panel είπε

Καλησπέρα σε ολους!

Θέλω να πάρω ενα καλο πλυστικό, περισσότερο για το αυτοκίνητο. Με ενδιαφέρει κυριως η δυναμη του πιεστικού και να μπορώ να βρισκω εξτρα αξεσουαρ και ανταλλακτικα σε φυσιολογικες τιμες (εχω ακουσει οτι τα ανταλλακτικα των Karcher ειναι ακριβα).

Έχετε να μου προτείνετε κατι? Ποια η γνωμη σας για τα Nilfisk των 300-500€?

Η δύναμη καθορίζεται με τα bar δηλαδή την πίεση. Μετά μπορείς να εξετάσεις και την μέγιστη παροχή του πιεστικου.

Προσεξε όμως διότι από ένα σημείο και μετά, όσο αυξάνει η πίεση, αυξάνει η πιθανότητα να προκληθεί ζημιά και θα αφαιρεθεί το χρώμα του αμαξώματος. 

Πρέπει να μάθεις πρώτα τι πιεστικά χρησιμοποιουν όσοι ήδη έχουν στα ΙΧ τους, αλλά και την ελάχιστη απόσταση στην οποία θα κρατάς το πειστικό από την επιφάνεια, διότι ακόμα και πολύ κοντά να είναι, πάλι προκαλείται πρόβλημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

https://www.skroutz.gr/s/14227603/Nilfisk-E-145-4-9-X-TRA-EU-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-145bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html

9m λάστιχο για να μη κάνεις κύκλους με το πλυστικό  γύρω από το αυτοκίνητο

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το συγκεκριμενο ειναι στις τοπ3 επιλογες μου!

4 ώρες πριν, george kesoglu είπε

εχω Nilfisk 110 πηρα και ενεργο αφρο για αυτοκινητο και νομιζα οτι θα γινει δουλεια ,,,,,αλλα τζιφος !!!! τα πλυστκα ΔΕΝ κανουν για επιβατικα αυτοκινητα ειναι ομως τέλεια για μπαλκόνια -αυλές- πλακόστρωτα - λασπες - καθαρισμο μαρμαρων- χαλιων  κτλ κτλ

εξηγούμαι: 

στο αυτοκινητο βγαζει τυχον λασπες απο κατω και μυγακια κολλημενα στο καπο- μπαμπριζ , την βρομιά στο αμαξωμα δεν την βγαζει , εαν δεν πεσει σφουγγάρι και σαπουνάδα δουλίτσα δεν γίνετε , εαν το δουλευεις στην ασφαλη αποσταση 20cm+ καθαριζει μονο τα πολυ χοντρα , εαν το πας κατω απο 15cm  καθαριζει την βρομιά ΑΛΛΑ υπαρχει κινδυνος για το χρωμα και τις ζαντες .

Δεν εχεις προσεξει στα πλυντηρια αυτοκινητων οτι 1ο χερι πιεστικο για τα χοντρα , 2ο χερι σφουγγαρι σαπουναδα , 3ο χερι ξεβγαλμα με πιεστικό . και ΠΟΤΕ δεν πλησιάζουν το ακροφυσιο κατω απο 15 cm στο αυτοκινητο ,,,,,, σαν εργαλειο ομως χρειάζεται στο σπιτι ειδικα εαν εχεις αυλη

Μα βαζω και σφουγγαρι, εννοειται! Χωρις σφουγγαρι, η σγορτσα δε βγαινει 😂

Στο πλυντηριο που παω εγω, ολοι μα ολοι ειναι σε αποσταση 1-2 μετρων, ποια 15-20? 🤣 Κι εγω αυτη την αποσταση κραταω, εδω και πολλα χρονια, και το αμαξι παραμενει σαν καινουργιο, και το χρωμα του και οι ζαντες του. Ειναι ηδη 11 χρονων αμαξι..εε τωρα αν χασει λιγο χρωμα στα 15-20 χρονια, φυσιολογικο ειναι, δεν εδωσα 30k..ενα seat ibiza των 15k αγορασα 😆 

2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

το συγκεκριμενο με αφροποιητη της nilfisk κανει δουλεια?

και γενικότερα, χωρίς να κλέψω το θέμα, τι περιφερειακά προτείνεται? από σφουγγάρια, πανιά, δέρματα κτλ

έχω παραγγείλει αφρό autoglym,  τον αφροποιητή nilfisk και δεν έχω αποφασίσει ακόμα για ποιο Nilfisk πλυστικό

Εγω παντως, μετα απο πολυ ψαξιμο, θα παρω τον αφροποιητη MJJC Pro V2. Κανει 90€ αλλά ειναι το καλυτερο της αγορας. Καλο ειναι και το MTM PF22, με 85€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, george kesoglu είπε

εξηγούμαι: 

4 χρόνια το έχω το 110

Πήρα αφροποιητη καλό από Κίνα (17€ περίπου)

Και κάνει το αμάξι κουραμπιέ (φωτό μετά από 5 λεπτά)

Screenshot_2023-03-06-19-55-28-052_com.google.android_apps.photos-edit.jpg.4b4146c576bd78550e30952684fb6a1c.jpg

Και με αυτήν την βούρτσα δεν τρίβεις με σφουγγάρια κλπ

https://www.skroutz.gr/s/14191143/Nilfisk-126411395-Βούρτσα-Περιστροφική-Πλυστικού.html

Το σαπούνι που χρησιμοποιώ είναι σαπούνι αυτοκινήτου, μαζί με κερί. Δεν είναι καν ενεργού αφρού.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ σε κάποια πλυντήρια που πάω μόνο με το πιεστικό τα κάνουν.

Ειδικά σε αυτό που πάω πιο συχνά που κάνει την πιο καλή δουλειά και είναι και πιο ακριβό δεν ακουμπάνε σφουγγάρι εξωτερικά. Το κάνουν 2 χέρια με αφρό και γίνεται πένα

!!!!!!!! μονο με πιεστικό , που ειναι αυτα τα πλυντηρια ??? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SilentVoice είπε

4 χρόνια το έχω το 110

Πήρα αφροποιητη καλό από Κίνα (17€ περίπου)

Και κάνει το αμάξι κουραμπιέ (φωτό μετά από 5 λεπτά)

Και με αυτήν την βούρτσα δεν τρίβεις με σφουγγάρια κλπ

https://www.skroutz.gr/s/14191143/Nilfisk-126411395-Βούρτσα-Περιστροφική-Πλυστικού.html

Το σαπούνι που χρησιμοποιώ είναι σαπούνι αυτοκινήτου, μαζί με κερί. Δεν είναι καν ενεργού αφρού.

εγω πηγα σε μηχανουργειο στην σπυρου πατση και εφτιαξα νεο λαστιχο 9 μετρα για να μπορω να κανω γυρω γυρο ολο το αυτοκινητο χωρις να σερνω μαζι και ολο το πιεστικο , τον αφροποιητη τον ειχε μαζι ,  εβαλα και ενεργο αφρο ειδικο για αυτοκινητα και το περναγα  δυο και τρια χερια αφρο αλλα τα μαυρα στιγματα τις βρομιάς μόνο με σφουγγαρι εφευγαν . αντι για πετσι χρησημοποιουσα πανι μικροινων ειναι πιο απορροφητικά απο το πετσί και δεν κολλάνε στο αμάξωμα , για τις ζαντες βρήκα μια στενομακρη βουρτσα για να τις καθαριζω βαθια μεσα και τις εκανα τελευταίες με πολυ σαπουνι εβγαζαν πολυ μαυριλα απο τα φρενα που νταμαρωνε στο πισω μερος τις ζαντας

Δημοσ.

Πριν 6 χρόνια το είχε μόνο η αντιπροσωπεία στα 80€  και το έφτιαξα με 40€ , τώρα στα 50€ δεν αξίζει να κανείς πατέντα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα. Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ενα οικονομικο και ανθεκτικο πλυστικο για αυλη, για αγορα με τιμολογιο απο Ελλαδα; Οποιοδηποτε τιπ δεκτο! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lamelama1 είπε

Καλημερα στην παρεα. Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ενα οικονομικο και ανθεκτικο πλυστικο για αυλη, για αγορα με τιμολογιο απο Ελλαδα; Οποιοδηποτε τιπ δεκτο! 

Δες τα nilfisk και πάρε το πακέτο με τα αξεσουάρ που όντως σου χρειάζονται αφού έχει αρκετά πακέτα

Δημοσ.

Αγόρασα σε προσφορά το BOSCH 135 Bosch Universal Aquatak 135 - Μεταλλική Αντλία. Τι πρέπει να προσέξω στην αρχή, κάτι άλλο να αγοράσω χρειάζεται? Καμία άλλη συμβουλή-tip?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...