Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Θέλω να πάρω ενα καλο πλυστικό, περισσότερο για το αυτοκίνητο. Με ενδιαφέρει κυριως η δυναμη του πιεστικού και να μπορώ να βρισκω εξτρα αξεσουαρ και ανταλλακτικα σε φυσιολογικες τιμες (εχω ακουσει οτι τα ανταλλακτικα των Karcher ειναι ακριβα).

Έχετε να μου προτείνετε κατι? Ποια η γνωμη σας για τα Nilfisk των 300-500€?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Καλησπέρα σε ολους!

Θέλω να πάρω ενα καλο πλυστικό, περισσότερο για το αυτοκίνητο. Με ενδιαφέρει κυριως η δυναμη του πιεστικού και να μπορώ να βρισκω εξτρα αξεσουαρ και ανταλλακτικα σε φυσιολογικες τιμες (εχω ακουσει οτι τα ανταλλακτικα των Karcher ειναι ακριβα).

Έχετε να μου προτείνετε κατι? Ποια η γνωμη σας για τα Nilfisk των 300-500€?

Blue clean κρύου νερού έχω . Δε θυμάμαι ακριβές μοντέλο , ~350€ είχα δωσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Δύναμη? Τι θέλεις να πλύνεις?

Αυτοκινητο κυριως

3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Blue clean κρύου νερού έχω . Δε θυμάμαι ακριβές μοντέλο , ~350€ είχα δωσει

Το Annovi Reverberi εννοεις ή υπαρχουν κι αλλα?

Επεξ/σία από Dark_panel
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

https://www.skroutz.gr/s/10913116/Nilfisk-C-110-7-5-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html

Παραπάνω πίεση απαγορευεται σε αμάξι. Θα σου χαλάσει το χρώμα. Μόνο ίσως για τις ζάντες να βοηθούσε παραπάνω.

Μα για τις ζαντες θελω περισσοτερο 😅

Δημοσ.

Τα 300-500€ ειναι υπερβολικά και πεταμένα. 

Επίσης η υψηλή πίεση δεν καταστρέφει μόνο το χρώμα αλλά κ τις ζάντες. 

Γενικά οι ζάντες δεν καθαρίζουν χωρίς να τις καταστρέψεις, αν δεν βάλεις υγρό καθαρισμού και βούρτσα. Με την υψηλή πίεση απλά θα καταστραφούν μετά απο λίγο καιρό.

Τα Nilfisk μια χαρά ειναι. Έχει πολλά μοντέλα γιατί αλλάζει ο παρεχόμενος εξοπλισμός. Διάλεξε ένα που σε καλύπτει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

Εμείς στην οικογένεια έχουμε το Karcher K 5 Power Control Πλυστικό Ρεύματος με Πίεση 145bar.
Το μηχάνημα είναι σκυλί. Έχει να ρυθμίσεις την πίεση σε τι επίπεδο θες. Η ενδοιάμεση σκάλα και καλά είναι για το αυτοκίνητο. Όμως ενώ ξεκινήσαμε κάποτε έτσι, πλέον το έχουμε στο τέρμα. Το χρώμα τον αυτοκινήτων που έχουμε στην πολυκατοικια ( 6 στο σύνολο) δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα εδώ και περίπου 5 χρόνια.

Αν πάτε σε πιο οικονομικά πλυστικά μην πάρετε Karcher. Νομίζω πχ τα K3 έχουν πλαστική αντλία. Στα οικονομικά μοντέλα τα Nilfisk είναι σίγουρα καλύτερα. 

Παλιότερα είχαμε ένα K3. Το Κ3 με το Κ5 είναι η μέρα με την νύχτα σε αξιοπιστία και στο πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Αυτά από την εμπειρία μου. Ελπίζω να βοήθησα.

Επεξ/σία από dimitris_dimos
Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως πως η karcher έχει flat rate στις επισκευές ότι κι αν πάθει. Το βάζω απλά για κάποιον που πιθανόν να ενδιαφέρεται καθώς κι εγώ το ανακάλυψα τυχαία.

image.png.bc1ee342c14afb273d1b6f3e31b67bd7.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πεταμενα λεφτα ....... εαν ειναι μονο για το αυτοκινητο

εχω Nilfisk 110 πηρα και ενεργο αφρο για αυτοκινητο και νομιζα οτι θα γινει δουλεια ,,,,,αλλα τζιφος !!!! τα πλυστκα ΔΕΝ κανουν για επιβατικα αυτοκινητα ειναι ομως τέλεια για μπαλκόνια -αυλές- πλακόστρωτα - λασπες - καθαρισμο μαρμαρων- χαλιων  κτλ κτλ

εξηγούμαι: 

στο αυτοκινητο βγαζει τυχον λασπες απο κατω και μυγακια κολλημενα στο καπο- μπαμπριζ , την βρομιά στο αμαξωμα δεν την βγαζει , εαν δεν πεσει σφουγγάρι και σαπουνάδα δουλίτσα δεν γίνετε , εαν το δουλευεις στην ασφαλη αποσταση 20cm+ καθαριζει μονο τα πολυ χοντρα , εαν το πας κατω απο 15cm  καθαριζει την βρομιά ΑΛΛΑ υπαρχει κινδυνος για το χρωμα και τις ζαντες .

Δεν εχεις προσεξει στα πλυντηρια αυτοκινητων οτι 1ο χερι πιεστικο για τα χοντρα , 2ο χερι σφουγγαρι σαπουναδα , 3ο χερι ξεβγαλμα με πιεστικό . και ΠΟΤΕ δεν πλησιάζουν το ακροφυσιο κατω απο 15 cm στο αυτοκινητο ,,,,,, σαν εργαλειο ομως χρειάζεται στο σπιτι ειδικα εαν εχεις αυλη

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Like 1
Δημοσ.

Για σκαφος εχει κανεις εμπειρια?

Κυριως για καθαρισμα της καρινας απο τα διαφορα της θαλασσης

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

πεταμενα λεφτα ....... εαν ειναι μονο για το αυτοκινητο

εχω Nilfisk 110 πηρα και ενεργο αφρο για αυτοκινητο και νομιζα οτι θα γινει δουλεια ,,,,,αλλα τζιφος !!!! τα πλυστκα ΔΕΝ κανουν για επιβατικα αυτοκινητα ειναι ομως τέλεια για μπαλκόνια -αυλές- πλακόστρωτα - λασπες - καθαρισμο μαρμαρων- χαλιων  κτλ κτλ

εξηγούμαι: 

στο αυτοκινητο βγαζει τυχον λασπες απο κατω και μυγακια κολλημενα στο καπο- μπαμπριζ , την βρομιά στο αμαξωμα δεν την βγαζει , εαν δεν πεσει σφουγγάρι και σαπουνάδα δουλίτσα δεν γίνετε , εαν το δουλευεις στην ασφαλη αποσταση 20cm+ καθαριζει μονο τα πολυ χοντρα , εαν το πας κατω απο 15cm  καθαριζει την βρομιά ΑΛΛΑ υπαρχει κινδυνος για το χρωμα και τις ζαντες .

Δεν εχεις προσεξει στα πλυντηρια αυτοκινητων οτι 1ο χερι πιεστικο για τα χοντρα , 2ο χερι σφουγγαρι σαπουναδα , 3ο χερι ξεβγαλμα με πιεστικό . και ΠΟΤΕ δεν πλησιάζουν το ακροφυσιο κατω απο 15 cm στο αυτοκινητο ,,,,,, σαν εργαλειο ομως χρειάζεται στο σπιτι ειδικα εαν εχεις αυλη

Σωστά. Για τα χοντρά θέλει και σφουγγάρι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...