Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα χαρτ/σμα των 20€ αλλα έχει σκισμένο το σημείο που αντανακλά/γυαλίζει/δεν είναι χάρτινο. Πρέπει να το πάω στην ΤτΕ ή μπορώ να το δώσω σε μαγαζί. Εάν το δώσω σε ΤτΕ, θα λάβω πρόστιμο;

Δημοσ.

Από ότι θυμάμαι καλά μόνο στην ΤτΕ μπορείς να το πας, οι περισσότερες ιδιωτικές τράπεζες δεν ασχολούνταν. (μπορεί και να έχει αλλάξει αυτό βέβαια)
Πρόστιμο δεν παίζει ΑΛΛΑ στην περίπτωση που τυχών είναι πλαστό θα καλέσουν την αστυνομία και θα γίνει προσαγωγή, οπότε καλύτερα να το κάνεις κονφετί.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Billv22 είπε

Καλησπέρα,

Έχω ένα χαρτ/σμα των 20€ αλλα έχει σκισμένο το σημείο που αντανακλά/γυαλίζει/δεν είναι χάρτινο. Πρέπει να το πάω στην ΤτΕ ή μπορώ να το δώσω σε μαγαζί. Εάν το δώσω σε ΤτΕ, θα λάβω πρόστιμο;

Λείπει κομμάτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Λείπει κομμάτι;

Όχι, αλλά το σημείο που ο πωλητής χτυπά στο φως είναι τρύπιο, και λίγα σκισίματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράτησε το για ενθύμιο...Μην το χαλάσεις. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηγαινε στην ττε και παρε και ταυτοτητα μαζι σου. καταγραφουν τα στοιχεια σου οταν πας φθαρμενο χαρτονομισμα για αλλαγη. προστιμο δεν εχει τζαμπα ειναι η αλλαγη

Επεξ/σία από JohnnySilverhand
Δημοσ.

Μπορείς να το πας στην ΤτΕ να στο αλλάξουν με την ταυτότητα σου. Αν δεν σε βολεύει μπορείς να το πας σε τράπεζα που έχεις λογαριασμό να το καταθέσεις στον λογαριασμό σου, αυτοί πιθανόν να σου πουν να πας στην ΤτΕ αλλά είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν όποτε τους απειλεις ότι θα τους κανεις καταγγελία στην ΤτΕ αν δεν δεχτούν να τους το καταθέσεις και λογικα θα εξυπηρετηθείς.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Billv22 είπε

Καλησπέρα,

Καλημέρα, αν όντως δεν είναι πλαστό και απλώς έχει φθορές, δοκίμασε στα αυτόματα μηχανήματα σε Σκλαβενίτη. Πολλές φορές έχω βάλει χαρτονομίσματα που είναι χιλιοσκισμένα και σε πολύ κακή κατάσταση και με τη 2η 3η προσπάθεια περνάνε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα, αν όντως δεν είναι πλαστό και απλώς έχει φθορές, δοκίμασε στα αυτόματα μηχανήματα σε Σκλαβενίτη. Πολλές φορές έχω βάλει χαρτονομίσματα που είναι χιλιοσκισμένα και σε πολύ κακή κατάσταση και με τη 2η 3η προσπάθεια περνάνε.

Οταν λετε αυτοματο μηχανημα στο σκλαβενιυη τι ακριβως εννοειτε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα, αν όντως δεν είναι πλαστό και απλώς έχει φθορές, δοκίμασε στα αυτόματα μηχανήματα σε Σκλαβενίτη.

Offtopic, αλλά:

Έχει ΚΑΙ ο Σκλαβενίτης μηχανήματα; 😮

Τόσο καιρό τον είχα κάνει στην άκρη (ενώ γενικά τον προτιμώ) θεωρώντας ότι μόνο ο ΑΒ έχει τέτοια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Οταν λετε αυτοματο μηχανημα στο σκλαβενιυη τι ακριβως εννοειτε

Μάλλον εννοεί τ αυτόματα ταμείο που σκαναρεις τα προϊόντα μόνος σου και πληρώνεις μόνος σου. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...