piraiasnai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά,έκανα μεγάλη βλακεία και πάρκαρα σε ράμπα αμεα λόγωμεγάλης βιασύνης με αποτέλεσμα να χάσω πινακίδες και να με περιμένουν τώρα στην τροχαία για παράδοση άδειας (απο ότι κατάλαβα). Το θέμα μου ειναι πως είμαι τόσο νέος οδηγός που ακόμη έχω την προσωρινή στα χέρια μου. Τώρα τι γίνεται; Θα είναι πιο μεγάλες οι ποινές,θα εκδοθεί κανονικά η άδεια που περιμένω ή παίζει και μόνιμη αφαίρεση και επανεξέταση; 1
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Αυτό που περιμένεις να εκδοθεί, είναι το δίπλωμά σου, όχι η (οποιαδήποτε) άδεια. Μάλλον στην τροχαία περιμένουν να τους πας την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, όχι το δίπλωμα. Δηλαδή το πράσινο τρίπτυχο χαρτόνι.
visualizer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρεπει και το διπλωμα.Προσωρινο διπλωμα δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εχει αλλαξει κατι..οταν πηρα το διπλωμα (10+ χρονια ) δεν επιτρεποταν να οδηγας μεχρι να εκδοθει. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από visualizer
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, visualizer είπε Πρεπει και το διπλωμα.Προσωρινο διπλωμα δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εχει αλλαξει κατι..οταν πηρα το διπλωμα (10+ χρονια ) δεν επιτρεποταν να οδηγας μεχρι να εκδοθει. Πλέον υπάρχει. Εκδίδεται μέσω gov.gr κάποιες μέρες μετά την (επιτυχή) εξέταση και ισχύει για μερικούς μήνες, έως ότου έρθει το πλαστικό. 4
GodzillaCover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτό που περιμένεις να εκδοθεί, είναι το δίπλωμά σου, όχι η (οποιαδήποτε) άδεια. Μάλλον στην τροχαία περιμένουν να τους πας την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, όχι το δίπλωμα. Δηλαδή το πράσινο τρίπτυχο χαρτόνι. Νομίζω για παρκάρισμα σε ράμπα χάνεις άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες και δίπλωμα. Προς TS: Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πας μια φωτοτυπία το προσωρινό. Τι ακριβώς θα κανουν, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω απενεργοποιούν το QR ή κάτι τέτοιο. Να ξέρεις ότι εκεί πέρα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι παίζει με το προσωρινό δίπλωμα, οπότε παίζει και να την γλιτώσεις. Όσο για το κανονικό δίπλωμα, σιγά μην υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της αστυνομίας και της διεύθυνσης μεταφορών. Κατά 99,9% θα το πάρεις κανονικά αλλά, εφόσον δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα της ποινής, θα φαίνεται στο σύστημα της αστυνομίας ότι έχει αφαιρεθεί.
Mhdenistis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Άν έχεις περάσει τις εξετάσεις δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα, θα έπρεπε να σου το δώσουν αμέσως.
lazarnik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Πάντως δεν ξεκίνησες καλά για νέος οδηγός... 10 3
piraiasnai Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lazarnik είπε Πάντως δεν ξεκίνησες καλά για νέος οδηγός... Το ξέρω αλλά βιαζόμουν πάρα πολύ και δεν κάλυψα όλη τη ράμπα,υπήρχε χώρος να περάσουν όμως κάποιοι μάλλον φώναξαν την τροχαία γιατί δεν περνάει απο εκεί τέτοια ώρα....τώρα ότι έγινε έγινε 10 ώρες πριν, visualizer είπε Πρεπει και το διπλωμα.Προσωρινο διπλωμα δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εχει αλλαξει κατι..οταν πηρα το διπλωμα (10+ χρονια ) δεν επιτρεποταν να οδηγας μεχρι να εκδοθει. Υπάρχει,είναι απο το gov και εκδίδεται μία μέρα μετά την εξέταση 2 1
Black Demis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Απλά θα απενεργοποιησουν το δίπλωμα σου στο σύστημα για 6 μήνες κλπ σε γενικές γραμμές πάρκαρε το κάπου 6 μήνες και ποδαράτο. Αν ήσουν σε άλλη χώρα θα είχες μόνιμη αφαίρεση και θα μπορούσες να ξανά δώσεις σε 2 η 3 χρόνια ξανά
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, piraiasnai είπε Καλησπέρα παιδιά,έκανα μεγάλη βλακεία και πάρκαρα σε ράμπα αμεα λόγωμεγάλης βιασύνης με αποτέλεσμα να χάσω πινακίδες και να με περιμένουν τώρα στην τροχαία για παράδοση άδειας (απο ότι κατάλαβα). Το θέμα μου ειναι πως είμαι τόσο νέος οδηγός που ακόμη έχω την προσωρινή στα χέρια μου. Τώρα τι γίνεται; Θα είναι πιο μεγάλες οι ποινές,θα εκδοθεί κανονικά η άδεια που περιμένω ή παίζει και μόνιμη αφαίρεση και επανεξέταση; Τουλάχιστον κατάλαβες τη βλακεία που έκανες. Η ποινή είναι 200 ευρώ,2 μήνες αφαίρεση πινακίδων και δίπλωματος,προσωρινό ή μόνιμο δεν παίζει ρόλο, και 9 πόντοι.Αν θυμάμαι καλά σε οδηγό με δίπλωμα λιγότερο των 3 ετών υπάρχουν +3 πόντοι,όποτε πας στους 12. Στους 25 πόντους αφαιρείτε το διπλώμα εντελως και πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις. Γερμανια πρέπει να ξαναδώσεις ένα τεστ αν σου αφαιρεθεί πολλές φορές το δίπλωμα,το οποίο το ονομάζουν «τεστ ηλιθίων»,idiotentest. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από jmmys
piraiasnai Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Black Demis είπε Απλά θα απενεργοποιησουν το δίπλωμα σου στο σύστημα για 6 μήνες κλπ σε γενικές γραμμές πάρκαρε το κάπου 6 μήνες και ποδαράτο. Αν ήσουν σε άλλη χώρα θα είχες μόνιμη αφαίρεση και θα μπορούσες να ξανά δώσεις σε 2 η 3 χρόνια ξανά Νομίζω είναι δύο μήνες απο αυτά που διάβασα...
NickTG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 hours ago, piraiasnai said: αλλά βιαζόμουν πάρα πολύ και δεν κάλυψα όλη τη ράμπα,υπήρχε χώρος να περάσουν Αφού βιαζόσουν πολύ και υπήρχε και χώρος όλα ποπα! 3
visualizer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, piraiasnai είπε Το ξέρω αλλά βιαζόμουν πάρα πολύ και δεν κάλυψα όλη τη ράμπα,υπήρχε χώρος να περάσουν όμως κάποιοι μάλλον φώναξαν την τροχαία γιατί δεν περνάει απο εκεί τέτοια ώρα....τώρα ότι έγινε έγινε Υπάρχει,είναι απο το gov και εκδίδεται μία μέρα μετά την εξέταση Δεν ειναι δικαιολογια αυτο φιλε μου, αν βιαζεσαι ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και δεν πρεπει να πληρωσουν οι συμπολιτες σου το τιμημα . Μιση η ολη την ραμπα δεν εχει σημασια, την αχρηστεψες. 7 2
lector Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, jmmys είπε «τεστ ηλιθίων»,idiotentest. Αν υπηρχε εδω κατι τετοιο φανταζομαι θα το περναγαν ελαχιστοι... 8 1
piraiasnai Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, NickTG είπε Αφού βιαζόσουν πολύ και υπήρχε και χώρος όλα ποπα! 30 λεπτά πριν, visualizer είπε Δεν ειναι δικαιολογια αυτο φιλε μου, αν βιαζεσαι ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και δεν πρεπει να πληρωσουν οι συμπολιτες σου το τιμημα . Μιση η ολη την ραμπα δεν εχει σημασια, την αχρηστεψες. Κλασικοί passive aggressive τύποι που σχολιάζουν αρνητικά ότι βρουν...είπα ότι έφαγα κλήση άδικα;Οτι δεν θα την πληρώσω ή οτι θα πάω να κάνω φασαρία στην τροχαία; Απλά εξηγώ τι έγινε και κάνω μία ερώτηση. Εφόσον δεν είχα χρόνο και δεν υπήρχε πάρκινγκ η άλλη λύση θα ήταν να το παρατήσω στη μέση του δρόμου. Έκανα μία ερώτηση,δεν παραπονέθηκα,αν δεν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. 5 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις