Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε πες μας πόσα τέτοια παιχνίδια υπάρχουν στο PS5? Περιμένω με αγωνία :P 

Θα μου στείλεις τη λίστα ή θα τα ονοματίσεις? 

Θες και του VR μέσα?😁

Μπορείς μόνος να τα βρεις εύκολα, δεν υπάρχει λόγος να γράφω λίστες.

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malias4 είπε

Σου ειπα εγω οτι εχουν βγει. Ξανα πισω στον οφθαλμιατρο. Redfall Μαιο κ ολα τα αλλα στο 2023 😉. Δηκαδη αν βγαινει στο pc δεν πιανετε για game ???
 προτιμησε ξυδι τοπ οχι απο λιντλ γιατι δεν σε πιανει 😂

Το αρνητικό του xbox είναι ότι δεν έχει exclusives, ενώ το θετικό του PS5 είναι ότι δεν έχει exclusives. Όπως και να το κάνουμε η SONY έχει το πάνω χέρι

1 λεπτό πριν, tegonikos είπε

Θες και του VR μέσα?😁

Μπορείς μόνος να τα βρεις εύκολα, δεν υπάρχει λόγος να γράφω λίστες.

Ε καλά΄βρες και εσύ του xbox μόνος σου, είναι 100αδες, μην γράφω τώρα λίστες 🤪

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Το αρνητικό του xbox είναι ότι δεν έχει exclusives, ενώ το θετικό του PS5 είναι ότι δεν έχει exclusives. Όπως και να το κάνουμε η SONY έχει το πάνω χέρι

Ε καλά΄βρες και εσύ του xbox μόνος σου, είναι 100αδες, μην γράφω τώρα λίστες 🤪

επιμένεις στο 100αδες δηλαδή?Θα μου πεις... καλύτερα από τον άλλον φίλο που έβαλε μέσα και αυτά που θα κυκλοφορήσουν το 24😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Lol αυτά και κάνα 2 ακόμα είναι όλα :D Παιδιά γελάει ο κόσμος αφήστε το νήμα να ανασάνει. Η Sony πουλάει αέρα και remakes εδώ και 3 χρόνια για 80αρια, λόγω της δύναμης της στην αγορά.

ο σοβαρος ανταγωνισμος ποιος ειναι? Τα halo infinite και FH5? Μην αναφερεις τα upcoming, ειναι upcoming και με delays.

Εγω το βλεπω αλλιως. Η sony μπορει και πουλαει τα 80αρια, και η ms δεν θα μπορεσει να τα πουλησει και τα βαζει στο Game pass 🤷‍♂️.

8 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Προς το παρόν μαζευτείτε όμως λίγο γιατί φαίνονται γραφικά να λέτε ότι δεν είχε games ο publisher of the year

Ακουγεται γραφικο να αναφερστε 2 χρονια μετα για την ms ως publisher of the year. Δεν βλεπω να εκανε τπτ publish η ms περυσι, αρα μην νομιζεις οτι σε λιγες μερες δεν θα βγει η Sony (ηδη ειναι publisher of the year βαση game awards)

image.png.a8e817bf57b53312475b5e0295544288.png

image.png.ec53e63401f2cd327b5ac86d9438e984.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Ρε τρεγκονικο μην γραφεις αερολογιες γιατι στο τελος θα τα πιστεψεις κ εσυ 😂😂😂

Ειπαμε ενταξει κλαψτε δεν ειναι κακο , ασε εμας να παιζουμε παιχνιδαρες με συνδρομη κ εσυ μπορεις να λες οτι πουλαει παραπανω κονσολες η σονυ. Αρα εγω γλυτωνω χρημα σε παιχνιδια που εσυ θα πληρωνεις για να τα παιξεις κ εσυ αν πουλαει περισσοτερες κονσολες η σονυ παιρνεις τα 3 σου 😂😂😂😂😂

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tegonikos είπε

επιμένεις στο 100αδες δηλαδή?Θα μου πεις... καλύτερα από τον άλλον φίλο που έβαλε μέσα και αυτά που θα κυκλοφορήσουν το 24😂

Όσο επιμένεις και εσύ ενώ όλα και όλα είναι 9 games ξερώ γώ με 3 remakes και 2 παιχνίδια ήδη στο PC. :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Όσο επιμένεις και εσύ ενώ όλα και όλα είναι 9 games ξερώ γώ με 3 remakes και 2 παιχνίδια ήδη στο PC. :P 

Αρα το xbox ειναι ηδη obsolete αφου κυκλοφορουν ολα στο pc? 🤔

4 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αρα εγω γλυτωνω χρημα σε παιχνιδια που εσυ θα πληρωνεις για να τα παιξεις κ εσυ αν πουλαει περισσοτερες κονσολες η σονυ παιρνεις τα 3 σου 😂😂😂😂😂

Πρεπει να καταλαβετε οτι το οικονομικο, ειναι υποκειμενικο. Εχουμε, και τα δινουμε

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Saloufas είπε

exclusives bungers θα είχες παίξει ρε αχάριστε! Ισως προλάβαινες και το Babylons Fall αλλά έκλεισαν οριστικά οι servers πριν λιγες μερες! Το next gen only with the power of ps5 forspoken όμως είναι διαθέσιμο και αξίζει να τα σκάσεις.

FnJjM5WWQAU0S__.jpeg.2d697469336bf54d71cc1307283caccd.jpeg

Κάτσε μη την εξαγοράσει η Σονάρα τη Trash Enix και χάσουμε τα αριστουργήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αρα το xbox ειναι ηδη obsolete αφου κυκλοφορουν ολα στο pc? 🤔

Δεν με νοιάζει ρε μαν αν είναι obsolete και ξεosbsolete, σε ρωτάω που είναι οι αντίστοιχες λίστεςμε τα PS5 games? Θα γεμίσουμε 20 σελίδες για να παραδεχτείς ότι ούτε αυτό έχει games? Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, τι οπαδιλίκη είναι αυτό, σας ταίζει η sony? Τι διάολο, γιατί έτσι

ΥΓ1. Αν δεν έχεις PC, γιατί να σε ενδιαφέρει αν βγαίνουν τα games και στο PC? 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

ΥΓ1. Αν δεν έχεις PC, γιατί να σε ενδιαφέρει αν βγαίνουν τα games και στο PC? 

Εσυ εκανες 1ος αναφορα για τα pc ports.

Η sony δεν κανει κανενα port -> Η Sony ειναι κακια 

Η sony κανει ports -> ξαφνικα η sony δεν εχει exclusive και παλι ειναι κακια.

Make up your mind

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Εσυ εκανες 1ος αναφορα για τα pc ports.

Η sony δεν κανει κανενα port -> Η Sony ειναι κακια 

Η sony κανει ports -> ξαφνικα η sony δεν εχει exclusive και παλι ειναι κακια.

Make up your mind

Ρε πας καλά? Εγώ το επιχείρημα του tegonikos χρησιμοποιώ. Είπέ ότι το xbox δεν έχει exclusives που να μην υπάρχουν και στις παλιότερες κονσόλες ή στα PC, ενώ το PS5 έχει τα 5πλάσια και λίστες ατελείωτες. Ε ΠΟΥΝΤΕΣ???

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Ρε πας καλά? Εγώ το επιχείρημα του tegonikos χρησιμοποιώ. Είπέ ότι το xbox δεν έχει exclusives που να μην υπάρχουν και στις παλιότερες κονσόλες ή στα PC, ενώ το PS5 έχει τα 5πλάσια και λίστες ατελείωτες. Ε ΠΟΥΝΤΕΣ???

Λυσαξες και εσυ! Να παρτες

okja57a9oqg21.png

• Like 1
Δημοσ.

μέχρι στιγμής το σκορ για το 2023, είμαστε   5-0Fn76KTxWYAADD1y.jpeg.29fae1a17f2706e7ffd30badba584e6a.jpeg

με Monster hunter rise, Atomic heart  και Wo long dynasty day one στο gamepass απο 3rd party το σκορ ειναι 5-0... πονάει το ξέρω να εχεις να παίξεις μονο το forspoken ολο το 2023, τα παράπονα σας στον Τζίμη. 

Get Out Theatre GIF by Tony Awards

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Είπα 5πλάσια, οχι λίστες ατελείωτες. Βλέπω επιμένεις όμως και αναγκάζομαι να γράφω πάπυρους που τους έχω ξαναγράψει.

Spiderman Miles Morales

Returnal

Astro's playroom

Demon's Souls

Destruction AllStars

Horizon Forbidden west

GOW Ragnarock

GT7

Sackboy - A big Adventure

Ratchet & Clank: Rift Apart

Η Microsoft κυκλοφόρησε για xbox series X&S αποκλειστικά μόνο

Hallo infinite

Forza

(Κυκλοφόρησε επίσης Flight simulator κ.τ.λ, αλλά αυτά είναι PC games, γιαυτό και δεν έβαλα στην λίστα αντίστοιχα της Sony, όπως π.χ το Forspoken)

10 η sony

2 η microsoft

Συμπέρασμα, ακριβώς 5απλάσια τα exclusive της Sony όπως προανέφερα.

Μασημένη τροφή θες φιλαρακι μ, τι να σε κάνω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tegonikos είπε

Είπα 5πλάσια, οχι λίστες ατελείωτες. Βλέπω επιμένεις όμως και αναγκάζομαι να γράφω πάπυρους που τους έχω ξαναγράψει.

Spiderman Miles Morales

Returnal

Astro's playroom

Demon's Souls

Destruction AllStars

Horizon Forbidden west

GOW Ragnarock

GT7

Sackboy - A big Adventure

Ratchet & Clank: Rift Apart

Η Microsoft κυκλοφόρησε για xbox series X&S αποκλειστικά μόνο

Hallo infinite

Forza

(Κυκλοφόρησε επίσης Flight simulator κ.τ.λ, αλλά αυτά είναι PC games, γιαυτό και δεν έβαλα στην λίστα αντίστοιχα της Sony, όπως π.χ το Forspoken)

10 η sony

2 η microsoft

Συμπέρασμα, ακριβώς 5απλάσια τα exclusive της Sony όπως προανέφερα.

Μασημένη τροφή θες φιλαρακι μ, τι να σε κάνω...

Aπό την λίστα σου πετάμε εκτός GOW RAGNAROK, Horizon Forbidden west,, Gran turismo 7, Sackboy, Spiderman, καθώς αυτά υπάρχουν και σε PS4.  Το επιχείρημα σου είναι ότι το xbox δεν έχει παιχνίδια που να τρέχουν μόνο σε X/S αλλά αναβαθμίσμενα παιχνίδια του one, και τώρα μου βάζεις αναβαθμίσμενα παιχνίδια του PS4 🤪

Άρα μας έμειναν κάτι astro boy και ratchet. Μάλιστα......κατάλαβα. 

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...