Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Θεωρητικά ισχύει αυτό, πρακτικά όμως ισχύει το αντίθετο προς το παρον

Το CoD πάντως γιγαντώθηκε επί Xbox 360, όχι από τη Sony

Θεωρείς ότι αν συνεχίζαμε όπως είμαστε μέχρι τώρα θα άλλαζε κάτι; Ας πούμε ότι το CoD γιγαντώθηκε. Χρειάστηκε να είναι στην κατοχή της Microsoft;

θεωρώ ότι το Halo αντίστοιχα χάθηκε στα χέρια της Microsoft με το να το δίνει ως αποκλειστικότητα σε ότι μπορύρδα έβγαζε. Για παράδειγμα βγάλαμε windows Vista ; Αποκλειστικότητα Halo 2 σε windows vista. Νέο Xbox ..... κ.ο.κ.

Δίνονται πλέον εγγυήσεις 10 ετών, αλλά τα 10 χρόνια περνάνε γρήγορα. Θεωρώ επίσης ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Activision - Blizzard είναι το CoD, αλλά έχει και άλλα δημοφιλή games όπως Overwatch, Warcraft, Starcraft, Diablo, Destiny

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Αν περάσει από τις επιτροπές ανταγωνισμού, μετά δεν σταματάει καμία από τις δύο εταιρίες να κάνουν "deal" πριν την συγχώνευση και να ξερασουν οτιδήποτε δεν είναι legally bound  στο gamepass η βασικά όπου αλλού θελουν

Όχι όχι όχι. Υπάρχει διαδικασία και πρωτόκολλο. Μπορεί να μην υπάρχει επιστροφή μετά από εγγυήσεις αλλά υπάρχουν διαδικαστικά. Η λεγόμενη γραφειοκρατία. Όλα αυτά λοιπόν θέλουν ένα διάστημα που έχει υπολογιστεί να ειναι μέσα στο καλοκαίρι . Όποτε παρακαλώ μην γράφετε ανακρίβειες. Το Diablo αν δεν μπει με πλάγιο τρόπο νωρίτερα θα μπει όταν η εξαγορά είναι στο 100 τα εκατό όπως έγινε πχ και με Bethesda που επίσης είχε γραφειοκρατία και δεν συνάντησε προβλήματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, manolis940 said:

Θεωρείς ότι αν συνεχίζαμε όπως είμαστε μέχρι τώρα θα άλλαζε κάτι; Ας πούμε ότι το CoD γιγαντώθηκε. Χρειάστηκε να είναι στην κατοχή της Microsoft;

θεωρώ ότι το Halo αντίστοιχα χάθηκε στα χέρια της Microsoft με το να το δίνει ως αποκλειστικότητα σε ότι μπορύρδα έβγαζε. Για παράδειγμα βγάλαμε windows Vista ; Αποκλειστικότητα Halo 2 σε windows vista. Νέο Xbox ..... κ.ο.κ.

Δίνονται πλέον εγγυήσεις 10 ετών, αλλά τα 10 χρόνια περνάνε γρήγορα. Θεωρώ επίσης ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Activision - Blizzard είναι το CoD, αλλά έχει και άλλα δημοφιλή games όπως Overwatch, Warcraft, Starcraft, Diablo, Destiny

Η Microsoft έχει αλλάξει φιλοσοφία εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον και εκτός gaming, δεν έχω λόγο να της εναντιωθώ σαν πελάτης αφού δεν δρα εναντίων μου, η Sony συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές που έκανε πάντα που είναι εναντίων μου, γιατί να θέλω να βγει κερδισμένη αντί για τη Microsoft που έδειξε στην πράξη και σε βάθος χρόνου ότι έχει αλλάξει;

Το καλό με τη gaming Microsoft είναι ότι υπάρχει η γιγαντιαία μαμά corporate Microsoft, και να πέσει έξω κάτι, είτε game, είτε franchise είτε ένα ολόκληρο studio δεν θα χαθεί ο κόσμος, η Sony επειδή δεν έχει τόσο μεγάλη τσέπη από πίσω δεν έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο large, αναγκαστικά θα συνεχίσει τις anti-consumer πρακτικές μέχρι τέλους αφού η ζημιά αν τις αλλάξει δεν βγαίνει, θα είναι μη αναστρέψιμη

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, JOHN360GR είπε

Άσσο ημίχρονο διπλό τελικό......

με αυτογκολ στις καθυστερησεις 

10 ώρες πριν, tegonikos είπε

ανώτερο μηχάνημα το xbox, πληρωμένα τα review του ps5, μπλα μπλα μπλα. Μπορώ να καταλάβω τον πόνο ενός microsoft fan boy που περιμένει χρόνια τώρα να βγει ένα παιχνίδι να παίξει στην κονσόλα του, και αυτό το ρημάδι δεν βγαίνει με τίποτις😅

Οπότε να ξέρεις δικαιολογώ στο 100% την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, το παράλληλο σύμπαν που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου. Πιθανόν μια από τα ίδια να έγραφα και γω, ποιος ξέρει.

Από την άλλη φιλικά πάντα θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα ps5 να καρφώσεις μέσα το δισκάκι του god of war και να διασκεδάσεις λιγάκι, δείχνει να σου λείπει η pure διασκέδαση του gaming.

απλά κλαιω....

εχεις χασει επεισοδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Η Microsoft έχει αλλάξει φιλοσοφία εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον και εκτός gaming, δεν έχω λόγο να της εναντιωθώ σαν πελάτης αφού δεν δρα εναντίων μου, η Sony συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές που έκανε πάντα που είναι εναντίων μου, γιατί να θέλω να βγει κερδισμένη αντί για τη Microsoft που έδειξε στην πράξη και σε βάθος χρόνου ότι έχει αλλάξει;

Το καλό με τη gaming Microsoft είναι ότι υπάρχει η γιγαντιαία μαμά corporate Microsoft, και να πέσει έξω κάτι, είτε game, είτε franchise είτε ένα ολόκληρο studio δεν θα χαθεί ο κόσμος, η Sony επειδή δεν έχει τόσο μεγάλη τσέπη από πίσω δεν έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο large, αναγκαστικά θα συνεχίσει τις anti-consumer πρακτικές μέχρι τέλους αφού η ζημιά αν τις αλλάξει δεν βγαίνει, θα είναι μη αναστρέψιμη

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι ακριβώς έχει αλλάξει στη φιλοσοφία της Ms που είναι τόσο φοβερό;

Γιατί τα παιχνίδια της Ms είναι ανύπαρκτα η Σόνυ το παλεύει ακόμα να βγάζει πιο ουσιαστικούς τίτλους.

Η Ms ανέκαθεν είχε στο μυαλό της τις υπηρεσίες, αλλά αυτό έχει λιγότερο από τη μισή σημασία ο κόσμος ακόμα και σήμερα αυτό που θέλει είναι τίτλοι.

Δεν είναι τυχαίο που η Nintendo με ανύπαρκτο hw και ανύπαρκτες υπηρεσίες συγκριτικά με τις άλλες δύο πουλάει αυτά που πουλάει.

Η Σόνυ σίγουρα έχει τρομερα περιθώρια βελτίωσης και σε κάποια πράγματα έχει πάρει κακό δρόμο, όμως είναι άλλο πράγμα να πρέπει να βελτιωθεί η Σόνυ και άλλο πράγμα είναι να θεωρούμε ότι η Ms είναι η λύση, γιατί η Ms δεν είναι η λύση. Η Ms έχει ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να παριστάνει τη καλή γιατί στη συνείδηση του περισσότερου κόσμου (δεν μιλάμε απαραίτητα για άτομα που έχουν βήμα και βγαίνουν για τον όποιο λόγο και παρουσιάζουν το pass ως το άγιο δισκοπότηρο) είναι μια μαλακωεταιρεια που και στο gaming οι πολιτικές της δεν έχουν ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το τι κάνει και σε όλα τα υπόλοιπα.

Η Σόνυ από την περασμένη γενιά είχε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η εταιρεία των gamers και σήμερα που μιλάμε δυστυχώς ακόμα εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός αντί να κάνει ουσιαστικά βήματα για βελτίωση.

Και η βελτίωση δεν είναι να βγάζει τα exclusive της στο PC, το PC είναι πλέον ανύπαρκτο και χόμπι για όλο και λιγότερους. Βελτίωση είναι να σεβαστεί περισσότερο αυτούς που την υποστηρίζουν ακόμα και αυτοί που την υποστηρίζουν αναγκαστικά γιατί καταλαβαίνουν ότι η Ms μόνο κάτι καλό δεν είναι για το gaming

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Έχω ξαναπεί πάλι σε ίδιο θέμα ότι εμείς που παίζουμε COD στο XBOX σε πολλές περιπτώσεις που έφταναν ακόμα και σε χρονικό διάστημα μηνών αν δεν απατώμαι,  είχαμε πράγματα που στο PS τα είχαν day one.. Αυτό η Sony πως το εξηγεί? Εκεί όλα ήταν οκ? Δεν ηταν μια συμφωνία που ζημιωνε το  ανταγωνισμό? 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, logistoulis said:

Και η βελτίωση δεν είναι να βγάζει τα exclusive της στο PC, το PC είναι πλέον ανύπαρκτο και χόμπι για όλο και λιγότερους

Ε ναι γιατί κανείς δεν παίζει League of legends, CSGO, PUBG, Warzone, Valorant, το έχουν ρίξει όλοι στο God of war ragnarok και στο last of us part 1 remaster no34 στα PS5

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tegonikos είπε

ανώτερο μηχάνημα το xbox, πληρωμένα τα review του ps5, μπλα μπλα μπλα. Μπορώ να καταλάβω τον πόνο ενός microsoft fan boy που περιμένει χρόνια τώρα να βγει ένα παιχνίδι να παίξει στην κονσόλα του, και αυτό το ρημάδι δεν βγαίνει με τίποτις😅

Οπότε να ξέρεις δικαιολογώ στο 100% την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, το παράλληλο σύμπαν που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου. Πιθανόν μια από τα ίδια να έγραφα και γω, ποιος ξέρει.

Από την άλλη φιλικά πάντα θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα ps5 να καρφώσεις μέσα το δισκάκι του god of war και να διασκεδάσεις λιγάκι, δείχνει να σου λείπει η pure διασκέδαση του gaming.

Καλά το ότι είναι ανώτερο μηχάνημα το plebox από το plebony αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό καιρό και ποιοτικά και σε επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, feelihipo said:

που αλλάζουν την πορεία των παιχνιδιών (TLOU)

Πως άλλαξε την πορεία των παιχνιδιών? 

1 hour ago, manolis940 said:

Destiny

Το Destiny είναι της Bungie άρα της Sony. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Chocobo είπε

Αν έχουν γίνει τέτοιες συμφωνίες δεν νομίζω να κρατάει ενοχοποιητικά έγγραφα η κάθε εταιρία.Ποιός θα υπέγραφε συμβόλαιο ή συμφωνία όπως γράφεις για parity , ανώτερες βαθμολογίες και review ? Τι είδους συμβόλαιο/συμφωνία είναι αυτή και πως αποτυπώνεται στο χαρτί ?

Aν υπήρχαν απτά στοιχία για κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται η ms καμία blizzard.Έκανε μύνηση πάνω σε αυτά.

Αν έχει γίνει το οτιδήποτε θα είναι σε πλήρη αφάνεια.

η Sony πληρωνει την Activision για να μην βγαλει τo COD στο Game Pass:

Sony might be forced to reveal how much it pays to keep games off Xbox Game Pass - The Verge

οσο αφορα τα game reviews, δεν χρειαζονται ενυπογραφες συμφωνιες απο την Σονυ για να εχει ειδικη μεταχειριση. το αφθονο χρημα απο τις διαφημισεις που δινει, τα perks που προσφερει (αποκλειστικες συνεντευξεις, επισκεψεις στα στουντιο τους,κτλ), αλλα και η απειλη του blacklisting (youtubers δεν παιρνουν πλεον δωρεαν κοπιες απο την Σονυ , επειδη δεν της γραφανε κολακευτικες κριτικες) αρκουν απο μονα τους να παρακινησουν τους reviewers να ειναι ευνοικοι απεναντι της. 

και αυτα δεν τα λεω εγω. τα λενε οι ιδιοι οι yotubers και πρωην υπαλληλοι που ειχαν δουλεψει σε μεγαλα gaming sites οπως το IGN.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Πάλι πας λίγο την συζήτηση σε Microsoft vs Sony, αλλά στην πραγματικότητα είναι Ανοικτή αγορά vs Ολιγοπώλιο Sony & Microsoft. Για μένα έτσι κι αλλιώς η επιλογή δεν είναι να πάει η Activision Blizzard στην sony και η στάση μου θα παρέμενε ίδια αν κάτι τέτοιο συνέβαινε. 

Στα όσον αφορά Microsoft η φιλοσοφία δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Forza, Halo, flight simulator υπάρχουν σε PC και Xbox. Τι μου λέει ότι το CoD δεν θα ακολουθήσει την ίδια πορεία έστω και μετά την δεκαετία. Να βάλουμε και άλλες μεταβλητές στο τραπέζι; Οι αργοί ρυθμοί εξέλιξης των παιχνιδιών. Το FH4 με το FH5 έχουν πολλές διαφορές πέραν του χάρτη και των γραφικών. Τι και αν οι fans ζήτησαν να ζωντανέψει λίγο το παιχνίδι, η microsoft τους έγραψε κανονικά.
Έχω τις επιφυλάξεις μου λοιπόν καθώς η μαμά Microsoft δεν έχει ιδέα από games και πιστεύω ότι το CoD αλλά και πολλά άλλα games της Activision-Blizzard θα έχουν την ίδια κατάληξη.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Πάλι πας λίγο την συζήτηση σε Microsoft vs Sony, αλλά στην πραγματικότητα είναι Ανοικτή αγορά vs Ολιγοπώλιο Sony & Microsoft. Για μένα έτσι κι αλλιώς η επιλογή δεν είναι να πάει η Activision Blizzard στην sony και η στάση μου θα παρέμενε ίδια αν κάτι τέτοιο συνέβαινε. 

Στα όσον αφορά Microsoft η φιλοσοφία δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Forza, Halo, flight simulator υπάρχουν σε PC και Xbox. Τι μου λέει ότι το CoD δεν θα ακολουθήσει την ίδια πορεία έστω και μετά την δεκαετία. Να βάλουμε και άλλες μεταβλητές στο τραπέζι; Οι αργοί ρυθμοί εξέλιξης των παιχνιδιών. Το FH4 με το FH5 έχουν πολλές διαφορές πέραν του χάρτη και των γραφικών. Τι και αν οι fans ζήτησαν να ζωντανέψει λίγο το παιχνίδι, η microsoft τους έγραψε κανονικά.
Έχω τις επιφυλάξεις μου λοιπόν καθώς η μαμά Microsoft δεν έχει ιδέα από games και πιστεύω ότι το CoD αλλά και πολλά άλλα games της Activision-Blizzard θα έχουν την ίδια κατάληξη.

αυτο που γραφεις δεν ισυει. τα τελευταια Halo, Fora, FS εχουν παρει εξαιρετικες κριτικες κα ειχαν θετικη αποδοχη απο το κοινο τους.

ενω γκρινια απο τους φανς για το ποσο stalled εχει γινει το COD franchised, υπαρχει εδω και χρονια. για να μην αναφερω το χαλι που υπαρχει στην Blizzard.

το αφηγημα οτι αν η οικονομικα λαβωμενη Activision-Blizzard περασει υπο της κατοχη της ΜΣ, ξαφνικα οι τιτλοι της θα πανε στα ταρταρα, δεν εχει να κανει με την πραγματικτητα.

15 ώρες πριν, Thresh είπε

Προλαβαίνουμε Diablo 4 launch στο gamepass? 😛

αυτο περιμενω και εγω 😂

αντε ρε Φιλ, κανε το θαυμα σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι ακριβώς έχει αλλάξει στη φιλοσοφία της Ms που είναι τόσο φοβερό;

Γιατί τα παιχνίδια της Ms είναι ανύπαρκτα η Σόνυ το παλεύει ακόμα να βγάζει πιο ουσιαστικούς τίτλους.

Η Ms ανέκαθεν είχε στο μυαλό της τις υπηρεσίες, αλλά αυτό έχει λιγότερο από τη μισή σημασία ο κόσμος ακόμα και σήμερα αυτό που θέλει είναι τίτλοι.

Δεν είναι τυχαίο που η Nintendo με ανύπαρκτο hw και ανύπαρκτες υπηρεσίες συγκριτικά με τις άλλες δύο πουλάει αυτά που πουλάει.

Η Σόνυ σίγουρα έχει τρομερα περιθώρια βελτίωσης και σε κάποια πράγματα έχει πάρει κακό δρόμο, όμως είναι άλλο πράγμα να πρέπει να βελτιωθεί η Σόνυ και άλλο πράγμα είναι να θεωρούμε ότι η Ms είναι η λύση, γιατί η Ms δεν είναι η λύση. Η Ms έχει ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να παριστάνει τη καλή γιατί στη συνείδηση του περισσότερου κόσμου (δεν μιλάμε απαραίτητα για άτομα που έχουν βήμα και βγαίνουν για τον όποιο λόγο και παρουσιάζουν το pass ως το άγιο δισκοπότηρο) είναι μια μαλακωεταιρεια που και στο gaming οι πολιτικές της δεν έχουν ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το τι κάνει και σε όλα τα υπόλοιπα.

Η Σόνυ από την περασμένη γενιά είχε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η εταιρεία των gamers και σήμερα που μιλάμε δυστυχώς ακόμα εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός αντί να κάνει ουσιαστικά βήματα για βελτίωση.

Και η βελτίωση δεν είναι να βγάζει τα exclusive της στο PC, το PC είναι πλέον ανύπαρκτο και χόμπι για όλο και λιγότερους. Βελτίωση είναι να σεβαστεί περισσότερο αυτούς που την υποστηρίζουν ακόμα και αυτοί που την υποστηρίζουν αναγκαστικά γιατί καταλαβαίνουν ότι η Ms μόνο κάτι καλό δεν είναι για το gaming

To PC gaming ανύπαρκτο όταν τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει διαρκώς. Γελάνε και οι πετρες.

Επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει "ουσιαστικός τίτλος"

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...