mynam3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, Υπότιτλους πως βάζουμε; Έχω ενεργοποιήσει το opensubtitles και το subtitles αλλά βρίσκει άλλα.πχ στο the whale βρίσκει αγγλικούς και ισπανικούς αλλά όχι ελληνικούς. Πχ βρίσκει από κάποια σειρά που κάποιο επεισόδιο είχε τίτλο που έχει μέσα την λέξη whale. Τι κάνω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, mynam3 είπε Καλησπέρα, Υπότιτλους πως βάζουμε; Έχω ενεργοποιήσει το opensubtitles και το subtitles αλλά βρίσκει άλλα.πχ στο the whale βρίσκει αγγλικούς και ισπανικούς αλλά όχι ελληνικούς. Πχ βρίσκει από κάποια σειρά που κάποιο επεισόδιο είχε τίτλο που έχει μέσα την λέξη whale. Τι κάνω λαθος; γιατι δεν βαζεις ενα ελληνικο build που μπαινουν οι υποτιτλοι αυτοματα και ενημερωνεται και αυτοματα? grecotm.club μπες και εσυ στο club να μην ψαχνεις για τιποτα, ουτε να ρωτας. ( για να βρισκεις ελληνικους υποτιτλους πρεπει να γυρισεις και την γλωσσα υποτιτλων στα ελληνικα μεσα απο τις ρυθμισεις συστηματος του kodi ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Από τις ρυθμίσεις Αναπαραγωγής Γλώσσα > Προτιμώμενη γλώσσα ελληνικά Υπότιτλοι > Κωδικοποίηση χαρακτήρων Greek και Γλώσσες για τις οποίες να γίνει λήψη υποτίτλων english, greek (αν θες να βλέπεις και με αγγλικούς) Αν θες, ενεργοποιείς την αυτόματη λήψη του πρώτου υπότιτλου. Παρακάτω μπορείς να ορίσεις ως προεπιλεγμένη την υπηρεσία που θες για σειρές και ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Έχω κάνει τις ρυθμίσεις αυτές αλλά δεν βρίσκει. Έχω βάλει κι άλλες υπηρεσίες για υπότιτλους και απλά αρνείται να βρει, ακόμα και σε σχετικά πρόσφατες ταινίες. Όταν λέμε ελληνικά builds? Το grecotm.club στέλνει υποτίθεται κωδικό εδώ και μέρες. Υπάρχει άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, mynam3 είπε Έχω κάνει τις ρυθμίσεις αυτές αλλά δεν βρίσκει. Έχω βάλει κι άλλες υπηρεσίες για υπότιτλους και απλά αρνείται να βρει, ακόμα και σε σχετικά πρόσφατες ταινίες. Όταν λέμε ελληνικά builds? Το grecotm.club στέλνει υποτίθεται κωδικό εδώ και μέρες. Υπάρχει άλλο; αυτα τα διαβασες? https://grecotm.club/register/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, το ενεργοποίησα με επιτυχία. Έχω μια απορία όμως, έχω συνδρομή σε real debrid, πως θα την περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 46 λεπτά πριν, mynam3 είπε Καλημέρα, το ενεργοποίησα με επιτυχία. Έχω μια απορία όμως, έχω συνδρομή σε real debrid, πως θα την περάσω; κανε μια εγγραφη στην ομαδα hellenic kodi academy στο fb, στην ενοτητα αρχεια της ομαδας υπαρχει ο πληρης οδηγος kodi που εκει θα βρεις τα παντα , και για το real debrid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα