95choices Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλος χρησιμοποιεί φοιτητικό πακέτο της cosmote 2 χρόνια μετά αφού ορκίστηκε .Του είπα να πάει ο ίδιος στην cosmote το διακόψει ,διότι κοιμουνται μάλλον στο ελλαντα από ότι φαίνεται (τον ξέχασαν μάλλον). Φοβάται ότι αν πάει και τους πει να το κόψει θα φάει κανένα πρόστιμο. Τι να κάνει; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από 95choices
coolnetgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Τίποτα να μην κάνει. Σε όλους όσους ξέρω έχει ξεμείνει το φοιτητικό πακέτο και μετά τις σπουδές. Συνεχίζει τα απολαμβάνει τα "προνόμια" μέχρι να αποφασίσουν να το κόψουν. 2
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Κάποια στιγμή θα του κάνουν διακοπή από μόνοι τους. Δεν θα έχει καμιά επιβάρυνση ή κάτι άλλο ο φίλος σου. Να χαρεί τα προνόμια όσο μπορεί να τα έχει. 😁
panatha1369 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εγω το εχω σχεδον 10 χρονια..και στη σχολη εχω να πατησω κοντα 10 χρονια..
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 8:08 ΜΜ, 95choices είπε Φίλος χρησιμοποιεί φοιτητικό πακέτο της cosmote 2 χρόνια μετά αφού ορκίστηκε .Του είπα να πάει ο ίδιος στην cosmote το διακόψει ,διότι κοιμουνται μάλλον στο ελλαντα από ότι φαίνεται (τον ξέχασαν μάλλον). Φοβάται ότι αν πάει και τους πει να το κόψει θα φάει κανένα πρόστιμο. Τι να κάνει; Προστιμο για ποιο λογο? Σιγα μην τον τρεξουνε και σε Ευρωπαικο δικαστηριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα