ekrepali Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Natashaky είπε Θα ήθελα να ρωτήσω εάν και σε εσάς η εφαρμογή της ryanair είναι κλειστή για λόγους συντήρησης. Θέλω να κλείσω εισιτήρια και εδώ και 3 μέρες δεν λειτουργεί. Μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό το μήνα να μην ανοίγει για συντήρηση. Γενικά συμβαίνει συχνά αυτό? Και άλλη μία απορία που μου δημιουργήθηκε είναι ότι οκ τελικά ανοίγει και κλείνω τα εισιτήρια και την ημέρα του check in ή της επιβίβασης τυχαίνει το ίδιο, να κλείσει δηλαδή για συντήρηση, τι κάνω? Πού κολλάει η ryanair με την εθνική;
Natashaky Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μια χαρά μου δουλευει εμένα η εφαρμογή.Υπάρχει και η σελίδα της ryanair που κάνεις ότι χρειάζεται.Επίσης καλό είναι το boarding pass να το έχεις και σε email και σε φωτό. Οταν κάνουν συντήρηση το βγάζουν ανακοίνωση στην εφαρμογή.Πριν ένα μηνα νομίζω έκαναν,δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά πάντως. Αυτό μου βγάζει εδώ και 3 μέρες.... 7 λεπτά πριν, Natashaky είπε Αυτό μου βγάζει εδώ και 3 μέρες.... Τελικά έκανα ξανά εγκατάσταση και μου την άνοιξε, σας ευχαριστώ πολύ! 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μια χαρά μου δουλευει εμένα η εφαρμογή.Υπάρχει και η σελίδα της ryanair που κάνεις ότι χρειάζεται.Επίσης καλό είναι το boarding pass να το έχεις και σε email και σε φωτό. Οταν κάνουν συντήρηση το βγάζουν ανακοίνωση στην εφαρμογή.Πριν ένα μηνα νομίζω έκαναν,δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα