Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες προσπάθησα να παραγγείλω καλλυντικά από ένα βρετανικό site (από το οποίο έχω παραγγείλει χωρίς θέμα στο παρελθόν) και μου απενεργοποίησαν την κάρτα μου όταν προσπάθησα να κάνω τη συναλλαγή. Χθες νόμιζα ότι είχε θέμα το site, αλλά σήμερα πήγα να πληρώσω σε ένα μαγαζί και η κάρτα δεν περνούσε. Τελικά, τότε μου έστειλε το e-banking πως η κάρτα απενεργοποιήθηκε.

Προσπαθώ όλη μέρα να πιάσω γραμμή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και απλά μένω στην αναμονή για ώρα. Σε περίπτωση που έχετε ανάλογη εμπειρία, να επιμείνω ή να δηλώσω απώλεια μέσω e-banking και να παραγγείλω νέα; Θα υπάρχει καμία διαφορά αν μου την ακυρώσουν και μου στείλουν καινούρια από το τηλεφωνικό κέντρο; Υπάρχει δυνατότητα να την ενεργοποιήσουν ξανά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

μην την ακυρώσεις αφού δεν την έχασες. ζητα ενεργοποίηση ξανά. 

Σ'ευχαριστώ! Όποτε γίνεται να την ενεργοποιήσουν ξανά. Νόμιζα ότι θα γινόταν ακύρωση + έκδοση νέας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά σου μπλόκαρε.

Κάλεσε κατευθείαν το 2107727440 που είναι η υπηρεσία ελέγχου συναλλαγών. Αυτό το τηλέφωνο θα σου δώσουν έτσι και αλλιώς οπότε μην περιμένεις τζάμπα στην αναμονή για να σε βάλουν να ξαναπεριμένεις μετά. Νομίζω όμως ότι είναι μέχρι 8 ή 9 το βράδυ.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν σου μπλοκάρουν την κάρτα ουσιαστικά την ακυρώνουν. Το ίσιο έπαθα κι εγώ, πήγα να πληρώσω σ ενα μαγαζί, η κάρτα δεν περναγε και τελικά την είχαν ακυρώσει γιατί λεει σε κάποιο site υπήρχε ύποπτη κινηση.

καλα κάνουν και δρουν αλλα πρέπει να ενημερώνουν, όταν ακυρώσουν την κάρτα κι εσυ δε το γνωρίζεις μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Εγώ πχ Ευτυχως εκεινη την ωρα ειχα και πιστωτική μαζί.

πρεπει να κανεις αίτηση να εκδώσει νέα κάρτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Silverage είπε

Κάλεσε κατευθείαν το 2107727440 που είναι η υπηρεσία ελέγχου συναλλαγών. Αυτό το τηλέφωνο θα σου δώσουν έτσι και αλλιώς οπότε μην περιμένεις τζάμπα στην αναμονή για να σε βάλουν να ξαναπεριμένεις μετά. Νομίζω όμως ότι είναι μέχρι 8 ή 9 το βράδυ.

Αυτό ακριβώς. Ίδια περίπτωση είχαμε και εμείς, όταν είχαμε πάει στο Σαντιαγκο.

Το νούμερο απλά, ήταν διαφορετικό (2109503088 - Κέντρο Ασφαλείας Συναλλαγών της ΕΤΕ).

Σε αντίστοιχη περίπτωση όμως, με της/του @margaritagr, προσπαθώντας από Βραζιλία (εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, από την οποία είχαμε ενοικιάσει αυτοκίνητο) να πραγματοποιήσουν κίνηση (μιλάμε για 2 1/2 χρόνια μετά), με κάλεσαν να με ενημερώσουν τι συνέβαινε και να με ρωτήσουν αν επιθυμώ να ακυρώσουμε την κάρτα. Η ακύρωση έχει το εξής καλό : αλλάζουν τα πάντα (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξεως προφανώς και CCV), οπότε και αποτρέπει οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια χρέωσής της από κάποιον, στον οποίον και έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία της κάρτας.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν σου ακύρωσαν την κάρτα αλλά την παγώσανε για ύποπτη κίνηση. Έχουν ανεβάσει πολύ την ευαισθησία των συστημάτων το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών απατών. Γενικά προτιμούν να γκρινιάζουν οι πελάτες με παγωμένες κάρτες, παρά να φωνάζουν για απώλεια χρημάτων.

Τηλέφωνο εκεί που είπαν κι άλλοι 2107727440 και δοκίμασε και με email στο [email protected]

Δημοσ.
8 hours ago, margaritagr said:

Όταν σου μπλοκάρουν την κάρτα ουσιαστικά την ακυρώνουν. Το ίσιο έπαθα κι εγώ, πήγα να πληρώσω σ ενα μαγαζί, η κάρτα δεν περναγε και τελικά την είχαν ακυρώσει γιατί λεει σε κάποιο site υπήρχε ύποπτη κινηση.

καλα κάνουν και δρουν αλλα πρέπει να ενημερώνουν, όταν ακυρώσουν την κάρτα κι εσυ δε το γνωρίζεις μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Εγώ πχ Ευτυχως εκεινη την ωρα ειχα και πιστωτική μαζί.

πρεπει να κανεις αίτηση να εκδώσει νέα κάρτα 

.μου ακυρωσαν την καρτα εθνικης πριν λιγες μερες. πηγα να κανω top up revolut εφαγα πορτα.μετα απο μερες πηγα να κανω συναλλαγη σε mc donalds εφαγα πορτα.την μπλοκαραν για περαιτερω ελεγχο.μου την ενεργοποιησαν πριν παρω τηλεφωνο(αν και πηρα) και μου εστειλαν μυνημα οτι προσπαθειστε ξανα. μου το εχουν ξανακανει.μια φορα ακομα εθνικη νομιζω και μια alpha.απλα με τηλεφωνο ολα οκ. δεν χρειιαστηκε να βγαλω αλλη.την μια φορα κιολας με καλεσαν αυτοι οτι κανατε εσεις αυτη τη συναλλαγη?

On 04/03/2023 at 20:07, Danae-Coffee said:

Σ'ευχαριστώ! Όποτε γίνεται να την ενεργοποιήσουν ξανά. Νόμιζα ότι θα γινόταν ακύρωση + έκδοση νέας.

οχι απλα θα την ξεμπλοκαρουν.δεν ειχα παρει στο 2104848 κτλ αλλα μου ελεγε να καλεσω σε ενα αλλο νουμερο.περιμενα 20 λεπτα

On 04/03/2023 at 20:49, Silverage said:

λογικα σε αυτο ειχα καλεσει

Δημοσ.

Μου είχαν ακυρώσει παλιά τη κάρτα της εθνικής επειδή έτυχε να κάνω πολλές παραγγελίες μέσω efood κτλ (Έτυχε στο λόγο μου δεν τα έφαγα όλα εγώ..)

Πήρα στο κλασσικο σταθερό και απλά ζήτησα να με συνδεσουν με το αρμόδιο τμήμα και με μία ταυτοποίηση σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Απλά το τμήμα ειναι συγκεκριμενες ωρες που δεν τις θυμαμαι 

Δημοσ.
4 hours ago, Kag1ante said:

Μου είχαν ακυρώσει παλιά τη κάρτα της εθνικής επειδή έτυχε να κάνω πολλές παραγγελίες μέσω efood κτλ (Έτυχε στο λόγο μου δεν τα έφαγα όλα εγώ..)

για το καλο σου το καναν.

😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

για το καλο σου το καναν.

😛

Έπρεπε να μην την ξαναενεργοποιησουν κιόλας για να ειμαστε σιγουροι😂😂

Δημοσ.
3 minutes ago, Kag1ante said:

Έπρεπε να μην την ξαναενεργοποιησουν κιόλας για να ειμαστε σιγουροι😂😂

η να σε αφηνε μονο σαλατες να αγοραζεις. cannot add pizza to the basket.plz try with vegetables

Δημοσ.
Στις 4/3/2023 στις 8:49 ΜΜ, Silverage είπε

Κάλεσε κατευθείαν το 2107727440 που είναι η υπηρεσία ελέγχου συναλλαγών. Αυτό το τηλέφωνο θα σου δώσουν έτσι και αλλιώς οπότε μην περιμένεις τζάμπα

Στις 5/3/2023 στις 11:40 ΜΜ, panostza είπε

Τηλέφωνο εκεί που είπαν κι άλλοι 2107727440

Το είχα αποθηκευμένο από παλιά... 2-3 φορές που χρειάστηκε είχα πιάσει γραμμή γρήγορα.

Σήμερα δε μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα. Μιλάμε για 2.5 ώρες αναμονή και η γραμμή πέφτει στο 15λεπτο.

Αν ήταν κάτι επείγον πχ απάτη, η απώλεια κάρτα... μέχρι να το σηκώσουν χαιρετίσματα.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν και σε εσάς η εφαρμογή της ryanair είναι κλειστή για λόγους συντήρησης. Θέλω να κλείσω εισιτήρια και εδώ και 3 μέρες δεν λειτουργεί. Μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό το μήνα να μην ανοίγει για συντήρηση. Γενικά συμβαίνει συχνά αυτό? Και άλλη μία απορία που μου δημιουργήθηκε είναι ότι οκ τελικά ανοίγει και κλείνω τα εισιτήρια και την ημέρα του check in ή της επιβίβασης τυχαίνει το ίδιο, να κλείσει δηλαδή για συντήρηση, τι κάνω? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Natashaky είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν και σε εσάς η εφαρμογή της ryanair είναι κλειστή για λόγους συντήρησης. Θέλω να κλείσω εισιτήρια και εδώ και 3 μέρες δεν λειτουργεί. Μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό το μήνα να μην ανοίγει για συντήρηση. Γενικά συμβαίνει συχνά αυτό? Και άλλη μία απορία που μου δημιουργήθηκε είναι ότι οκ τελικά ανοίγει και κλείνω τα εισιτήρια και την ημέρα του check in ή της επιβίβασης τυχαίνει το ίδιο, να κλείσει δηλαδή για συντήρηση, τι κάνω? 

Μια χαρά μου δουλευει εμένα η εφαρμογή.Υπάρχει και η σελίδα της ryanair που κάνεις ότι χρειάζεται.Επίσης καλό είναι το boarding pass να το έχεις και σε email και σε φωτό.

Οταν κάνουν  συντήρηση το βγάζουν ανακοίνωση στην εφαρμογή.Πριν ένα μηνα νομίζω έκαναν,δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...