vounisios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι μου...προσπαθω να εκτυπωσω ενα εγγραφο-εισιτηριο που σου επιτρεπει την εισοδο στον Βοτανικο Κηπο Χαιδαριου,αλλα τιποτα...Αυτο μου το κανει εδω & μερικες μερες...το παταω το ξαναπαταω,αλλα,δεν γινεται τιποτα...τι μπορει να συμβαινει ? Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω... Υ.Γ σας βαζω συν/μα και το δειγμα, οπου φαινεται & το σημειο του υπαρχοντος εκτυπωτη. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από vounisios
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Από τις τρεις τελίτσες > Εκτύπωση δοκίμασες; Δουλεύει;
Λύση vounisios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Από τις τρεις τελίτσες > Εκτύπωση δοκίμασες; Δουλεύει; Αααα...μαλιστα, δεν δοκιμαζα απο τις 3 τελειες...τωρα βλεπω οτι εχει & επιλογη εκτυπωσης εκει....Οποτε το εκτυπωσα...σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. καλο βραδυ!
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πέρα από την λύση της εκτύπωσης μέσω του browser, μήπως έχεις adblocker και σου μπλοκάρει κανένα αναδυόμενο παράθυρο; Το δοκίμασα μόλις στο yahoo και όντως, όταν πατάς την εκτύπωση ανοίγει νέο παράθυρο. Σε μένα με το ublock μου το άνοιξε αλλά κάποιο άλλο blocker μπορεί να το κόβει. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από micos000
vounisios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλημερα...εχω πραγματι blocker...αλλα το απενεργοποιησα τωρα ξαναδοκιμασα να εκτυπωσω αλλα τιποτα...δεν πειραζει...αρκει που μου δουλευει απο τις 3 τελιτσες...σ ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα