Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα θα κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και σκέφτομαι για τον 5700x αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αν είναι συμβατός με windows 11 ! Και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον 5800x , βέβαια για τον 5800x έχω διαβάσει ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασίες! Έχω καλή ψήκτρα αλλά και πάλι τον φοβάμαι λίγο! Όποιος γνωρίζει ας μου πει αν ο 5700x είναι συμβατός ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Στις 4/3/2023 στις 6:36 ΜΜ, Michalhs30 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα θα κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και σκέφτομαι για τον 5700x αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αν είναι συμβατός με windows 11 ! Και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον 5800x , βέβαια για τον 5800x έχω διαβάσει ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασίες! Έχω καλή ψήκτρα αλλά και πάλι τον φοβάμαι λίγο! Όποιος γνωρίζει ας μου πει αν ο 5700x είναι συμβατός ευχαριστώ!!!

Είχα το ίδιο δίλημμα αλλά επειδή έχω ήδη τον 5800X απλά μείωσα το PPT σε 120, το TDC σε 75 και το EDC σε 110 και πλέον δεν βαράει πάνω από 65-70 max θερμοκρασία με μια Thermalright AXP90-X47 full copper. Πριν βάραγε 90-95 βαθμούς. Έχω και καλύτερο single core speed τώρα αλλά χάνω ελάχιστα στο boost όλων των core αλλά σε πραγματικό daily use δεν το παρατηρείς καν ενώ οι 20-30 βαθμοί κάτω είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Αλλά ναι, καλύτερα να πας για τον 5700X απλά είπα να το αναφέρω για τις θερμοκρασίες του 5800X.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά έκανες και το ανέφερες είναι λίγο άσχετος πως τα κάνουν αυτά με τα ρεύματα απλά ήθελα να είναι συμβατός με windows 11 γιατί έχω αγορασμενο κλειδί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...