niar71 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://store.steampowered.com/developer/ubisoft/sale/ubisoftpubsale Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από niar71 6
mp44christos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 26 minutes ago, Boubis1411 said: Πέτυχες κάτι καλό; Αν σου αρεσουν τα παιχνιδια της ολα ειναι σε καλες τιμες. Τωρα πλεον βλεπω assassins creed 55, watchdogs 33, farcry 15 και ειναι στην ουσια το ιδιο παιχνιδι εδω και 10 χρονια. 2
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, mp44christos είπε Αν σου αρεσουν τα παιχνιδια της ολα ειναι σε καλες τιμες. Τωρα πλεον βλεπω assassins creed 55, watchdogs 33, farcry 15 και ειναι στην ουσια το ιδιο παιχνιδι εδω και 10 χρονια. Ισχυει, αλλα το assasin's creed odyssey (που το ειχε δωσει τσαμπα καποτε) ηταν πολυ ωραιο, αν και στο Pc δεν παιζεται με πληκτρολογιο και ποντικι, θελει gamepad, οποτε το τερματισα εγω στο Xbox ( που επισης πηρα τσαμπα)
mp44christos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 4 hours ago, Ntinaras said: Ισχυει, αλλα το assasin's creed odyssey (που το ειχε δωσει τσαμπα καποτε) ηταν πολυ ωραιο, αν και στο Pc δεν παιζεται με πληκτρολογιο και ποντικι, θελει gamepad, οποτε το τερματισα εγω στο Xbox ( που επισης πηρα τσαμπα) μαλλον σε τύφλωσε η ελληνική θεματολογία. Κάκιστο ηταν. Αλλα τπτ δε νικα το τζαμπα. 5
Masamune Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 12 hours ago, Ntinaras said: Ισχυει, αλλα το assasin's creed odyssey (που το ειχε δωσει τσαμπα καποτε) ηταν πολυ ωραιο, αν και στο Pc δεν παιζεται με πληκτρολογιο και ποντικι, θελει gamepad, οποτε το τερματισα εγω στο Xbox ( που επισης πηρα τσαμπα) Δεν το έχουν δώσει ποτέ ακόμη τζάμπα. Για Free Weekend ήταν τότε. 3
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, mp44christos είπε μαλλον σε τύφλωσε η ελληνική θεματολογία. Κάκιστο ηταν. Αλλα τπτ δε νικα το τζαμπα. Σε τι σε χαλασε? 8 λεπτά πριν, Masamune είπε Δεν το έχουν δώσει ποτέ ακόμη τζάμπα. Για Free Weekend ήταν τότε. παιζει. 1
Akisvicky Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ntinaras είπε Σε τι σε χαλασε? παιζει. τι ασχολεισαι ... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Akisvicky 1
eko13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Οτι υπαρχει πιθανοτητα να γραψει καποιος κατι κακο για το Odyssey με ξεπερνα! Που μονο το discovery tour θα επρεπε να προβαλεται στα σχολεια την ωρα της ιστοριας! Εχουν ριξει τρελη δουλεια οι τυποι! Οπως βεβαια και το origin και το valhala. Και εγω τζαμπατζης κατα βαση ειμαι αλλα ρε παιδια 10-15 ευρω για δυο τρεις παιχνιδαρες τα δινεις. Βεβαια εχουν φτασει φθηνοτερα γυρω στο δεκαρικο πιστευω τα ΑC. Και το Immortals Fenyx Rising ειναι πολυ διασκεδαστικο και εχει σχεδον παντα ελκυστικη τιμη. Το εχω ξεκινησει και εχω κολησει σε ενα σημειο, αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω, να δω πως θα ξεκολησω... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από eko13 2
TsironakosMix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, eko13 είπε Οτι υπαρχει πιθανοτητα να γραψει καποιος κατι κακο για το Odyssey με ξεπερνα! Που μονο το discovery tour θα επρεπε να προβαλεται στα σχολεια την ωρα της ιστοριας! Εχουν ριξει τρελη δουλεια οι τυποι! Οπως βεβαια και το origin και το valhala. Και εγω τζαμπατζης κατα βαση ειμαι αλλα ρε παιδια 10-15 ευρω για δυο τρεις παιχνιδαρες τα δινεις. Βεβαια εχουν φτασει φθηνοτερα γυρω στο δεκαρικο πιστευω τα ΑC. Και το Immortals Fenyx Rising ειναι πολυ διασκεδαστικο και εχει σχεδον παντα ελκυστικη τιμη. Το εχω ξεκινησει και εχω κολησει σε ενα σημειο, αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω, να δω πως θα ξεκολησω... Παιχνιδαρες;
mp44christos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 hours ago, eko13 said: Οτι υπαρχει πιθανοτητα να γραψει καποιος κατι κακο για το Odyssey με ξεπερνα! Που μονο το discovery tour θα επρεπε να προβαλεται στα σχολεια την ωρα της ιστοριας! Εχουν ριξει τρελη δουλεια οι τυποι! Οπως βεβαια και το origin και το valhala. Και εγω τζαμπατζης κατα βαση ειμαι αλλα ρε παιδια 10-15 ευρω για δυο τρεις παιχνιδαρες τα δινεις. Βεβαια εχουν φτασει φθηνοτερα γυρω στο δεκαρικο πιστευω τα ΑC. Και το Immortals Fenyx Rising ειναι πολυ διασκεδαστικο και εχει σχεδον παντα ελκυστικη τιμη. Το εχω ξεκινησει και εχω κολησει σε ενα σημειο, αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω, να δω πως θα ξεκολησω... Μια μερα έλειψα και εχει γινει επανάστασή. Δε μιλαω για τα γραφικά του και την πιστότητα στην Ακρόπολη σε αυτο ολα τα ac ηταν πολυ καλα. Ολο το υπόλοιπο παιχνίδι ειναι απο τα χειρότερα assasins creed. Το ιδιο στυλ μπορει να γινει πολυ ποιο καλυτερο δες god of war, withcer 3. Το odyssey ειναι γεματο microtransactions και κακο voice acting επιεικώς μετριο στορυ (Αυτη η ελληνική προφορά στα αγγλικα με πεθαίνει). Μονο στην Ελλάδα εχει κανει τοσο ντορο.
thleorasakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 9:24 ΠΜ, Ntinaras είπε Ισχυει, αλλα το assasin's creed odyssey (που το ειχε δωσει τσαμπα καποτε) ηταν πολυ ωραιο, αν και στο Pc δεν παιζεται με πληκτρολογιο και ποντικι, θελει gamepad, οποτε το τερματισα εγω στο Xbox ( που επισης πηρα τσαμπα) Το κειμενο σου ειναι για να το στειλουμε στα ελληνικα hoaxes....γελανε και τα τσιμεντα....δεν παιζεται με ποντικι και πληκτρολογιο λεει κλαιωωωωω χαχαχαχαχαχα...238 ωρες gameplay μια χαρα ανετα με keyboard και mouse δεν υπαρχει θεμα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, thleorasakias είπε Το κειμενο σου ειναι για να το στειλουμε στα ελληνικα hoaxes....γελανε και τα τσιμεντα....δεν παιζεται με ποντικι και πληκτρολογιο λεει κλαιωωωωω χαχαχαχαχαχα...238 ωρες gameplay μια χαρα ανετα με keyboard και mouse δεν υπαρχει θεμα. Μπραβο, να σου δωσουμε βραβειο.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, thleorasakias είπε Το κειμενο σου ειναι για να το στειλουμε στα ελληνικα hoaxes....γελανε και τα τσιμεντα....δεν παιζεται με ποντικι και πληκτρολογιο λεει κλαιωωωωω χαχαχαχαχαχα...238 ωρες gameplay μια χαρα ανετα με keyboard και mouse δεν υπαρχει θεμα. Φίλε χωρίς να θέλω να πάρω μέρος σε διαμάχη.... Στο λέω φιλικα.... Αν τον δεις από κοντά δεν πιστεύω να του μιλήσεις έτσι του Ντιναρα 😁 εντελώς φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα