NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 hour ago, filipprin said: 50 έχεις δικιο.Ετσι και αλλιώς δεν αλλαζει κατι απο τα γραφομενα μου. Όλο και κάτι αλλάζει. Κέντρο Αθήνας καθώς και όλα τα "στενάκια" έχουν όριο τα 50. Επίσης και οι λεωφόροι που περνάνε μέσα από κατοικημένες περιοχές όριο 50 έχουν.
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 6 hours ago, andreaspA said: Εχει απόλυτα δίκιο. Με μοτοσυκλετα με ροδες μεγαλες, λαστιχα της προκοπης, abs, antispin και τρεμεις. Με το πατινι? το πατινι ειναι ποδηλατοδρομο. Μια χαρά πάνε αμα έχουν αναρτησεις και 10 ιντσες λαστιχα έτσι και αλλιώς οι ταχύτητες τους είναι μικρές άρα λιγότερο επικίνδυνο από ένα παπι που εχει κάτι λαστιχα σαν ποδηλατου και πάνε με 80-100 5 hours ago, filipprin said: Βασικα τα πατινια επιτρεπονται βαση νομου μονο σε δρόμους που εχουν οριο ταχυτητας τα 40 χλμ.Στενακια δηλαδη και οχι και ολα. Κηφησιας και κεντρο Αθηνας που διαβαζω εδω μεσα δεν επιτεπεται η κινηση του πατινιου.Οταν λοιπον σας βρουν κατω απο κανενα αυτοκινητο δεν θα παρετε ουτε διφραγκο αν ζήσετε δηλαδη..... Σε κατοικημένες περιοχές το όριο είναι 50 και σε λεωφόρους εκτός από Συγγρού και δεν ξέρω σε άλλες αν υσχυει για παραπανω από 50 ,γενικά ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί το όριο και αλλο πχ στα 40 μόνο καλό θα μας κάνει.
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, ΒουρΝ said: Μια χαρά πάνε αμα έχουν αναρτησεις και 10 ιντσες λαστιχα έτσι και αλλιώς οι ταχύτητες τους είναι μικρές άρα λιγότερο επικίνδυνο από ένα παπι που εχει κάτι λαστιχα σαν ποδηλατου και πάνε με 80-100 Σε κατοικημένες περιοχές το όριο είναι 50 και σε λεωφόρους εκτός από Συγγρού και δεν ξέρω σε άλλες αν υσχυει για παραπανω από 50 ,γενικά ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί το όριο και αλλο πχ στα 40 μόνο καλό θα μας κάνει. η επικινδυνότητα ενός οχήματος είναι η σύγκρισή του με τα υπόλοιπα που πρέπει να συνυπάρξει. υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οχήματα που πιάνουν λίγα χιλιόμετρα όπως τα ποδήλατα ή τα 50άρια παπάκια σκούτερ σε εθνικές οδούς ταχείας κυκλοφορίας. η επικινδυνότητα είναι οτι δε μπορεί να ακολουθήσει το μέσο όρο ταχύτητας ροής που έχουν τα υπόλοιπα οχήματα. αφήνω εκτός τον παράγοντα ενεργητική και παθητική ασφάλεια που δε πληρούν καμία προδιαγραφή για κίνηση δίπλα σε οχήματα που ζυγίζουν μέσο όρο από 1 έως 2 τόνους. για τον ίδιο λόγο απαγορεύονται και η κίνηση οχημάτων ακόμα και ποδηλάτων σε πεζόδρομο. μπορείς μόνο να το πάρεις στο χέρι και να διασχίσεις το πεζόδρομο ή να πας από ποδηλατόδρομο που θα έπρεπε να υπάρχει υποχρεωτική τέτοια λωρίδα.
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 48 minutes ago, greekfragma said: η επικινδυνότητα ενός οχήματος είναι η σύγκρισή του με τα υπόλοιπα που πρέπει να συνυπάρξει. υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οχήματα που πιάνουν λίγα χιλιόμετρα όπως τα ποδήλατα ή τα 50άρια παπάκια σκούτερ σε εθνικές οδούς ταχείας κυκλοφορίας. Καλά δεν είπα να κατέβεις με το πατινι την Συγγρού 48 minutes ago, greekfragma said: η επικινδυνότητα είναι οτι δε μπορεί να ακολουθήσει το μέσο όρο ταχύτητας ροής που έχουν τα υπόλοιπα οχήματα. αφήνω εκτός τον παράγοντα ενεργητική και παθητική ασφάλεια που δε πληρούν καμία προδιαγραφή για κίνηση δίπλα σε οχήματα που ζυγίζουν μέσο όρο από 1 έως 2 τόνους. Αυτά είναι για μεγάλες ταχύτητες 48 minutes ago, greekfragma said: για τον ίδιο λόγο απαγορεύονται και η κίνηση οχημάτων ακόμα και ποδηλάτων σε πεζόδρομο. μπορείς μόνο να το πάρεις στο χέρι και να διασχίσεις το πεζόδρομο ή να πας από ποδηλατόδρομο που θα έπρεπε να υπάρχει υποχρεωτική τέτοια λωρίδα. Εγω πάντα μιλάω για πατινια με μεγαλύτερη ταχύτητα των 25 το δικό μου ευθεια πάει 35 πραγματικα δεν έχω θέματα με αμαξια στις ευθείες μόνο ανηφόρες όπου απλά θα κάτσω τέρμα άκρη για να περνάνε τα αμάξια η απλά θα διαλέξω άλλη διαδρομή για να μην ενοχλώ. Τα 25 είναι για στενά και γειτονιά η στο εξωτερικό ποδηλατόδρομο. Πάντως ποδηλατόδρομοι μπορούν να φτιαχτούν και αμα φτιαχτούν μόνο καλό θα μας κάνει μιας και η συντήρηση των πατινιων η ποδηλάτων είναι πολύ φθηνή και θα βοηθήσει στην μείωση της κίνησης
filipprin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Καλά δεν είπα να κατέβεις με το πατινι την Συγγρού Εχω "πετύχει" πατινι βουλιαγμένη και παραλιακη.Συγρου εχω "πετύχει" ποδηλατο 44 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Εγω πάντα μιλάω για πατινια με μεγαλύτερη ταχύτητα των 25 το δικό μου ευθεια πάει 35 πραγματικα δεν έχω θέματα με αμαξια στις ευθείες μόνο ανηφόρες όπου απλά θα κάτσω τέρμα άκρη για να περνάνε τα αμάξια η απλά θα διαλέξω άλλη διαδρομή για να μην ενοχλώ Καμια προσφορα εχεις παρει για να εισαι ετοιμος Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από filipprin
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 hour ago, filipprin said: Εχω "πετύχει" πατινι βουλιαγμένη και παραλιακη.Συγρου εχω "πετύχει" ποδηλατο Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν ειναι λεωφορειολωρίδα επιτρεπεται να κινουνται τα ποδηλατα 1 hour ago, filipprin said: Καμια προσφορα εχεις παρει για να εισαι ετοιμος Τι προσφορα ρε μπρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα