Black Demis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, agnostos13 είπε Τα xiaomi είναι decent αν μιλάμε για κίνηση σε ίσωμα και μικρές κλίσεις (<5%) και εφόσον ο αναβάτης είναι μέχρι 80 κιλά. Αν μιλάμε για μεγαλύτερες απαιτήσεις ο κινητήρας των 300-350w (συνεχόμενης λειτουργίας) δεν επαρκεί. Χρειάζεται μεγαλύτερος (πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο η xiaomi με 500w μοτέρ και αναρτήσεις αλλά να δούμε όταν κυκλοφορήσει τι ψάρια θα πιάνει και πόσο θα κοστίζει). 350watt 90 κιλά εγώ με πείραγμα στο ισιαδι παει καλά.....(βέβαια σκόρπισε στα γρήγορα λόγο του βάρους) στην ανηφόρα απλά δεν
hountalass Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, agnostos13 είπε Τα xiaomi είναι decent αν μιλάμε για κίνηση σε ίσωμα και μικρές κλίσεις (<5%) και εφόσον ο αναβάτης είναι μέχρι 80 κιλά. Αν μιλάμε για μεγαλύτερες απαιτήσεις ο κινητήρας των 300-350w (συνεχόμενης λειτουργίας) δεν επαρκεί. Χρειάζεται μεγαλύτερος (πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο η xiaomi με 500w μοτέρ και αναρτήσεις αλλά να δούμε όταν κυκλοφορήσει τι ψάρια θα πιάνει και πόσο θα κοστίζει). 92 Κιλά είμαι και έχω μικρές ανηφόρες στο πήγαινε. Γιαυτό και δεν προχώρησα. Πιστεύω με εμένα επάνω θα είχε την μικρότερη αυτονομία από την τιμή που δίνουν. Βάλε και την τιμή αν και τώρα θα έβλεπα με ησυχία για μτχ με σχετικά λίγα χλμ
Grimmo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 3:49 ΜΜ, greekfragma είπε μαξ 3χλμ, χωρίς βάρος και σκέφτεσαι πατίνι; Φίλε μιλάμε για 10 λεπτά περπάτημα. Αν είναι δυνατόν. Με 2 δουλειες και μενοντας δυτικα περπάτα εσυ 10 λεπτά τα 3 χλμ και μετά ψάξε να βρεις το κινητο σου ομονοια. Να σκεφτομαστε λιγο πριν γραφουμε κατι Ευχαριστώ οσους απάντησαν στο ερώτημα μου, Για τους υπολοιπους που περπατανε για την δουλεια τους εκτος οτι δεν με απασχολει, να κατεβείτε και σε μαραθώνιο, αδιάφορο. Προφανως εχω πιεσμενο προγραμμα αλλιως δεν θα ρωταγα καν. καλη συνεχεια 1
tsaltinho Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 3:49 ΜΜ, greekfragma είπε μαξ 3χλμ, χωρίς βάρος και σκέφτεσαι πατίνι; Φίλε μιλάμε για 10 λεπτά περπάτημα. Αν είναι δυνατόν. 8:53 το πανελληνιο ρεκορ γυναικων στα 3χλμ ....
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1 εβδομάδα μετά ακόμα σκάτε νούμερα για το ρεκόρ στα 3χλμ βάδην, τρέξιμο, τζόκινγκ, ημιμαραθώνιου, επτάθλου. Μη ξεχάσετε να στείλετε και έγγραφο στη WADA για το μέλος του ινσόμνια που ντοπάρεται με αναβολικά. εν ολίγοις που να γράφαμε και τίποτα σε πιο σοβαρά θέματα. να το προσέξετε λιγάκι αυτό με το απευθείας κρέμασμα και στη πυρά σύνδρομο. ευτυχώς είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε ότι νομίζει ο καθένας εντός ορίων και να γίνεται και κριτική εντός ορίων αν τελικώς ο λόγος ενέχει και το στοιχείο της υπερβολής.
agnostos13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 9/3/2023 στις 10:10 ΜΜ, hountalass είπε 92 Κιλά είμαι και έχω μικρές ανηφόρες στο πήγαινε. Γιαυτό και δεν προχώρησα. Πιστεύω με εμένα επάνω θα είχε την μικρότερη αυτονομία από την τιμή που δίνουν. Βάλε και την τιμή αν και τώρα θα έβλεπα με ησυχία για μτχ με σχετικά λίγα χλμ Θες 500αρι μοτέρ τουλάχιστον! Ιδανικά 1000αρι...
Zakzam Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Αν θες οπωσδήποτε να πάρεις ηλ. Πατίνι θα πρέπει να είσαι 300 φορές πιο προσεκτικός και από ποδήλατο, οι μικροί τροχοί είναι θάνατος εκεί που δεν το περιμένεις. Θα προσέχεις και δεν θα κοντραρεις μεγαλύτερα οχήματα για το καλό σού. Έχω δει άσχημα πράγματα με πατίνια και δεν εννοώ ατυχήματα αλλά κακή οδηγική συμπεριφορά. Μου έχει πεταχτεί πατίνι από αριστερά ενώ έστριβα αριστερά, άλλος βγήκε από στροφή και δεν κοίταξε αν έρχεται κάποιος. Και φυσικά δεν θα πω πόσο εκνευρισμό μου δημιουργεί όταν σε φανάρι μου βγαίνει μπροστά το πατίνι που πάει με 25 χλμ και από πίσω είμαστε ουρά, κάνε στην άκρη η πήγαινε από τα δρομάκια. Τα πατίνια δεν είναι οχήματα για τους δρόμους της Αθήνας τέλος, όποιος θέλει τα παίρνει με δικιά του ευθύνη. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Για 83 κιλά άτομο (+2-4 backpack) τι θα προτείνατε; Η χρήση που θέλω είναι περίπου 4-6 χιλιόμετρα τη μέρα, με εξαιρετικές περιπτώσεις στα 12 χλμ. Θα αφορά τη διαδρομή σπίτι - μετρό νομισματοκοπείο (2,4 χλμ), δλδ ως επί το πλείστον μικρές κλίσεις, όπου αυτές υπάρχουν (4-5% να είναι η μεγαλύτερη) και σχετικά αραιή κυκλοφορία στους δρόμους. Καμιά φορά, μπορεί να το χρησιμοποιώ και κέντρο Αθήνας, κυρίως βράδια μεταξύ Εξαρχείων και λεωφ. Κηφισίας. Έξτρα 3-4-5 χλμ / μέρα. Μια φορά το μήνα θέλω να το βάζω ως αποσκευή σε τρένο και να το έχω στα πέριξ του κέντρου - καράκεντρου Θεσσαλονίκης. Μαξ 10χλμ τη μέρα. Δεν πάω σε ηλεκτρικό ποδήλατο λόγω μπατζετ (300 ε), μικρών και ασφαλών αποστάσεων, καθώς και λόγω δυνατότητας να παίρνω το πατίνι ως αποσκευή και σε λεωφορεία- τρένα, στα οποία το ποδήλατο απαγορεύεται ως αποσκευή, πρέπει να πληρωθεί ως ειδική μεταφορά (τρένο) ή δε μπαίνει καν (αστικά λεωφορεία). Δε με νοιάζει τόσο η ισχύς, με νοιάζει όμως στο ανωτέρο μπάτζετ το ΒΑΡΟΣ. Μένω σε 2ο όροφο με εξωτερική σκάλα στο Χαλάνδρι και θα το παρκάρω στο μπαλκόνι του σπιτιού, άρα θα χρειαστεί να το ανεβάζω - κατεβάζω. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από MikhailBakurin
Zakzam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Παιδιά τα πατίνια δεν είναι για δρόμους με πολλή κίνηση ούτε για ταχείας και γενικά όπου τα αμάξια είναι πολλά, ΤΕΛΟΣ. Αν πάτε από παράδρομους και σοκάκια οκ και αν χρησιμοποιείτε και μμμ συνδυαστικά, τότε ναι αξίζει. ΑΛΛΑ αυτό που βλέπω σε φανάρια μπροστά μου πατίνι η η άλλη βλακεία που είναι σαν ποδήλατο-πατινι και ανάβει πράσινο και πάει με 20χλμ τα νεύρα μου!! Και είναι και τρομερά επικίνδυνο αν περάσει κάνα φορτιγακι να πέσει από την πίεση του αέρα! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΊΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ? Εδώ με μηχανή και τρέμεις μην σκοτωθείς και μιλάμε για παιχνίδια με ροδάκια? ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ για τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν υποδομές. 1
dpolal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Zakzam είπε Παιδιά τα πατίνια δεν είναι για δρόμους με πολλή κίνηση ούτε για ταχείας και γενικά όπου τα αμάξια είναι πολλά, ΤΕΛΟΣ. Αν πάτε από παράδρομους και σοκάκια οκ και αν χρησιμοποιείτε και μμμ συνδυαστικά, τότε ναι αξίζει. ΑΛΛΑ αυτό που βλέπω σε φανάρια μπροστά μου πατίνι η η άλλη βλακεία που είναι σαν ποδήλατο-πατινι και ανάβει πράσινο και πάει με 20χλμ τα νεύρα μου!! Και είναι και τρομερά επικίνδυνο αν περάσει κάνα φορτιγακι να πέσει από την πίεση του αέρα! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΊΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ? Εδώ με μηχανή και τρέμεις μην σκοτωθείς και μιλάμε για παιχνίδια με ροδάκια? ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ για τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν υποδομές. Καλά, χαλάρωσε λίγο.
andreaspA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, dpolal είπε Καλά, χαλάρωσε λίγο. Εχει απόλυτα δίκιο. Με μοτοσυκλετα με ροδες μεγαλες, λαστιχα της προκοπης, abs, antispin και τρεμεις. Με το πατινι? το πατινι ειναι ποδηλατοδρομο.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 42 minutes ago, dpolal said: Καλά, χαλάρωσε λίγο. Όταν πρόκειται για την σωματική μας ακεραιότητα καλό θα ήταν να μην χαλαρώνουμε, ούτε καν λίγο.
filipprin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Βασικα τα πατινια επιτρεπονται βαση νομου μονο σε δρόμους που εχουν οριο ταχυτητας τα 40 χλμ.Στενακια δηλαδη και οχι και ολα. Κηφησιας και κεντρο Αθηνας που διαβαζω εδω μεσα δεν επιτεπεται η κινηση του πατινιου.Οταν λοιπον σας βρουν κατω απο κανενα αυτοκινητο δεν θα παρετε ουτε διφραγκο αν ζήσετε δηλαδη..... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από filipprin
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 hour ago, filipprin said: Βασικα τα πατινια επιτρεπονται βαση νομου μονο σε δρόμους που εχουν οριο ταχυτητας τα 40 χλμ.Στενακια δηλαδη και οχι και ολα. Κηφησιας και κεντρο Αθηνας που διαβαζω εδω μεσα δεν επιτεπεται η κινηση του πατινιου.Οταν λοιπον σας βρουν κατω απο κανενα αυτοκινητο δεν θα παρετε ουτε διφραγκο αν ζήσετε δηλαδη..... Εγώ βλέπω να λέει για 50 χλμ/ώρα. Έχεις κάποιο link? 1
filipprin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 έχεις δικιο.Ετσι και αλλιώς δεν αλλαζει κατι απο τα γραφομενα μου. 2 ώρες πριν, filipprin είπε Βασικα τα πατινια επιτρεπονται βαση νομου μονο σε δρόμους που εχουν οριο ταχυτητας τα 40 χλμ.Στενακια δηλαδη και οχι και ολα. Κηφησιας και κεντρο Αθηνας που διαβαζω εδω μεσα δεν επιτεπεται η κινηση του πατινιου.Οταν λοιπον σας βρουν κατω απο κανενα αυτοκινητο δεν θα παρετε ουτε διφραγκο αν ζήσετε δηλαδη..... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα