Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oletiras είπε

Το twitter ειναι με δανεικό χρόνο πλέον.

Πόσοι το έχουν πει αυτό και πόσοι πρόκειται να το πουν ακόμα δεν έχεις ιδέα. 😅 Η αλήθεια είναι ότι αυτά που ξέρουμε εγώ και εσύ είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που ξέρουν όσοι κάνουν εξαγορές τόσων δις. 

Δημοσ.

Δεν με αφήνει να μπω σε λίστα αναμονής μου ζητάει κωδικό πρόσκλησης, έχει μπει κάποιος η έχει μπει σε λίστα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο ένα social app .. Γιατί αυτό έλειπε από την ανθρωπότητα.

Επεξ/σία από TNT2
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, vaggelis dogas said:

Το tech community του insomnia με απογοητευει παντως που δεν εκανε ηδη mention την θρυλικη μαρκα 🤣

https://blueskytv.gr/

Τα βλέπω και κάνω raise.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tlykog είπε

Ενώ ο Jack Dorsey κατεβαίνει σε πορείες με το ΚΚΕ….

4 ώρες πριν, great είπε

Mastodon dejavu

και Hive. 

Δημοσ.

Μόλις το twitter ανελίχθηκε σαν μια πολυφωνική πλατφόρμα άμεσης και πολύπλευρης ενημέρωσης, ανέχτηκε τη φίμωση του από το γνωστό άγνωστο βαθύ κράτος και στη συνέχεια μοίραζε (το γνωστό team με τα ορθοπολιτικά καλοπληρωμένα στελέχη) τα ban δεξιά και αριστερά, χαρακτηρίζοντας ακραίο όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει το εκάστοτε κυρίαρχο αφήγημα. Αν έτσι οραματίζεται τον γαλανό ουρανό, ας κάτσει να τον απολαμβάνει με τους ιδεοληπτικούς "φίλους" του. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, vaggelis dogas είπε

Το tech community του insomnia με απογοητευει παντως που δεν εκανε ηδη mention την θρυλικη μαρκα 🤣

Bluesky DVD Player DV 855 - € 10,00 - Vendora.gr

Είχα πόση ώρα που είχα σπάσει το κεφάλι μου τι μου θυμίζει το όνομα και δε μου ερχόταν με τίποτα. Παίζει να υπάρχει ακόμη η συσκευή στο πατάρι. Ωραίος 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tumblr is back.. Μόνο αυτό μπορεί να ανταγωνιστεί το Twitter Έχει διπλασιάσει τους ενεργούς χρήστες μηνιαίως από τοτε που εξαγόρασε ο Ιλον το Twitter η πρώτη φωτό είναι απο από το ιστιοσελίδα του Tumblr πριν την εξαγορά του Τουίτερ (δεν έχει ανανεωθεί) και η δεύτερη από το similar web!! Από 135 εκατ χρήστες έχει φτάσει 243 εκατ χρήστες!!!

Screenshot_2023-03-05-19-30-58-781.jpeg

Screenshot_2023-03-05-19-32-04-857.jpeg

Screenshot_2023-03-05-19-40-30-309.jpeg

Επεξ/σία από KyrTou3556
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...