Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Εκανα μια φορά cast απο το PC μου (W11) στο VLC του smart box μου και απο τοτε οποτε ανοιγω το VLC σε οποιαδηποτε android συσκευη φαινεται το PC μου στο local network. Τι μπορω να κανω, απο οσο βλεπω εχω κλεισει ολες τις SMB ports, και κανενα αρχειο δεν φαινεται. Παρολα αυτα με ενοχλει που το VLC βρισκει τον υπολογιστη μου.

image.jpeg.c508a8608bbd9ca46569627804233929.jpeg

Επεξ/σία από nick_corobos
Δημοσ.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Δίκτυο και ίντερνετ,
πάτα Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης,
στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα Αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους,
πήγαινε στο Ιδιωτικό και απενεργοποίησε τον εντοπισμό δικτύου,
έλεγξε αν είναι ενεργό και το Guest.

Ελπίζω να σταματήσει με αυτό η εύρεση του υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Δίκτυο και ίντερνετ,
πάτα Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης,
στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα Αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους,
πήγαινε στο Ιδιωτικό και απενεργοποίησε τον εντοπισμό δικτύου,
έλεγξε αν είναι ενεργό και το Guest.

Ελπίζω να σταματήσει με αυτό η εύρεση του υπολογιστή.

Δεν δουλευει τιποτα. Το μονο που κανει διαφορα ειναι αν εχω το NordVPN και επιλεξω "Stay invisible on LAN". Τι στο καλο γινεται?

Πολύ περίεργο, έκανα φορμάτ στο PC και πάλι εμφανίζεται. Μπορεί κάποιος να ελέγξει απο το κινητό του αν φαίνεται το pc του στο VLC εφόσον έχει Windows 11?

Επεξ/σία από nick_corobos
Δημοσ.

Όταν έκανες φορμάτ έβαλες πάλι το ίδιο όνομα (MSI_DESKTOP); Αν ναι, άλλαξε το και επίσης απενεργοποίησε το ipv6 στα πρωτόκολλα δικτύου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Όταν έκανες φορμάτ έβαλες πάλι το ίδιο όνομα (MSI_DESKTOP); Αν ναι, άλλαξε το και επίσης απενεργοποίησε το ipv6 στα πρωτόκολλα δικτύου.

Οχι δεν το ονομασα έτσι. Να φανταστείς ακόμα δεν μπήκε σε περιβάλλον κανονικα. Απλά έκανα σύνδεση στο δίκτυο για να γίνει η ολοκλήρωση της εγκατάστασης και εμφανίστηκε αμέσως με ένα ότι να ναι ονομα (στο VLC)

Δημοσ.

Σου εμφανιζει τιποτα μεσα στον φακελο η ειναι αδειος;
Απενεργοποιησε το SMB απ το control panel / add on features, και ξαναδες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...