nickGR2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλησπερα,εχω 24αρα vodafone και εδω και 1 χρονο περιπου ειχα το h268q ρουτερ χωρις προβληματα και 0 αποσυνδεσεις,πριν καμια εβδομαδα ειχα θεμα με σελιδες που δεν ανοιγαν ενω ειχα ιντερνετ και αλλες φορες επεφτε η ταχυτητα στα 2-4 mbps,μιλησα με τεχνικο και μου ειπαν να αλαξουμε ρουτερ,ερχετε το ρουτερ to h300s προχθες,πρωτη μερα αρκετες αποσυνδεσεις ,ε ειπα θα ειναι τα updates,συνεχιζει και το βραδυ το ιδιο καθε λιγες ωρες αποσυνδεση (σβησιμο dsl και ιντερνετ και κοκκινο στο τηλεφωνο),περνω το βραδυ παλι τηλεφωνο λεω ειναι λογικο τοσες ωρες μετα να κανει ακομα ενημερωσεις?μου λεει ισως,ασ του αφησουμε 24 ωρες και βλεπουμε μου λεει.Επομενη μερα καμια αποσυνδεση η τουλαχιστον οχι κατι που ειδα,με περνουν απο τη vodafone στο κινητο μου και του λεω σημερα παει καλα ,λεει μισο λεπτο να κανω και εγω εναν ελεγχο ,ε δεν περασαν 5 δευτερολεπτα εκανε αποσυνδεση,τωρα ηταν τυχαιο δεν ξερω.Ξερει κανεις τιποτα αν εχουν θεμα τα συγκεκριμενα ρουτερ?Απο αυριο περιμενω τεχνικο να ερθει παντως.Να πω οτι με αυτο το ρουτερ παντως οι σελιδες φορτωνουν μια χαρα απλα μου εριξε ελαχιστα την ταχυτητα,απο 15-16 που ειχα πριν επεσε 12.9 με 14 και κατι αλλο που ειδα στο ρουτερ μεσα στις ρυθμισεις ειναι στα dns εχει ασφαλεια dns και το εχει οφφ απο default ενω απο κατω γραφει με κοκκινα γραμματα οτι πρεπει να ειναι ον για θεμα ασφαλειας απο ιους και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα