immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, polaki είπε Οκ φίλε μου αυτή ήταν η ερώτηση, αν έχετε και μιλάτε από εμπειρία. Εγώ τη δίκη σου τη δέχομαι ακριβώς επειδή όπως λες έχεις. Αλλά εδώ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν, και προσπαθούν να πείσουν εμάς (που επίσης δεν έχουμε) για το ποσο καλή τεχνολογια είναι, σε αυτούς αναφερόμουν. Η επιπλέον ερώτηση που έχω για όσους μπορούν να την απαντήσουν είναι, κάποιος που έχει θέμα στα μάτια πχ πρεσβυωπία που δεν λύνεται με φακούς, αλλά μόνο με γυαλιά, εκεί τί γίνεται; Βλέπεις οκ ή σε δυσκολεύει; Στο 3D είναι άλλο, γιατί στο 3D βλέπεις μακριά την οθόνη. Αλλά στο VR που ουσιαστικά την έχεις στα 2 εκατοστά απτά μάτια σου τί γίνεται; ειναι αληθινή ερώτηση! Και παλι σεβαστο και ξανα συγνωμη για τον τονο μου, αν ηταν καπως. Τυχαινει να ειμαι παθιασμενος γι αυτο οπως βλεπεις 😋 Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια για οσους φορουν γυαλια. Για πρεσβυωπεια (που εχω και εγω) δεν υπαρχει θεμα, τουλαχιστον εγω το χρησιμοποιω χωρις γυαλια. Για μυωπια/αστιγματισμο, η συζυγος οταν παιζει δυσκολευεται λιγακι γιατι πρεπει να ρυθμισεις την αποσταση. Τιποτε τρομερο, απλα δεν το λες και βολικο. 1
polaki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε Σε βλέπω να γίνεσαι και εσύ υπέρμαχος όταν βγάλει η apple και ας κοστίζει 5000. Θα αποθηκεύσω τα κείμενα σου ❤️ Ρε τι πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει αυτή η εταιρεία... Δεν είναι θέμα πλύσης. Είναι θέμα δεδομένων. Παλευαν εκεί με τα mp3 players απτό 1998, βγάζει η Apple το iPod λιγα χρόνια μετά και γίνεται χαμός. Πασχιζαν εκεί με κάτι υλοποιήσεις για tablet της λούτσας, βγαίνει το iPad και δημιουργεί μια κατηγορία μόνο του. Να μιλήσω και για τις γραφίδες; Apple Pencil έχεις χειριστεί; Καλά αν μιλήσω για το touch στα κινητά θα γελάμε μέχρι αύριο. Πάλευαν εκεί κάτι καημένοι με γραφίδες, με touch της πλάκας, κάτι οτι να ναι υλοποιήσεις, βγαίνει το iPhone από την Apple που δεν είχε ΙΔΕΑ από κινητά πιο πριν, τα σάρωσε όλα. Θέλει δε θέλει κάποιος να το δεχτεί, η Apple είναι ο ορισμός του «Μόνη της και όλοι τους». Γι’αυτό λέω ότι αν δεν το καταφέρει και η Apple να γίνει mainstream (και επικερδές) το VR, καληνύχτα σας! 5 λεπτά πριν, immortalx είπε Και παλι σεβαστο και ξανα συγνωμη για τον τονο μου, αν ηταν καπως. Τυχαινει να ειμαι παθιασμενος γι αυτο οπως βλεπεις 😋 Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια για οσους φορουν γυαλια. Για πρεσβυωπεια (που εχω και εγω) δεν υπαρχει θεμα, τουλαχιστον εγω το χρησιμοποιω χωρις γυαλια. Για μυωπια/αστιγματισμο, η συζυγος οταν παιζει δυσκολευεται λιγακι γιατι πρεπει να ρυθμισεις την αποσταση. Τιποτε τρομερο, απλα δεν το λες και βολικο. Ευχαριστώ για την απάντηση! Η πρεσβυωπία ρώτησα γιατί δεν λύνεται (απ’οσο ξέρω) με φακούς επαφής. Η μυωπία βέβαια αν φοράς φακούς θα θεωρούσα ότι δεν δημιουργεί δυσκολιες το VR. Αλλα αφού υπάρχουν ρυθμίσεις (που ούτε αυτό ημέρα), τότε φαντάζομαι κάπως θα είναι υποφερτό! Να το χαίρεσαι αφού το γουστάρεις! Αυτό έχει σημασία, να κάνουμε ότι μας αρέσει πραγματικά και όχι ότι μας σερβίρουν. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από polaki 1
Eloy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Mπα... Εκεί παρέα με το Linux θα κάνει... Και τα δύο έχουν δυνατότητες, και τα δύο προσπαθούν 30 χρόνια, όλοι αναγνωρίζουν τις ειδικές χρήσεις τους, αλλά τελικά... στον κουβά... Μονο οι φανς κι ο Ζούκενμπεργκ θα σπρώχνουν... 1
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν είναι θέμα πλύσης. Είναι θέμα δεδομένων. Παλευαν εκεί με τα mp3 players απτό 1998, βγάζει η Apple το iPod λιγα χρόνια μετά και γίνεται χαμός. Πασχιζαν εκεί με κάτι υλοποιήσεις για tablet της λούτσας, βγαίνει το iPad και δημιουργεί μια κατηγορία μόνο του. Να μιλήσω και για τις γραφίδες; Apple Pencil έχεις χειριστεί; Καλά αν μιλήσω για το touch στα κινητά θα γελάμε μέχρι αύριο. Πάλευαν εκεί κάτι καημένοι με γραφίδες, με touch της πλάκας, κάτι οτι να ναι υλοποιήσεις, βγαίνει το iPhone από την Apple που δεν είχε ΙΔΕΑ από κινητά πιο πριν, τα σάρωσε όλα. Θέλει δε θέλει κάποιος να το δεχτεί, η Apple είναι ο ορισμός του «Μόνη της και όλοι τους». Γι’αυτό λέω ότι αν δεν το καταφέρει και η Apple να γίνει mainstream (και επικερδές) το VR, καληνύχτα σας! Αν και περα απο ενα iPad 1ης γενιας που ειχα παρει στην κορη μου δεν εχω αλλη Apple συσκευη (και δεν σκοπευω να αποκτησω, ομολογω οτι ειμαι προκατειλλημενος) εχεις 100% δικιο σ'αυτο. Βρισκει τον τροπο να κανει mainstream οτιδηποτε δεν μπορεσαν οι αλλοι και ας κοστιζει οσο ενα νεφρο. Και εγω πιστευω οτι το δικο της headset και πιο ακριβο θα ειναι και θα πουλησει. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από immortalx
MDefender Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Το VR θα πετύχει κάποια στιγμή είναι δεδομένο,θα γίνει mainstream τεχνολογία γιατί στην τελική του μορφή θα αξίζει η εμπειρία.Οτι το ψάχνουν εδώ και 30 χρόνια δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχία,υπολογιστές,gaming,τηλεφωνία επίσης προσπαθούσαν πάνω από 30 χρόνια μέχρι να μπουν στο κάθε σπίτι.Επιπρόσθετα πήρε σε κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες πάνω από 30 χρόνια ώστε να γίνουν οικονομικά προσιτές για τον κάθε ένα. Εχει πολλά προβλήματα ακόμα,προσωπικά δεν νιώθω καλά μετά από μισή ώρα χρήσης,πιστεύω όμως ότι θα διορθωθεί. Θυμηθείτε για παράδειγμα (οι παλαιότεροι) τί έπρεπε να κάνετε για να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή με τις δισκέτες και να παίξει σωστά.Στην περίπτωση που δεν έπαιζε θυμηθείτε επίσης την αδυναμία υποστήριξης γιατί δεν είχαμε καν internet.Τώρα ανοίγεις το Steam και πατάς απλά ένα κουμπί που λέει download και τέλος. Από τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με το VR,AR με κάνει να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φοράω αντίστοιχα γυαλιά μυωπίας σε μέγεθος και θα έχω όλη την εμπειρία εύκολα χωρίς προβλήματα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, xenofonlive είπε Ελλάδα 2Κ μετά από τρελή έκπτωση!!! Γιατί στο ράφι θα του μείνει; Έτσι και αλλιώς παραγγελία θα το κάνουν, άτσα, έτσι γίνονται οι δουλειές.
kostasfalcon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, polaki είπε Δεν είναι θέμα πλύσης. Είναι θέμα δεδομένων. Παλευαν εκεί με τα mp3 players απτό 1998, βγάζει η Apple το iPod λιγα χρόνια μετά και γίνεται χαμός. Πασχιζαν εκεί με κάτι υλοποιήσεις για tablet της λούτσας, βγαίνει το iPad και δημιουργεί μια κατηγορία μόνο του. Να μιλήσω και για τις γραφίδες; Apple Pencil έχεις χειριστεί; Καλά αν μιλήσω για το touch στα κινητά θα γελάμε μέχρι αύριο. Πάλευαν εκεί κάτι καημένοι με γραφίδες, με touch της πλάκας, κάτι οτι να ναι υλοποιήσεις, βγαίνει το iPhone από την Apple που δεν είχε ΙΔΕΑ από κινητά πιο πριν, τα σάρωσε όλα. Θέλει δε θέλει κάποιος να το δεχτεί, η Apple είναι ο ορισμός του «Μόνη της και όλοι τους». Γι’αυτό λέω ότι αν δεν το καταφέρει και η Apple να γίνει mainstream (και επικερδές) το VR, καληνύχτα σας! Ευχαριστώ για την απάντηση! Η πρεσβυωπία ρώτησα γιατί δεν λύνεται (απ’οσο ξέρω) με φακούς επαφής. Η μυωπία βέβαια αν φοράς φακούς θα θεωρούσα ότι δεν δημιουργεί δυσκολιες το VR. Αλλα αφού υπάρχουν ρυθμίσεις (που ούτε αυτό ημέρα), τότε φαντάζομαι κάπως θα είναι υποφερτό! Να το χαίρεσαι αφού το γουστάρεις! Αυτό έχει σημασία, να κάνουμε ότι μας αρέσει πραγματικά και όχι ότι μας σερβίρουν. Σαν χρήστης iPad (Μ1) και παλιός χρήστης iPhone (3GS Όταν ήρθε στην Ελλάδα) Θα συμφωνήσω μαζί σου και ας έχω πλέον Android τηλέφωνο… Στα Android ταμπλετ ακόμα επικρατεί το χάος η Google δεν ξέρει τι της γίνεται…. Στα smartphones ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλιώς θα έπρεπε όλοι μας για να έχουμε ένα τηλέφωνο της προκοπής να σκάσουμε ένα χιλιάρικο στην Apple…
kirmis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Το έχει αγοράσει έστω και ένας απο εδώ ? Ας μας γράψει feedback....
svartevarg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Αν ήταν σε μέγεθος γυαλιά ηλίου και είχαν και περισσότερες smart λειτουργίες όπως μερικές από αυτές των κινητών ίσως δικαιολογούνταν σε κάποιο βαθμό η υψηλή τιμή τους.
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, kirmis είπε Το έχει αγοράσει έστω και ένας απο εδώ ? Ας μας γράψει feedback.... Δυσκολο να βρεις καποιον να το εχει παρει. Πολυ καινουργιο, πολυ ακριβο, και προοριζεται κυριως για επαγγελματιες. Στην εταιρεια που εργαζεται ο γιος μου το εχουν παρει αλλα δεν προλαβε να το δοκιμασει ακομη. Περιμενω και εγω να μου πει τις εντυπωσεις του.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 εχει vr o bro. το εχει συνηθισει πλεον και μονο καλα λογια εχει να πει. το δοκιμασα και εγω.σαν εμπειρια απλα παρα πολυ ωραιο ολο αυτο το immersion. στα αρνητικα.ζαλιζομαι για πλακα.λογικα θελει σιγα σιγα για να το συνηθισεις. δεν θα μπω σε αυτην την διαδικασια προσωπικα αφου δεν μου ειναι ευχαριστη η ναυτια(γενικοτερα ζαλιζομαι ευκολα).plus οτι δεν ειμαι ουτε περιστασιακος gamer καν πλεον. αλλα παρολα αυτα συνεχιζω να πιστευω οτι η εμπειρια που προσφερει ειναι πολυ ωραια εστω απο το λιγο που δοκιμασα. 1
PnkRL Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1000 ευρώ? 2000 εδώ έτσι κι'αλλιώς. Awful lot of money to play VRChat and BeatSaber!
michael92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, immortalx είπε Αποτυχημενη τεχνολογια που εχουν πεσει με τα μουτρα οι top εταιρειες του πλανητη κανοντας ασυλληπτες επενδυσεις? Που το εχω ξανακουσει αυτο? Α ναι, τα ιδια ακουγαμε καποτε για τα home computers και αργοτερα για τα κινητα τηλεφωνα. Για την ακριβεια παρουσιαζει τις ιδιες παιδικες ασθενειες που ειχαν και οι πιο πανω τεχνολογιες: Αργο ξεκινημα, ελλειψη εμπιστοσυνης του κοσμου, απουσια standards. Τα τελευταια 2 χρονια παρα το τεραστιο εμποδιο επι και μετα της πανδημιας, εχουν γινει τεραστια βηματα και εδω θα ειμαστε να δουμε τις εξελιξεις. Πιο αποτυχημένη πεθαίνεις. Ήμουν νιος και γέρασα, βασικά ήμουν μωρό και έγινα 30:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα