Eloy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) To 2017, το Oculus Go κόστιζε 200 δολλάρια... Γιατί δεν γέμισε ο τόπος Oculus Go ? Kάποιοι λόγοι θα υπάρχουν... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Eloy
rus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Aντε να πεσει η τιμη να το παρουμε να βλεπουμε καμια τσοντα. Επισης θα ειναι χρησιμο για οσους εχουν αυπνιες, προβλεπω οτι πολλοι θα κοιμουνται με αυτο το μπουζουκι στο κεφαλι τους. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από rus
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Eloy είπε To 2017, το Oculus Go κόστιζε 200 δολλάρια... Γιατί δεν γέμισε ο τόπος Oculus Go ? Το Oculus Go δεν κυκλοφορησε πριν τα μεσα του 2018... Και δεν γεμισε ο τοπος γιατι επικεντρωθηκαν στο πολυ καλυτερο Quest 2, που η τιμη του προ πανδημιας ηταν 300 δολλαρια. Και αν μου πεις γιατι δεν γεμισε ο τοπος Quest 2, ενα παραδειγμα απ τα πολλα: Και η Apple εβγαλε το Newton tablet και δεν γεμισε ο τοπος, και η Microsoft εβγαλε Tablet PC OS και δεν γεμισε ο τοπος. Χρειαστηκε πολλα χρονια μετα να βγει το ipad για να γινει ο κακος χαμος.
rus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, immortalx είπε Το ξεπερνας ομως. Ρωτα οσα παλικαρια χρειαστηκε να κανουν θητεια σε νησι χωρις να εχουν ξαναμπει στη ζωη τους σε πλοιο, τι ναυτια ειχαν αρχικα και μετα τους φαινοταν παιχνιδακι. ΠΝ και καραβι δε σημαινει απαραιτητα νησι. Λιγο αν κουνουσε το καραβι ενω ηταν δεμενο, ανακατευομουν.
Eloy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, immortalx είπε Το Oculus Go δεν κυκλοφορησε πριν τα μεσα του 2018... Και δεν γεμισε ο τοπος γιατι επικεντρωθηκαν στο πολυ καλυτερο Quest 2, που η τιμη του προ πανδημιας ηταν 300 δολλαρια. Και αν μου πεις γιατι δεν γεμισε ο τοπος Quest 2, ενα παραδειγμα απ τα πολλα: Και η Apple εβγαλε το Newton tablet και δεν γεμισε ο τοπος, και η Microsoft εβγαλε Tablet PC OS και δεν γεμισε ο τοπος. Χρειαστηκε πολλα χρονια μετα να βγει το ipad για να γινει ο κακος χαμος. Τα tablets είναι συμπληρωματικά εργαλεία σταθερών υπολογιστών και laptops... Eίναι βοηθητικά. Το VR είναι άλλο πράγμα, αυτόνομο,... Κι αυτήν την στιγμή υπάρχουν 17 (ολογράφως : δεκαεπτά) αγγελίες στο Insomnia που πουλάνε τα Oculus τους εκ των οποίων τα 11 είναι Quest 2... ... Oύτε monitors δεν πωλούνται τόσα... Θα έλεγα οτι δεν φαίνεται να πήγε το πράγμα τόσο καλά... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Eloy 1
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3D,VR... Κολλάνε σε κάτι και το παλεύουν χρόνια ενώ βλέπουν ότι δε βγαίνει. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν πρέπει να φοράς κάτι μόνιμα πάνω σου δε θα πετύχει. Εδώ ακουστικά και κουράζουν, πόσο μάλλον πράγματα που επηρεάζουν και το μυαλό. Και είναι κάτι που απομονώνει, δεν είναι εμπειρία που μπορείς να τη μοιραστεις. Ας επικεντρωθουν στο AR, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πολύ περισσότερες εφαρμογές. 2 1
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Eloy είπε Τα tablets είναι συμπληρωματικά εργαλεία σταθερών υπολογιστών και laptops... Eίναι βοηθητικά. Το VR είναι άλλο πράγμα, αυτόνομο,... Κι αυτήν την στιγμή υπάρχουν 17 (ολογράφως : δεκαεπτά) αγγελίες στο Insomnia που πουλάνε τα Oculus τους εκ των οποίων τα 11 είναι Quest 2... ... Oύτε monitors δεν πωλούνται τόσα... Τι παει να πει βοηθητικα, πρωτη φορα το ακουω αυτο. Λογω επαγγελματος της συζυγου σε πληροφορω οτι απειρα παιδια απο χαμηλομισθες οικογενειες δεν εχουν καν υπολογιστη, και τα παιδια τους εχουν προσβαση μονο σε tablet ή σε κινητο. Και τι ειναι παλι αυτο το "το VR ειναι αλλο πραγμα, αυτονομο"? Οσον αφορα τις αγγελιες: Μετρησα 13. Μαλλον περιλαμβανεις και αυτες που ειναι για ΖΗΤΗΣΗ, γιατι υπαρχουν και τετοιες! Θελεις να σου πω ποσες αγγελιες υπαρχουν για iphone? 90 ΣΕΛΙΔΕΣ! Αρα αποτυχημενο το iphone, ουτε monitors δεν πωλουνται τοσα... 2
Choronzoon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, nick_corobos είπε Δεν καταλαβαίνω ποιος ασχολείται με αυτό το άχρηστο πράγμα και γενικά αυτή την αποτυχημένη τεχνολογία. Εκτός αν θες να δείς ντες-τσο, εκεί πάω πάσο. Αλλά και πάλι 1000€ ρε συ; επι αυτου η ενναλακτικη ειναι 140/h , οποτε για οποιον ''ασχολειτε '' μπορει και να συμφερει 😄😄😆😆
polaki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, immortalx είπε Τι παει να πει βοηθητικα, πρωτη φορα το ακουω αυτο. Λογω επαγγελματος της συζυγου σε πληροφορω οτι απειρα παιδια απο χαμηλομισθες οικογενειες δεν εχουν καν υπολογιστη, και τα παιδια τους εχουν προσβαση μονο σε tablet ή σε κινητο. Και τι ειναι παλι αυτο το "το VR ειναι αλλο πραγμα, αυτονομο"? Οσον αφορα τις αγγελιες: Μετρησα 13. Μαλλον περιλαμβανεις και αυτες που ειναι για ΖΗΤΗΣΗ, γιατι υπαρχουν και τετοιες! Θελεις να σου πω ποσες αγγελιες υπαρχουν για iphone? 90 ΣΕΛΙΔΕΣ! Αρα αποτυχημενο το iphone, ουτε monitors δεν πωλουνται τοσα... Σοβαρά τώρα, έθεσες το iPhone στο τραπέζι για να αντικρούσεις ένα επιχείρημα; Παιδιά οποίος θέλει το αγοράζει και ασχολείται. Οποιος όχι, δεν το παίρνει. Εχω γράψει και σε άλλο άρθρο ότι αν δεν κάτσει η μπίλια στο VR όταν βγάλει η Apple το δικό της, που θα κοστίζει 3500 όχι γιατί είναι Apple αλλά επειδή η Apple θα το κάνει να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (όπως iPad & iPod), τότε δεν θα δουλέψει ποτέ η φάση του για mainstream χρήστες. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Αλλά όσοι είστε υπέρμαχοι, έχετε ήδη κάποια υλοποίηση; Και αν ναι, ποια; Ή μόνο εμάς που δεν έχουμε (επειδή δεν θελουμε) κατηγορείτε ότι μιλάμε χωρίς να ξέρουμε;
Eloy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, immortalx είπε ... Οσον αφορα τις αγγελιες: Μετρησα 13. Μαλλον περιλαμβανεις και αυτες που ειναι για ΖΗΤΗΣΗ, γιατι υπαρχουν και τετοιες! Θελεις να σου πω ποσες αγγελιες υπαρχουν για iphone? 90 ΣΕΛΙΔΕΣ! Αρα αποτυχημενο το iphone, ουτε monitors δεν πωλουνται τοσα... Mόνο 90 ??? Λίγα είναι... 90x25=2250... και πρέπει να υπάρχουν πάνω απο 300-400 χιλιάδες iphones στην Ελλάδα... Αραγε πόσα Oculus να υπάρχουν ? Και το iphone συνήθως το πουλάει αυτός που πήρε το νεότερο μοντέλο... Μή μου πεις οτι πήρε ο άλλος το τελευταίο μοντέλο Oculus και δίνει το Quest 2 επειδή δεν τον καλύπτει πλέον... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Eloy
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, polaki είπε Σοβαρά τώρα, έθεσες το iPhone στο τραπέζι για να αντικρούσεις ένα επιχείρημα; Παιδιά οποίος θέλει το αγοράζει και ασχολείται. Οποιος όχι, δεν το παίρνει. Εχω γράψει και σε άλλο άρθρο ότι αν δεν κάτσει η μπίλια στο VR όταν βγάλει η Apple το δικό της, που θα κοστίζει 3500 όχι γιατί είναι Apple αλλά επειδή η Apple θα το κάνει να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (όπως iPad & iPod), τότε δεν θα δουλέψει ποτέ η φάση του για mainstream χρήστες. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Αλλά όσοι είστε υπέρμαχοι, έχετε ήδη κάποια υλοποίηση; Και αν ναι, ποια; Ή μόνο εμάς που δεν έχουμε (επειδή δεν θελουμε) κατηγορείτε ότι μιλάμε χωρίς να ξέρουμε; Φιλε μου διαβασες καθολου τη συζητηση? Στο IPhone αναφερθηκα προφανως ειρωνευομενος γιατι ο φιλος παραπανω εθεσε σαν κριτηριο επιτυχιας το ποσες αγγελιες υπαρχουν. Τι εννοεις αν εμεις οι υπερμαχοι εχουμε καποια "υλοποιηση"? Εχουμε headsets τα χρησιμοποιουμε. Το αν δεν εχεις (επειδη δεν θελεις) ειναι επιλογη σου, οπως και εμενα ειναι επιλογη μου να εχω και να διορθωνω τις ανακριβειες και τις ψευδεις φημες απο αυτους που δεν εχουν, και αντι να ρωτησουν μεταδιδουν οτι εχουν ακουσει. 2
polaki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, immortalx είπε Φιλε μου διαβασες καθολου τη συζητηση? Στο IPhone αναφερθηκα προφανως ειρωνευομενος γιατι ο φιλος παραπανω εθεσε σαν κριτηριο επιτυχιας το ποσες αγγελιες υπαρχουν. Τι εννοεις αν εμεις οι υπερμαχοι εχουμε καποια "υλοποιηση"? Εχουμε headsets τα χρησιμοποιουμε. Το αν δεν εχεις (επειδη δεν θελεις) ειναι επιλογη σου, οπως και εμενα ειναι επιλογη μου να εχω και να διορθωνω τις ανακριβειες και τις ψευδεις φημες απο αυτους που δεν εχουν, και αντι να ρωτησουν μεταδιδουν οτι εχουν ακουσει. Οκ φίλε μου αυτή ήταν η ερώτηση, αν έχετε και μιλάτε από εμπειρία. Εγώ τη δίκη σου τη δέχομαι ακριβώς επειδή όπως λες έχεις. Αλλά εδώ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν, και προσπαθούν να πείσουν εμάς (που επίσης δεν έχουμε) για το ποσο καλή τεχνολογια είναι, σε αυτούς αναφερόμουν. Η επιπλέον ερώτηση που έχω για όσους μπορούν να την απαντήσουν είναι, κάποιος που έχει θέμα στα μάτια πχ πρεσβυωπία που δεν λύνεται με φακούς, αλλά μόνο με γυαλιά, εκεί τί γίνεται; Βλέπεις οκ ή σε δυσκολεύει; Στο 3D είναι άλλο, γιατί στο 3D βλέπεις μακριά την οθόνη. Αλλά στο VR που ουσιαστικά την έχεις στα 2 εκατοστά απτά μάτια σου τί γίνεται; ειναι αληθινή ερώτηση! 1
immortalx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Eloy είπε Mόνο 90 ??? Λίγα είναι... 90x25=2250... και πρέπει να υπάρχουν πάνω απο 300-400 χιλιάδες iphones στην Ελλάδα... Αραγε πόσα Oculus να υπάρχουν ? Και το iphone συνήθως το πουλάει αυτός που πήρε το νεότερο μοντέλο... Μή μου πεις οτι πήρε ο άλλος το τελευταίο μοντέλο Oculus και δίνει το Quest 2 επειδή δεν τον καλύπτει πλέον... Ελα τωρα αφου καταλαβες οτι το ειπα ειρωνικα 😋Αν ειναι δυνατον να υπαρχει συγκριση IPhone με headset. Απλα επειδη πηγες και μετρησες τις αγγελιες ηθελα να σου πω οτι με τιποτα δεν ειναι κριτηριο για την επιτυχια. Ειναι γνωστο οτι το VR στην τωρινη του μορφη δεν κανει engage τον χρηστη ευκολα. Πολλοι αγορασαν και δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν, οπως και επισης γιατι απαιτει περισσοτερη "προσπαθεια" απ οτι μια κονσολα πχ. Κανεις δεν το αρνειται αυτο. Προσωπικα ο λογος που το υπερασπιζομαι ειναι πρωτιστως γιατι ημουν και εγω αρχικα δυσπιστος μεχρι που δοκιμασα, και επειτα γιατι πιστευω οτι στα επομενα χρονια θα ειναι πολυ πιο ετοιμο για μαζικη χρηση
Eloy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, polaki είπε Οκ φίλε μου αυτή ήταν η ερώτηση, αν έχετε και μιλάτε από εμπειρία. Εγώ τη δίκη σου τη δέχομαι ακριβώς επειδή όπως λες έχεις. Αλλά εδώ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν, και προσπαθούν να πείσουν εμάς (που επίσης δεν έχουμε) για το ποσο καλή τεχνολογια είναι, σε αυτούς αναφερόμουν. Η επιπλέον ερώτηση που έχω για όσους μπορούν να την απαντήσουν είναι, κάποιος που έχει θέμα στα μάτια πχ πρεσβυωπία που δεν λύνεται με φακούς, αλλά μόνο με γυαλιά, εκεί τί γίνεται; Βλέπεις οκ ή σε δυσκολεύει; Στο 3D είναι άλλο, γιατί στο 3D βλέπεις μακριά την οθόνη. Αλλά στο VR που ουσιαστικά την έχεις στα 2 εκατοστά απτά μάτια σου τί γίνεται; ειναι αληθινή ερώτηση! Aπ'όσο ξέρω, έχουν σύστημα ρύθμισης (όπως οι DSLR φωτογραφικές μηχανές)...
Αντικειμενικός Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, polaki είπε Σοβαρά τώρα, έθεσες το iPhone στο τραπέζι για να αντικρούσεις ένα επιχείρημα; Παιδιά οποίος θέλει το αγοράζει και ασχολείται. Οποιος όχι, δεν το παίρνει. Εχω γράψει και σε άλλο άρθρο ότι αν δεν κάτσει η μπίλια στο VR όταν βγάλει η Apple το δικό της, που θα κοστίζει 3500 όχι γιατί είναι Apple αλλά επειδή η Apple θα το κάνει να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (όπως iPad & iPod), τότε δεν θα δουλέψει ποτέ η φάση του για mainstream χρήστες. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Αλλά όσοι είστε υπέρμαχοι, έχετε ήδη κάποια υλοποίηση; Και αν ναι, ποια; Ή μόνο εμάς που δεν έχουμε (επειδή δεν θελουμε) κατηγορείτε ότι μιλάμε χωρίς να ξέρουμε; Σε βλέπω να γίνεσαι και εσύ υπέρμαχος όταν βγάλει η apple και ας κοστίζει 5000. Θα αποθηκεύσω τα κείμενα σου ❤️ Ρε τι πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει αυτή η εταιρεία... 28 λεπτά πριν, polaki είπε Σοβαρά τώρα, έθεσες το iPhone στο τραπέζι για να αντικρούσεις ένα επιχείρημα; Παιδιά οποίος θέλει το αγοράζει και ασχολείται. Οποιος όχι, δεν το παίρνει. Εχω γράψει και σε άλλο άρθρο ότι αν δεν κάτσει η μπίλια στο VR όταν βγάλει η Apple το δικό της, που θα κοστίζει 3500 όχι γιατί είναι Apple αλλά επειδή η Apple θα το κάνει να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (όπως iPad & iPod), τότε δεν θα δουλέψει ποτέ η φάση του για mainstream χρήστες. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Αλλά όσοι είστε υπέρμαχοι, έχετε ήδη κάποια υλοποίηση; Και αν ναι, ποια; Ή μόνο εμάς που δεν έχουμε (επειδή δεν θελουμε) κατηγορείτε ότι μιλάμε χωρίς να ξέρουμε; Σε βλέπω να γίνεσαι και εσύ υπέρμαχος όταν βγάλει η apple και ας κοστίζει 5000. Θα αποθηκεύσω τα κείμενα σου ❤️ Ρε τι πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει αυτή η εταιρεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα