Ronnie1985 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πρώτη φορά σε iphone και δε μου χει ξανατύχει, virus μπορεί να κολλήσει το IOS? Είμαι με 16.3.1 Συγκεκριμένα (με το safari ως προεπιλεγμένο app) σήμερα έψαχνα για κάποια φωτογραφία στο google με αποτέλεσμα να μπαίνω από δω κ από κει όπου να ναι πραγματικά μέχρι που σε κάποιο site μόλις πάτησα στην εικόνα πέταξε ένα μήνυμα καλύπτοντας όλη την οθόνη γραφωντας κάτι για αποθηκευτικό χώρο 3GB πατήστε εδώ κλπ κλπ , δεν κατάλαβα αν πέταξε δεύτερη σελίδα η κάποιο banner στην ίδια σελίδα. Πάντως ήταν μηνυμα τύπου virus όπως έβλεπα και παλαιότερα σε android συσκευές. Απλά έκλεισα το safari. Το ξανάνοιξα εκανα καθαρισμό ιστορικού σε όλα. Και στο icloud απενεργοποιώντας το safari με αποτέλεσμα να διαγράψει κ από εκεί ότι πληροφορίες κρατάει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω η να κοιτάξω για να σιγουρευτώ ότι δεν τρεχει-υπαρχει κάτι που δε θα πρεπε μέσα στη συσκευή; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Ronnie1985
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πρώτη φορά σε iphone και δε μου χει ξανατύχει, virus μπορεί να κολλήσει το IOS? Είμαι με 16.3.1 Συγκεκριμένα (με το safari ως προεπιλεγμένο app) σήμερα έψαχνα για κάποια φωτογραφία στο google με αποτέλεσμα να μπαίνω από δω κ από κει όπου να ναι πραγματικά μέχρι που σε κάποιο site μόλις πάτησα στην εικόνα πέταξε ένα μήνυμα καλύπτοντας όλη την οθόνη γραφωντας κάτι για αποθηκευτικό χώρο 3GB πατήστε εδώ κλπ κλπ , δεν κατάλαβα αν πέταξε δεύτερη σελίδα η κάποιο banner στην ίδια σελίδα. Πάντως ήταν μηνυμα τύπου virus όπως έβλεπα και παλαιότερα σε android συσκευές. Απλά έκλεισα το safari. Το ξανάνοιξα εκανα καθαρισμό ιστορικού σε όλα. Και στο icloud απενεργοποιώντας το safari με αποτέλεσμα να διαγράψει κ από εκεί ότι πληροφορίες κρατάει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω η να κοιτάξω για να σιγουρευτώ ότι δεν τρεχει-υπαρχει κάτι που δε θα πρεπε μέσα στη συσκευή; Απλά σε πέταξε σε μια σελίδα με αυτό το μήνυμα. Εφόσον Έκλεισες την καρτέλα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.
aces Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πρώτη φορά σε iphone και δε μου χει ξανατύχει, virus μπορεί να κολλήσει το IOS? Είμαι με 16.3.1 Συγκεκριμένα (με το safari ως προεπιλεγμένο app) σήμερα έψαχνα για κάποια φωτογραφία στο google με αποτέλεσμα να μπαίνω από δω κ από κει όπου να ναι πραγματικά μέχρι που σε κάποιο site μόλις πάτησα στην εικόνα πέταξε ένα μήνυμα καλύπτοντας όλη την οθόνη γραφωντας κάτι για αποθηκευτικό χώρο 3GB πατήστε εδώ κλπ κλπ , δεν κατάλαβα αν πέταξε δεύτερη σελίδα η κάποιο banner στην ίδια σελίδα. Πάντως ήταν μηνυμα τύπου virus όπως έβλεπα και παλαιότερα σε android συσκευές. Απλά έκλεισα το safari. Το ξανάνοιξα εκανα καθαρισμό ιστορικού σε όλα. Και στο icloud απενεργοποιώντας το safari με αποτέλεσμα να διαγράψει κ από εκεί ότι πληροφορίες κρατάει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω η να κοιτάξω για να σιγουρευτώ ότι δεν τρεχει-υπαρχει κάτι που δε θα πρεπε μέσα στη συσκευή; Δύσκολο για κάτι τέτοιο πιο πολύ για διαφημιστικό μπάνερ που έκανε προώθηση σε άλλη σελίδα. Κάνε κ ένα force restart https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios μαζί με εκκαθάριση ιστορικού στο safari. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, aces είπε Δύσκολο για κάτι τέτοιο πιο πολύ για διαφημιστικό μπάνερ που έκανε προώθηση σε άλλη σελίδα. Κάνε κ ένα force restart https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios μαζί με εκκαθάριση ιστορικού στο safari. Εκκαθάριση ιστορικού έκανα το χω γράψει και στο αρχικό ποστ. Λίγο που το ψαξα στο google, αναφέρουν σπάνιο να κολλήσει virus ένα iphone. Πιο πιθανό να γίνει σε κάποιο που είναι jailbreak, δηλαδή unlock συσκευή στο root αν κατάλαβα καλά.
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Εκκαθάριση ιστορικού έκανα το χω γράψει και στο αρχικό ποστ. Λίγο που το ψαξα στο google, αναφέρουν σπάνιο να κολλήσει virus ένα iphone. Πιο πιθανό να γίνει σε κάποιο που είναι jailbreak, δηλαδή unlock συσκευή στο root αν κατάλαβα καλά. Μην αγχώνεσαι. Απλά σου άνοιξε μια σελίδα με διαφήμιση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα