kakofonixx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, MikeJ είπε Έχω μια απορία. Βλέπω σε κάποιους ότι πέρα απο το 2x που έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το drs boost δηλαδή, έχουν και ένα 3x που είναι πράσινο. Αυτό τι είναι και πως το προσθέτεις; εκεί που βλέπεις την ομάδα σου, κάτω κάτω λέει Apply Chips πάτησε το και θα το βρεις (μαζί με κάποια άλλα boosts) 1
Gulik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Προσθέτω, ακόμη μια φορά, την μικρή ανάλυση που έκανα για τα chips, ώστε να τα δουν περισσότεροι συμμετέχοντες τώρα: Υπάρχουν 6 διαθέσιμα chips που πραγματικά είναι σαν "κόλπα", εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά (ή τυχερά). Περιληπτικά πρόκειται για τα εξής: Limitless chip (άπειρες αλλαγές της ομάδας μας και κατάργηση του cost cap για έναν αγώνα) Extra DRS Boost chip (3 x πολλαπλασιαστής στη βαθμολογία ενός οδηγού για το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο) Autopilot chip (ο πολλαπλασιαστής 2 x πόντων θα εφαρμοστεί αυτόματα στον οδηγό της ομάδας σας που είχε την καλύτερη βαθμολογία του αγώνα) No Negative chip (κανένας από τους οδηγούς ή τον κατασκευαστή σας δεν πρόκειται να συγκεντρώσει αρνητικούς πόντους για αυτό τον αγώνα) Final Fix chip (επιτρέπεται αλλαγή οδηγού μετά το τέλος του qualify για αυτό τον αγώνα) Wildcard chip (απεριόριστη αλλαγή στην ομάδα μας για αυτό τον αγώνα) Οι ομάδες είναι 42, αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ομάδα με μηδέν βαθμούς (λογικά μπήκε πρόσφατα), αλλά υπάρχει και ομάδα με μείον βαθμούς (λογικά λόγω εγκαταλείψεων των οδηγών της). Οι τρεις πρώτες ομάδες είναι οι εξής: SakisF1 CERT-F1 f1grav4 1 1
Stratosnis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 έχουν κάνει αρκετές αλλαγές, καλώς θα πω εγώ. Τα chips τα χρησιμοποιούμε 1 φορά το καθένα για όλη την σεζόν έτσι; 1
Gulik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Stratosnis είπε έχουν κάνει αρκετές αλλαγές, καλώς θα πω εγώ. Τα chips τα χρησιμοποιούμε 1 φορά το καθένα για όλη την σεζόν έτσι; Ναι, είναι για μια φορά το καθένα, οπότε χρειάζεται προσοχή. Ορισμένα, ας πούμε, καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν σε αγωνιστικό τριήμερο που θα περιέχει και Sprint race (για παραπάνω κέρδος σε πόντους). 2
Gulik Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μια ενημέρωση, καθώς μπήκαμε και στον Μάϊο, για τη νέα τριάδα πρωτοπόρων στην λίγκα μας: 1 MikeJInsomnia 2 f1grav4 3 Max Lecler Έχουμε φτάσει αισίως στις 47 συμμετοχές. Ο ανταγωνισμός αρκετά μεγάλος, καθώς ο πρώτος από τον δέκατο απέχουν μόλις 200 πόντους. Ανά grand prix, εχουμε δει ορισμένες ομάδες να κερδίζουν 360 και 370 πόντους, οπότε τέτοιες διαφορές είναι μικρές και μπορούν σύντομα να έρθουν τα πάνω-κάτω 🤓
kakofonixx Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Σας έχω χαλαρά μέχρι το τέλος 😂 6ος προς το παρόν με τους Spinning Ragazzi (ας μην είχα το παλτό τον DE VRIES...)
Gulik Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, kakofonixx είπε Σας έχω χαλαρά μέχρι το τέλος 😂 6ος προς το παρόν με τους Spinning Ragazzi (ας μην είχα το παλτό τον DE VRIES...) Μπορείς να κάνεις αλλαγές σε οδηγούς. Το αναφέρω επειδή βλέπω ότι τον έχεις ακόμη στο roster σου.
kakofonixx Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Gulik είπε Μπορείς να κάνεις αλλαγές σε οδηγούς. Το αναφέρω επειδή βλέπω ότι τον έχεις ακόμη στο roster σου. Ναι βρε το ξέρω, θα τον στείλω το συντομότερο!
Gulik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Κερδίζω τίποτα; Την αγάπη μας, σίγουρα! Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, κι επειδή την παρακολουθούσα σε κάθε αγώνα, υπήρξαν τρομερές ανακατατάξεις. Ο "τίτλος" κρίθηκε στην κυριολεξία στο τελευταίο session της χρονιάς, στον αγώνα του Abu Dhabi, αφού μετά το Quali πρόλαβα να δω την διαφορά στους δύο πρώτους (ο γραφών δηλαδή εγώ βγήκα δεύτερος τελικά) να είναι στους 2 μόλις πόντους..!! Συγχαρητήρια στο νικητή και στην τελική πεντάδα που πάλεψε, αλλάζοντας συχνά ρόστερ, χρησιμοποιώντας όλα τα chips κλπ, ως το τέλος. Από τις 48 + συμμετοχές στο πρωτάθλημα του insomnia, φέτος, υπήρξαν κάποιοι που "εγκατέλειψαν" νωρίς, όπως είναι λογικό να συμβαίνει σε τέτοιες Fantasy Leagues, αλλά και νεοφερμένοι που μπήκαν αφότου είχε ξεκινήσει η σεζόν, και μάλιστα έκαναν και σωστές προβλέψεις. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συμμετοχή. Εις το επανιδείν! Παραθέτω για την ιστορία την συνολική τελική κατάταξη σε εικόνες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα