Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις την εμφανισε κανονικα στο Taxis αλλα στο Gov Wallet ενω ειχα αφαιρεσει την παλια κανονικα , παω να βαλω την καινουρια και μου ριχνει error. λογικα θα θελει καποιο καιρο να ενημερωθει ολο το συστημα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου. Πριν κανα μηνα μου ηρθε Notification απο revolut οτι χρειαζονται ενημερωση για καποιο αποδεικτικο ταυτοπροσωπιας λογω ληξης του διαβατηριου μου.
Προσπαθησα να περασω την ελληνικη ταυτοτητα μου η οποια ειναι χειρογραφη (με πολυ στενα γραμματα σαν να τα γραψε γιατρος κιολας. οποιος ειναι απο Παλληνη ξερει🙂) και εχει ημ/νια εκδοσης το 2003, μεσω του αυτοματοποιημενου συστηματος τους που φωτογραφιζεις μονος σου απο τη καμερα του κινητου τις δυο πλευρες της ταυτοτητας και την ελεγχουν.

Εννοειται οτι ετρωγα ακυρο και παντα μου πεταγε ερρορ οτι ειναι θολη η φωτο ή οτι δεν μπορουν να την δεχτουν. Μιλησα με το support τους μεσω chat και τους εξηγησα απλα οτι ειναι χειρογραφη και αντιμετωπιζω παντα το ιδιο προβλημα. δεν εκανα ουτε μου εκαναν καμια αναφορα σε ημερομηνια ληξεως και 15ετιες κτλ. 

Καταληξαμε, να μου ζητησει ξανα 2 καθαρες φωτο της ταυτοτητας μπρος πισω και μετα απο 6-7 ωρες μου ηρθε ειδοποιηση στο revolut app οτι ο λογαριασμος μου ενημερωθηκε και ειναι ολα ΟΚ.

Επεξ/σία από yianniskar4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...