Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και καλο μηνα να εχουμε.
Εχθες αλλαξα "αναγκαστικα" την ταυτοτητα μου επειδη Revolut και Alpha  μ κλειδωσαν account μεχρι να δηλωσω νεα ταυτοτητα γιατι ειχαν παρελθει τα 15 ετη.
Να σημειωθει εδω οτι για Revolut το εχω ξανα ακουσει αλλα για ελληνικη τραπεζα δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοιο προβλημα (με eurobank,Εθνικη,Πειραιως) που εχω επισης καταθεσεις δεν ειχα κανενα θεμα ουτε καπια ενημερωσει για κλειδωμα.

Με τα πολλα την αλλαξα εχθες αλλα ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις για να περασει στο Taxis (μου ειπαν οτι γινετε αυτοματα) ποσο καιρο παιρνει να φανει η αλλαγη ;

Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με τραπεζα ;

Αυτο με την Alpha μου το ειπαν τηλεφωνικα και στο καταστημα οταν πηγα με την νεα ταυτοτητα αλλα οταν το ζητησα γραπτα αρνηθηκαν και λεω μηπως ειναι κατι παρανομο ;

Στην Εφαρμογη μου εβγαζε μνμ ο λογαριασμος σας κλειδωθηκε επικοινωνηστε με την τραπεζα για περισσοτερες λεπτομερειες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

έγινε πλέον 10ετια το διάστημα λήξης της ταυτότητας. 

Νομιζω δεν εχει περασει ακομη η αλλαγη γιατι και ο αστυνομικος που μ εκανε την αλλαγη για 15 ετη μιλησε ! δεν ξερω τι ισχυει γενικα τωρα. 15 ηξερα!

Δημοσ.

Πολύ περίεργο μου φαίνεται από ελληνική τράπεζα να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί φαντάζομαι τα άτομα που έχουν ταυτότητα παλαιότερη των 15 ετών είναι ίσως η πλειοψηφία άρα τι θα κάνουν, θα μπλοκάρουν τόσους λογαριασμούς μαζεμένους;  

Σε πρόσφατες συναλλαγές και επικαιροποιήσεις πάντως με τράπεζες (οχι την Alpha βέβαια) την έχουν δεχτεί μια χαρά την ταυτότητα μου (που είναι πλέον 17 ετών).

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Πολύ περίεργο μου φαίνεται από ελληνική τράπεζα να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί φαντάζομαι τα άτομα που έχουν ταυτότητα παλαιότερη των 15 ετών είναι ίσως η πλειοψηφία άρα τι θα κάνουν, θα μπλοκάρουν τόσους λογαριασμούς μαζεμένους;  

Σε πρόσφατες συναλλαγές και επικαιροποιήσεις πάντως με τράπεζες (οχι την Alpha βέβαια) την έχουν δεχτεί μια χαρά την ταυτότητα μου (που είναι πλέον 17 ετών).

να και στα 100 ευχομαι :P

Δημοσ.

Θα σου πω σ' ένα χρόνο (2009 την έβγαλα). :P

Προσωπικά βέβαια θα περιμένω να φτιάξουν τις πλαστικές, αν ελεήσουν ποτέ. Δε βλέπω λόγο ν' αλλάξω πιο πριν (εκτός κι αν αντιμετωπίσω παρόμοιο θέμα με 'σένα).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, venuets είπε

Εχθες αλλαξα "αναγκαστικα" την ταυτοτητα μου επειδη Revolut και Alpha  μ κλειδωσαν account μεχρι να δηλωσω νεα ταυτοτητα γιατι ειχαν παρελθει τα 15 ετη.
Να σημειωθει εδω οτι για Revolut το εχω ξανα ακουσει αλλα για ελληνικη τραπεζα δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοιο προβλημα (με eurobank,Εθνικη,Πειραιως) που εχω επισης καταθεσεις δεν ειχα κανενα θεμα ουτε καπια ενημερωσει για κλειδωμα.

Με τα πολλα την αλλαξα εχθες αλλα ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις για να περασει στο Taxis (μου ειπαν οτι γινετε αυτοματα) ποσο καιρο παιρνει να φανει η αλλαγη ;

Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με τραπεζα ;

Αυτο με την Alpha μου το ειπαν τηλεφωνικα και στο καταστημα οταν πηγα με την νεα ταυτοτητα αλλα οταν το ζητησα γραπτα αρνηθηκαν και λεω μηπως ειναι κατι παρανομο ;

Στην Εφαρμογη μου εβγαζε μνμ ο λογαριασμος σας κλειδωθηκε επικοινωνηστε με την τραπεζα για περισσοτερες λεπτομερειες

Η αλλαγή εμφανίστηκε στο μητρώο του λογαριασμού Taxis την επόμενη  εργάσιμη μετά την έκδοση του νέου δελτίου συγγενικού μου ατόμου( λόγω κλοπής).Αυτά  την περασμένη εβδομάδα. Όσο για την 15ετία το γνωρίζω αλλά η Alpha δεν μου έχει πει κάτι και το δελτίο μου έχει εκδοθεί το 2000 , αλλά και  ούτε κάποια από τις υπόλοιπες 3 συστημικές.

Δημοσ.

Αν προκύψει ανάλογο θέμα πριν να έχουν βγει οι νέες ταυτότητες, θα τους πω απλά να καταχωρήσουν το διαβατήριο μου που λήγει το 2032 και να τελειώνει το πανηγύρι :P σιγά μην πάω να βγάλω κι άλλο έκτρωμα με ασπρόμαυρη φώτο σαν εγκληματίας. Απλά ελπίζω οι νέες ταυτότητες να ευδοκιμήσουν στα επόμενα 1-2 χρόνια, να απαλλαγούμε από τις παλιές μαζικά.

• Like 1
Δημοσ.

Για Revolut μπορούσες να δηλώσεις το δίπλωμα, εγώ αυτό έκανα για τον ίδιο λόγο. Με τράπεζα όμως δεν μου έχει προκύψει θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, venuets είπε

Μηπως το κλειδωμα συνεβη γιατι καθυστερουσες την καθιερωμενη Επικαιροποιηση?

Πόσα χρονια ειχες να κανεις Επικαιροποιηση?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξα (online) λογαριασμο στην Alpha πριν 10 μερες ((ebanking κλπ κλπ) γιατι δεν ειχα συνεργασια με την τραπεζα) και η ημ, έκδοσης ταυτοτητας μου ειναι το 2002 με στυλο γραμμένη... 

(Εποχή, λιγο πριν ο τσάκας αναποδογυρίσει το τραπέζι)
Ποιοι μας έλειψαν και ποιοι όχι: Όλοι μιλάνε για τo αφιέρωμα στους (σχεδόν)  ξεχασμένους παίκτες ριάλιτι - Μικροπράγματα

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gorge18 είπε

Ανοιξα (online) λογαριασμο στην Alpha πριν 10 μερες ((ebanking κλπ κλπ) γιατι δεν ειχα συνεργασια με την τραπεζα) και η ημ, έκδοσης ταυτοτητας μου ειναι το 2002 με στυλο γραμμένη... 

(Εποχή, λιγο πριν ο τσάκας αναποδογυρίσει το τραπέζι)
Ποιοι μας έλειψαν και ποιοι όχι: Όλοι μιλάνε για τo αφιέρωμα στους (σχεδόν)  ξεχασμένους παίκτες ριάλιτι - Μικροπράγματα

Και εγώ σχεδόν τα ίδια. Πήγα να ανοίξω ebanking και να επικαιροποιησω κάτι αρχαίους λογαριασμούς. Ταυτότητα του 2002 με στυλό. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sovjohn είπε

Αν προκύψει ανάλογο θέμα πριν να έχουν βγει οι νέες ταυτότητες, θα τους πω απλά να καταχωρήσουν το διαβατήριο μου που λήγει το 2032 και να τελειώνει το πανηγύρι :P σιγά μην πάω να βγάλω κι άλλο έκτρωμα με ασπρόμαυρη φώτο σαν εγκληματίας. Απλά ελπίζω οι νέες ταυτότητες να ευδοκιμήσουν στα επόμενα 1-2 χρόνια, να απαλλαγούμε από τις παλιές μαζικά.

Για την ιστορία....

Αν εξαιρέσουμε την Γερμανία, Εσθονία και Λετονία που έχουν έγχρωμες φωτογραφίες οι υπόλοιπες χώρες ΕΟΧ έχουν ασπρόμαυρη φωτογραφία

https://en.wikipedia.org/wiki/National_identity_cards_in_the_European_Economic_Area

Στο τέλος της σελίδας έχει πίνακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...