Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Οπα! πως εχεις ενα ΤΒ με σαμσουνγκ; Για δωσε ινφο στο λαο!

Με Microsoft 365 οικογενειακό, 6 χρήστες έχουν όλη όλη τη σουίτα των Office εφαρμογών + 1 ΤΒ One Drive έκαστος. Κι αυτό το 1 ΤΒ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ΚΑΙ για να συγχρονίσεις / κάνεις back up τη Samsung Συλλογή σου. Οπότε OXI δεν έχεις 1 ΤΒ με Samsung. Πληρώνεις τη Microsoft & ανάμεσα στα άλλα, μπορείς να συγχρονίζεις και τις φωτός στη Συλλογή του Samsung σου με το One Drive (& έτσι "ξεφορτώνεσαι" τη Google & τα Google Photos / Drive..)

Kι έχεις πάντα και το δωρεάν Object eraser tool στο Samsung κινητό σου  

https://support.microsoft.com/el-gr/office/συλλογή-samsung-και-onedrive-99c4e77b-8e63-4ddc-aede-19f81acee1a3

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

Με Microsoft 365 οικογενειακό, 6 χρήστες έχουν όλη όλη τη σουίτα των Office εφαρμογών + 1 ΤΒ One Drive έκαστος. Κι αυτό το 1 ΤΒ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ΚΑΙ για να συγχρονίσεις / κάνεις back up τη Samsung Συλλογή σου. Οπότε OXI δεν έχεις 1 ΤΒ με Samsung. Πληρώνεις τη Microsoft & ανάμεσα στα άλλα, μπορείς να συγχρονίζεις και τις φωτός στη Συλλογή του Samsung σου με το One Drive (& έτσι "ξεφορτώνεσαι" τη Google & τα Google photos / Drive.. κι έχεις και το δωρεάν Object eraser tool της Samsung)  

https://support.microsoft.com/el-gr/office/συλλογή-samsung-και-onedrive-99c4e77b-8e63-4ddc-aede-19f81acee1a3

το object eraser το εχεις τσαμπα ετσι και αλλιως βεβαια. απλα δεν ειναι synced σε καποιο cloud

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, gadgetseek said:

Με Microsoft 365 οικογενειακό, 6 χρήστες έχουν όλη όλη τη σουίτα των Office εφαρμογών + 1 ΤΒ One Drive έκαστος. Κι αυτό το 1 ΤΒ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ΚΑΙ για να συγχρονίσεις / κάνεις back up τη Samsung Συλλογή σου. Οπότε OXI δεν έχεις 1 ΤΒ με Samsung. Πληρώνεις τη Microsoft & ανάμεσα στα άλλα, μπορείς να συγχρονίζεις και τις φωτός στη Συλλογή του Samsung σου με το One Drive (& έτσι "ξεφορτώνεσαι" τη Google & τα Google Photos / Drive..)

Kι έχεις πάντα και το δωρεάν Object eraser tool στο Samsung κινητό σου  

το google photo σαν εφαρμογη ειναι ανωτερο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

το google photo σαν εφαρμογη ειναι ανωτερο

τις ανάγκες μου μια χαρά τις (υπερ)καλύπτει η Συλλογή της Samsung (και τα εργαλεία του ενσωματωμένου επεξεργαστή εικόνας που έχει). Δε βρίσκω κανένα σοβαρό λόγο να πληρώνω τη Google. Περί ορέξεως..

Δημοσ.
5 hours ago, gadgetseek said:

τις ανάγκες μου μια χαρά τις (υπερ)καλύπτει η Συλλογή της Samsung (και τα εργαλεία του ενσωματωμένου επεξεργαστή εικόνας που έχει). Δε βρίσκω κανένα σοβαρό λόγο να πληρώνω τη Google. Περί ορέξεως..

Δεν λέω για το erase αλλά γενικά σαν εφαρμογή αποθηκεύσεις βολεύει περισσότερο από το OneDrive 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Αν όμως έχεις επιλέξει άλλο "σύννεφο" (π.χ. εγώ με άλλους 5 συγγενείς - φίλους έχουμε ένα ωραιότατο οικογενειακό Microsoft 365 προς 16 ευρώ έκαστος το χρόνο), τότε δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις άλλα 20 ευρώ "δωράκι" στη Google για 100GB.

Εξάλλου τόσο η Motorola, όσο και η Samsung (Οbject eraser tool) έχουν αντίστοιχα  ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Κι η Συλλογή της Samsung συγχρονίζεται με το One Drive. Έτσι έχω τις φωτός (αλλά κι όσα άλλα αρχεία θέλω, ως 1ΤΒ) διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές μου. 

Τα δωρεάν που αναφερεις είναι μάπα μπροστά στον eraser της google.Δουλεψε το να το επιβεβαιώσεις και συ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, martisaul είπε

Ολόκληρο άρθρο και δεν λέει τι κάνει η εφαρμογή 

Διαβάζοντας καταλαβαίνεις τι κάνει από το όνομα και μόνο. 

Δεν βλέπω πρόβλημα στην εφαρμογή, για μας με pixel την έχουμε εδώ και καιρό. Την έχω δει όμως και σε άλλες συσκευές οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλές που δεν θα είναι συμβατές. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/3/2023 στις 11:04 ΠΜ, ikaruga24 είπε

Διαβάζοντας καταλαβαίνεις τι κάνει από το όνομα και μόνο. 

Όχι, θέλω να μάθω τι κάνει, όχι τι υποτίθεται ότι κάνει. Τόσες εφαρμογές έχω δει που λένε ότι κάνουν το ένα και το άλλο και τα αποτελέσματα να είναι άσχετα ή καθόλου ικανοποιητικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...