poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 23 minutes ago, liakinen said: @poulinos Για τρέξιμο στο συστήνω ανεπιφύλακτα στα 200€. Αρνητικό για μένα (εσένα μπορεί να μην σε αγγίζει καθόλου αυτό που θα γράψω) τα παιδικά - χαζά - ψυχεδελικά watch faces που έχει σχεδόν στο σύνολο 😋 ουτε καν δεν με πειραζει.ειμαι ανθρωπος που σε τετοια πραγματα σαν πρωταρχικος σκοπος θα με νοιαξει να κανει αυτο που πρεπει να κανει. το ποσο ομορφο ειναι το αν εχει watch faces ψυχεδελικα κτλ δεν με ενδιαφερει οπως δεν με ενδιαφερουν χρωματα κτλ.αν μπορω εννοειται να βρω και κατι ομορφο ταυτοχρονα περα απο λειτουργικο εννοειται ειναι καλοδεχουμενο.αλλα πρωτα απο ολα με νοιαζει το αξιοπιστο ,το καλο,το λειτουργικο και μετα τα υπολοιπα.ακριβως το ιδιο και με τα ορειβατικα ρουχα στα βουνα.κοιταω το λειτουργικο και οχι αν ειναι χρωμα μπεζ ή πρασινο και δεν ξερω τι. και σαν παραξενος τυπος μαρεσουν τα παραξενα πχ weird colors κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 12:14 ΜΜ, skritikos είπε Που το βλέπεις αυτό; Σύγκριση μεταξύ όμοιων μοντέλων στην πράξη θα έχει ως και 50% λιγότερη αυτονομία γιατί η AMOLED βάζει πολλές παραμέτρους στο παιχνίδι που δεν υπήρχαν πριν. Οι σοβαροί αθλούμενοι (όχι με χορηγία) που κάνουν μεγάλες αποστάσεις από οτιδήποτε θα μείνουμε στις κλασσικές οθόνες για την ώρα. Οι ασχολούμενοι με το "μοστράρω" παρά αθλούμαι θα πάνε στις AMOLED. Kάποιοι που κάνουν μικρότερα πράγματα χρονικά μπορούν κι αυτοί να πάνε στις AMOLED αν θέλουν. Win-Win case για την Garmin. Για τις amoled οθόνες, πριν 1-2 εβδομάδες πήρα ένα καινούριο ρολόι στην σύζυγο Samsung με amoled οθόνη (και χάλια μπαταρία), συγκρίνοντας τις 2 οθόνες την δική μου (Garmin) και την δική της σε χαμηλό φωτισμό σίγουρα η δική της είναι κλάσεις ανώτερη αλλά και σε ηλιοφάνεια μια χαρά φαίνεται το δικό της, δεν έχει καμία σχέση η οθόνη με των κινητών π.χ. Για την διάρκεια τώρα, για την άθληση λογικά για την πλειοψηφία των ασκούμενων μια μέτρια μπαταρία τους αρκεί να ολοκληρώοσυν την προπόνηση τους άνετα, ακόμα και σε μαραθωνοδρόμους π.χ πόσο θα διαρκέσει ένα long run ή μια προπόνηση γενικά;. Αν τώρα κάνεις πεζοπορία ορειβασία, brevets κλπ τότε ναι εκεί θέλεις την διάρκεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Για τις amoled οθόνες, πριν 1-2 εβδομάδες πήρα ένα καινούριο ρολόι στην σύζυγο Samsung με amoled οθόνη (και χάλια μπαταρία), συγκρίνοντας τις 2 οθόνες την δική μου (Garmin) και την δική της σε χαμηλό φωτισμό σίγουρα η δική της είναι κλάσεις ανώτερη αλλά και σε ηλιοφάνεια μια χαρά φαίνεται το δικό της, δεν έχει καμία σχέση η οθόνη με των κινητών π.χ. Για την διάρκεια τώρα, για την άθληση λογικά για την πλειοψηφία των ασκούμενων μια μέτρια μπαταρία τους αρκεί να ολοκληρώοσυν την προπόνηση τους άνετα, ακόμα και σε μαραθωνοδρόμους π.χ πόσο θα διαρκέσει ένα long run ή μια προπόνηση γενικά;. Αν τώρα κάνεις πεζοπορία ορειβασία, brevets κλπ τότε ναι εκεί θέλεις την διάρκεια. Δεν διαφωνώ για την ευκρίνεια. Απλά είμαι σε ένα στάδιο της ζωής (μόνιμο πια) που θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα να φορτίζω και να παρακολουθώ. Για αυτό και οι MIP οθόνες είναι η μεγάλη μου αγάπη, και ας μην έχουν τρελά χρώματα. Ίσως κάποτε φτάσουν και οι AMOLED αν και το βλέπω απίθανο. Θέλω να φορτίζω μαξ μια φορά στις 10 μέρες ή ακόμη πιο αραιά αν γίνεται. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από skritikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, skritikos είπε Δεν διαφωνώ για την ευκρίνεια. Απλά είμαι σε ένα στάδιο της ζωής (μόνιμο πια) που θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα να φορτίζω και να παρακολουθώ. Για αυτό και οι MIP οθόνες είναι η μεγάλη μου αγάπη, και ας μην έχουν τρελά χρώματα. Ίσως κάποτε φτάσουν και οι AMOLED αν και το βλέπω απίθανο. Θέλω να φορτίζω μαξ μια φορά στις 10 μέρες ή ακόμη πιο αραιά αν γίνεται. Μαζί σου είμαι κι εγώ, έχω βαρεθεί να φορτίζω κινητό, ρολόι, reader, tablet. Απλώς σχολιάζω ότι ακόμα και αθλούμενος να είναι κάποιος στην πλειοψηφία του δεν χρειάζεται τρελή διάρκεια μπαταρίας, πιο πολύ αξιοπιστία στις μετρήσεις χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Μαζί σου είμαι κι εγώ, έχω βαρεθεί να φορτίζω κινητό, ρολόι, reader, tablet. Απλώς σχολιάζω ότι ακόμα και αθλούμενος να είναι κάποιος στην πλειοψηφία του δεν χρειάζεται τρελή διάρκεια μπαταρίας, πιο πολύ αξιοπιστία στις μετρήσεις χρειάζεται. Όσο περισσότερες φορτίσεις κάνει μία συσκευή τόσο γρηγορότερα η μπαταρία θα χάσει σε απόδοση σε σχέση με την αρχική της κατάσταση. Άλλο φόρτιση κάθε 4 προπονήσεις και άλλο κάθε 8 ή 10. Δεν ξέρω αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη στην διάρκεια της μπαταρίας μιας και τώρα αρχίζουν οι Amoled να απλώνουν σε πολλά μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 12:14 ΜΜ, skritikos είπε Που το βλέπεις αυτό; Σύγκριση μεταξύ όμοιων μοντέλων στην πράξη θα έχει ως και 50% λιγότερη αυτονομία γιατί η AMOLED βάζει πολλές παραμέτρους στο παιχνίδι που δεν υπήρχαν πριν. Οι σοβαροί αθλούμενοι (όχι με χορηγία) που κάνουν μεγάλες αποστάσεις από οτιδήποτε θα μείνουμε στις κλασσικές οθόνες για την ώρα. Οι ασχολούμενοι με το "μοστράρω" παρά αθλούμαι θα πάνε στις AMOLED. Kάποιοι που κάνουν μικρότερα πράγματα χρονικά μπορούν κι αυτοί να πάνε στις AMOLED αν θέλουν. Win-Win case για την Garmin. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ολεντ smartwatch με πανω απο 3 4μερες αυτονομια, ποσο μαλλον 10 που λεει η garmin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, cpgr είπε Δεν νομιζω οτι υπαρχει ολεντ smartwatch με πανω απο 3 4μερες αυτονομια, ποσο μαλλον 10 που λεει η garmin... Έχει κάνει καλή δουλειά η Garmin πάλι και έχει περιορίσει την κατανάλωση υπό συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Παρατηρείται μια μείωση από 30-50% με το μεγάλο νούμερο αν ο χρήστης έχει συνέχεια οθόνη ανοικτή και μεγάλη φωτεινότητα. Προσωπικά, για training/adventure/trekking 24/7 watch παραμένω με τις κλασσικές οθόνες. Όταν/αν τις καταργήσουν μετά από κάποια χρόνια βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα