Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, ethereum είπε εχεις δεί πολλούς αθλητές να φοράνε Garmin ? εγώ που συχνάζω σε αθλητικό κέντρο που γίνεται χαμός απο στιβίστες είναι ζήτημα να έχω δεί ενα δύο , suunto πάρα πολλούς Η garmin έχει ότι ένα suuonto συν το garmin pay, μουσική και χάρτες. Επίσης η suuonto βγάζει πολύ βασικά σχέδια που δεν τα φοράς ευκολα εκτός αθλησης Γιατί να πάει κάποιος σε suuonto? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Παιδιά μιας και το αναφέρετε και ενδιαφέρομαι, υπάρχει Smartwatch της προκοπής (όχι κινεζοσαβούρα) χωρίς fitness αηδίες πάνω; Δηλαδή rugged κατασκευή, καλή οθονούλα, καλή αυτονομία, κλήσεις/μηνύματα κτλ ; To Instinct 2 κάποια στιγμή κοίταζα αλλά και αυτό παραφορτωμένο με τέτοια είναι... Το αντίθετο ισχύει σίγουρα, δηλαδή ρολόγια χωρίς ειδοποιήσεις για κλήσεις, οθόνη επαφής κλπ που είναι προσανατολισμένα στο fitness. Το αντίθετο τώρα δεν είμαι σίγουρος αλλά τι σε πειράζει να υπάρχουν; Αν δεν σε ενδιαφέρουν αισθητήρες, παλμοί, οξύμετρα, αυτόματη καταγραφή δραστηριοτήτων κλπ απλά τα απενεργοποιείς και αυξάνεις και κατά πολύ την διάρκεια της μπαταρίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Το αντίθετο τώρα δεν είμαι σίγουρος αλλά τι σε πειράζει να υπάρχουν; Αν δεν σε ενδιαφέρουν αισθητήρες, παλμοί, οξύμετρα, αυτόματη καταγραφή δραστηριοτήτων κλπ απλά τα απενεργοποιείς και αυξάνεις και κατά πολύ την διάρκεια της μπαταρίας. A οκ, βασικά για τη διάρκεια της μπαταρίας με νοιάζει, εαν μπορούν να απενεργοποιηθούν μέσα. Ωστόσο όμως, όπως τα βλέπω, το Instinct 2 για παράδειγμα, δε μου φαίνεται να μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Το γνωρίζεις; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, menthol1979 είπε Παιδιά μιας και το αναφέρετε και ενδιαφέρομαι, υπάρχει Smartwatch της προκοπής (όχι κινεζοσαβούρα) χωρίς fitness αηδίες πάνω; Δηλαδή rugged κατασκευή, καλή οθονούλα, καλή αυτονομία, κλήσεις/μηνύματα κτλ ; To Instinct 2 κάποια στιγμή κοίταζα αλλά και αυτό παραφορτωμένο με τέτοια είναι... Όχι. Πλήρες smartwatch που να μην έχει απολύτως τίποτα από αυτά δεν υπάρχει από όσο ξέρω. Το πιο κοντινό σε αυτό ίσως είναι κάποια Casio bluetooth όπως αυτό, αλλά μόνο για τα βασικά. Στα Garmin που είχα ως τώρα στην πράξη η μπαταρία δεν με έχει απασχολήσει ποτέ στα σοβαρά. Αντέχει εύκολα πάνω από 10 μέρες και, όταν πια δαειάσει, φορτίζει πλήρως σε καμιά ώρα, ενώ με 15-20 λεπτά έχεις ενέργεια για άλλες 3-4 μέρες. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Voodooman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Πανέμορφη η AMOLED οθόνη αλλά νομίζω πως θα "καίει" παραπάνω από το προηγούμενο με την always on οθόνη. Να δω μερικά reviews ακόμη και θα δω αν θ' αντικαταστήσω το δικό μου. Σε αθλητικά ρολόγια μόνο Garmin και Polar. Μόνο παράπονο είναι πως η Garmin εδώ δεν επισκευάζει τίποτα. Μόνο τ' αντικαθιστά εφόσον είναι ακόμη μες στην εγγύηση. Αν ας πούμε μετά από 4 χρόνια η μπαταρία πάπαλα, ή την αλλάζεις μόνος, ή αγοράζεις καινούργιο. 1 ώρα πριν, ethereum είπε εχεις δεί πολλούς αθλητές να φοράνε Garmin ? εγώ που συχνάζω σε αθλητικό κέντρο που γίνεται χαμός απο στιβίστες είναι ζήτημα να έχω δεί ενα δύο , suunto , polar , πάρα πολλούς Εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον, όλοι οι ποδηλάτες Garmin ή Polar φοράνε. Το ίδιο και στον στοίβο όπου συχνάζω με εξαίρεση κανα δυο που έρχονται με Apple/Huawei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karajim80 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στον κύκλο μου όλοι εκτός από έναν (που έχει suunto, επειδή είχε παλιά και δεν του αρέσουν οι αλλαγές) έχουν Garmin.Μην ξεχνάμε ότι τα suunto μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υποστήριζαν καν τη ελληνική γλώσσα..Συν ότι η μπαταρία είναι ανώτερη στα Garmin.Εγώ είχα και τα 2 σε διαφορετικές φάσεις αλλά τελευταία είμαι με Garmin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Έχετε καμία καλή πρόταση ποιο smartwatch θεωρείται καλύτερο όσον αφορά τις μετρήσεις ύπνου/στρες κτλπ; δυστυχως για αλλη μια φορα, το καλυτερο ειναι το ακρβοτερο. Εκει θα βρουμε ποιοτικο hardware που θα κανει μετρησεις πιο σωστες - σε σχεση με τα πανακριβα ιατρικα μηχανηματα. Το ιδιο ισχυει και για το software, θα ειναι "πλουσιο" σε δυνατοτητες που ολοι οι πελατες θα βρουν αυτο που θελουν. Ακομα και bugs να βρεθουν, συντομα τα τα διορθωσουν. Δεν βλεπω καμια διαφορα εαν θελουμε προιον για χρηση σε καταστασεις outdoor (garmin) ή city (apple). Ολα ειναι θεμα του πελατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε A οκ, βασικά για τη διάρκεια της μπαταρίας με νοιάζει, εαν μπορούν να απενεργοποιηθούν μέσα. Ωστόσο όμως, όπως τα βλέπω, το Instinct 2 για παράδειγμα, δε μου φαίνεται να μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Το γνωρίζεις; Ευχαριστώ! Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα για το Instict 2 καθώς έχω άλλο μοντέλο αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό, θα μπαίνεις από το κινητό σου στην εφαρμογή connect (που είναι κατά την γνώμη μου κλάσεις πιο εύχρηστη από τις αντίστοιχες π.χ της samsung ή της Huawai, δεν πάω σε εταιρείες προσανατολισμένες στα αθλήματα που δεν σε ενδιαφέρει) απενεργοποιείς το always on στην οθόνη, απενεργοποιείς μέτρηση καρδιακών παλμών, οξύμετρου, δεν επιλέγεις να ανιχνεύει αυτόματα και να κάνει έναρξη δραστηριότητας (κυρίως για να μην αρχίζει το gps) ή αν δεν σε ενδιαφέρουν ούτε τα βήματα απενεργοποιείς την καταγραφή ημερησίων δραστηριοτήτων γενικά, ρυθμίζεις την φωτεινότητα στο αυτόματο και έχεις παρατείνει κατά πολύ την μπαταρία, στο Instict 2 έτσι βλέπω κρατάει ως και 65 μέρες. Αν και νομίζω θα ενεργοποιήσεις κάποια στιγμή τουλάχιστον τα βήματα και τους παλμούς που και έτσι θα σου κρατάει ένα μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ethereum είπε εχεις δεί πολλούς αθλητές να φοράνε Garmin ? εγώ που συχνάζω σε αθλητικό κέντρο που γίνεται χαμός απο στιβίστες είναι ζήτημα να έχω δεί ενα δύο , suunto , polar , πάρα πολλούς Υπάρχουν και πολλές χορηγίες, και στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι 'επαγγελματίες' που έχουν κάποιο όνομα τα παίρνουν από τον χορηγό τους. 4 ώρες πριν, menthol1979 είπε Παιδιά μιας και το αναφέρετε και ενδιαφέρομαι, υπάρχει Smartwatch της προκοπής (όχι κινεζοσαβούρα) χωρίς fitness αηδίες πάνω; Δηλαδή rugged κατασκευή, καλή οθονούλα, καλή αυτονομία, κλήσεις/μηνύματα κτλ ; To Instinct 2 κάποια στιγμή κοίταζα αλλά και αυτό παραφορτωμένο με τέτοια είναι... Τα περισσότερα Garmin δεν είναι Smartwatch αλλά άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο υβρίδια με βασική λειτουργία το fitness. Αν θεωρείς αηδίες όσα έχουν δεν είσαι για Garmin. Όπως και αν δεν αθλείσαι συστηματικά. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με άλλα απλότερα μοντέλα που δεν θα έχουν τόσα function που δεν χρειάζεσαι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από skritikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratdevel1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Φαίνεται ότι η μόνη ουσιαστική αλλαγή να είναι η οθόνη, δεν έχει λογική να το ονομάσουν 965, εκτός φυσικά το marketing, εξάλλου λιγότερο απο χρόνο είναι που έχει βρει το 955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Έχετε καμία καλή πρόταση ποιο smartwatch θεωρείται καλύτερο όσον αφορά τις μετρήσεις ύπνου/στρες κτλπ; Σχεδόν όλα τα Garmin από μέσο κόστος και πάνω είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό η καλύτερη περίπτωση τώρα είναι το Instinct 1 που πωλείται κατά περιόδους σε τιμές χώμα (μέχρι και κάτω από 150) αν ψαχτείς λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Το epix 2 της Garmin θεωρώ οτι εχει οτι ζηταει ενας αθλητης , χωρις συμβιβασμους .... Σωστη πάντως η γραμμη προς τις καλές οθόνες και στις φτηνότερες σειρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέχρι 200€ ρολόι για ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό (υπάρχει η απουσία χαρτών βέβαια) είναι το Coros Pace 2. Από εκεί και πάνω ότι και να πάρει κάποιος (Garmin, Suunto, Polar κτλ) την δουλειά του θα την κάνει. Απλά θα πρέπει να βάλει σε σειρά τι τον ενδιαφέρει πρωτίστως πχ η ποιότητα - ευχρηστία του Software (πρόγραμμα στο κινητό) της κάθε εταιρείας, η μπαταρία, η έμφανιση - μέγεθος, η οθόνη, η ακρίβεια μετρήσεων (μικρές διαφορές), το VFM κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ωχ!! Η βλακεία είναι δυστυχώς μεταδοτική. Όσοι είναι αθλητές και κινούνται σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά στο Ελλαδικό χώρο με το έντονο φως της ημέρας, ξέρουν ότι οι ανακλαστικές οθόνες είναι οι πλέον κατάλληλες. Το αθλητικό ρολόι δεν το θέλεις για να βλέπεις ταινίες ή φωτογραφίες αλλά να είναι ευανάγνωστο στο εξωτερικό περιβάλλον και η μπαταρία του να διαρκεί. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Ωχ!! Η βλακεία είναι δυστυχώς μεταδοτική. Όσοι είναι αθλητές και κινούνται σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά στο Ελλαδικό χώρο με το έντονο φως της ημέρας, ξέρουν ότι οι ανακλαστικές οθόνες είναι οι πλέον κατάλληλες. Το αθλητικό ρολόι δεν το θέλεις για να βλέπεις ταινίες ή φωτογραφίες αλλά να είναι ευανάγνωστο στο εξωτερικό περιβάλλον και η μπαταρία του να διαρκεί. Το θέμα της μπαταρίας θα διορθωθεί. Ακόμα και αυτά τα Garmin δείχνουν ότι η μπαταρία είναι σε καλό επίπεδο για το είδος της οθόνης. Όλα τα Garmin (και όχι μόνο) δείχνουν πως οι Amoled οθόνες θα είναι ο κανόνας στο άμεσο μέλλον (ούτε χρόνος δεν πέρασε από τα 255, 955) και μόνο κάποια μοντέλα για Ultra Marathon χρήστες θα μείνουν με τις "κλασικές" οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα