Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια ειμαι σε αναζητηση κινητου μεχρι 210 αντε 220 ευρω ........Αυτα π θελω ειναι να εχει μια καλη οθονη... τουλαχιστον μια αξιολογη καμερα και 6gb ram 128gb χωρου συν το nfc επειδη ειμαι διαβητικος και θελω να μετραω το ζάχαρο   ....Σε αυτα τα λεφτα ποιο μπορω να αγορασω ?

καποιος που να μπορει να μου απαντησει 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Καλύτερα το Motorola G32

δεν μου αρεσει ειναι πολυ φτωχο και το xiaomi εχει καλυτερες καμερες , επεξεργαστη  και οθονη 

Δημοσ.

Αυτό το κινητό έχω και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε παίζω παιχνίδια.

Πήγαινα για το ποιο καινούργιο το 11 αλλά έβλεπα ότι υστερούσε στις κάμερες - βίντεο και τελικά κατέληξα στο 10αρι.

Η μόνη ένσταση είναι που δεν έχει λαμπάκι ειδοποίησης (led) που αναβοσβήνει όταν έρθει μήνυμα και όταν φορτίζει το κινητό. 

Επίσης αργεί να μου δείξει ότι έχουν έρθει μηνύματα σε viber αν έχω κλειστή την εφαρμογή και στο ημερολόγιο μερικές φορές δεν μου δείχνει από μόνο του την έχω βάλει υπόμνηση. Απλά το έχω στο νου μου και όταν θέλω να δω κάτι ανοίγω την αντίστοιχη εφαρμογή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, learner είπε

Αυτό το κινητό έχω και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε παίζω παιχνίδια.

Πήγαινα για το ποιο καινούργιο το 11 αλλά έβλεπα ότι υστερούσε στις κάμερες - βίντεο και τελικά κατέληξα στο 10αρι.

Η μόνη ένσταση είναι που δεν έχει λαμπάκι ειδοποίησης (led) που αναβοσβήνει όταν έρθει μήνυμα και όταν φορτίζει το κινητό. 

Επίσης αργεί να μου δείξει ότι έχουν έρθει μηνύματα σε viber αν έχω κλειστή την εφαρμογή και στο ημερολόγιο μερικές φορές δεν μου δείχνει από μόνο του την έχω βάλει υπόμνηση. Απλά το έχω στο νου μου και όταν θέλω να δω κάτι ανοίγω την αντίστοιχη εφαρμογή.

κοιταζω και το 11 προ ....δεν ειναι καλο ?

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά με βόλευε το 10αρι. Το 11αρι είναι ποιο καινούργιο και σίγουρα θα έχει περισσότερες αναβαθμίσεις.

Το 10αρι όμως το ήθελα γιατί έχει ανεξάρτητη θύρα για sd εκτός από τις 2 sim. Έχει αργό βίντεο έως 960 fps, καλύτερο φακό μάκρο. Επίσης δεν ξέρω εάν το 11αρι έχει ράδιο που το 10αρι σίγουρα έχει.

Αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, learner είπε

Εμένα προσωπικά με βόλευε το 10αρι. Το 11αρι είναι ποιο καινούργιο και σίγουρα θα έχει περισσότερες αναβαθμίσεις.

Το 10αρι όμως το ήθελα γιατί έχει ανεξάρτητη θύρα για sd εκτός από τις 2 sim. Έχει αργό βίντεο έως 960 fps, καλύτερο φακό μάκρο. Επίσης δεν ξέρω εάν το 11αρι έχει ράδιο που το 10αρι σίγουρα έχει.

Αυτά.

ειδα οτι το απλο 11 pro εχει τοn mediatek και το 5g εχει τον snapdragon .....οποτε με βλεπω για το 10 pro

σε realme υπαρχει καποιο η oppo ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chios είπε

τα δυο τελευταια δεν μπορω να τα παρω γιατι βγαινω εκτος μπατζετ ...το αλλο που εστειλες to motorola  ειναι καλυτερο απο το 10 pro ?

2 λεπτά πριν, life is music είπε

τα δυο τελευταια δεν μπορω να τα παρω γιατι βγαινω εκτος μπατζετ ...το αλλο που εστειλες to motorola  ειναι καλυτερο απο το 10 pro ?

ειδα κατι που με χαλασε mediatek ....οποτε delete γιατι δεν θα μπορω να βαλω gcam 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...