Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

έχω ένα realme X2, το οποίο κλείνει 3 χρόνια σε λίγες μέρες. μετά από κάποια προβληματάκια που έβγαλε (εξάντληση μπαταρίας, δεν λειτουργούσε για 2 μέρες το NFC και μετά έφτιαξε μόνο του (! ), αποφάσισα να το αλλάξω.

Παρήγγειλα από το γερμανικό amazon ένα pixel 6a, το οποίο όμως θα έρθει προς τα τέλη του μήνα, οπότε μπορώ να το σκεφτώ ξανά και να πάω σε άλλη συσκευή. 

το κόστος της συσκευής από το amazon ήταν 336 ευρώ (+6 ευρώ μεταφορικά), οπότε θα με ενδιέφεραν εναλλακτικές κοντά σε αυτά τα λεφτά (ιδανικά μέχρι 350, max να φτάσω στα 400, για κάτι που να κάνει διαφορά, όχι κάτι παραπάνω όμως) 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ιδανικά 350, max 400, όχι παραπάνω 
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;  δεν έχω θέμα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; από εξωτερικό θα με ενδιέφερε κυρίως amazon, λόγω εγγύησης κλπ 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούρια 
5) Μέγεθος οθόνης; δεν έχω θέμα 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC must, ασύρματη φόρτιση και αδιαβραχοποίηση είναι στα +, αλλά δεν είναι dealbreaker. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι, κυρίως των πίσω καμερών.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να βγάζει μια μέρα - υπάρχει όμως σχεδόν πάντα δυνατότητα φόρτισης στο ενδιάμεσο 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; λόγω budget, πάμε σε android. 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) browsing, φωτογραφίες, social media, ελαφριά παιχνίδια, podcasts, μουσική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mike0402 είπε

realme gt 2 και θα εχεις και 5G,wifi call και volte και service Eλλαδα

Στο τωρινό μου realme εχω θέματα με τις ειδοποιήσεις (από όταν το πήρα). Πχ Gmail, οποία ρύθμιση και να βάλω, δεν έρχονται ειδοποιήσεις για email. Fb messenger είναι random ποτέ έρχονται και πότε όχι. Viber και whatsapp έρχονται (ευτυχώς) κανονικά 

Έχουν λυθεί αυτά τα θέματα; 

Επεξ/σία από christos4
Δημοσ.

Εχω παρει αρκετα realme τον τελευταιο χρονο ποτε δεν ειχα θεματα..το realme gt2 το εχει τωρα και η γυναικα μου χωρις θεματα!

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, christos4 είπε

Στο τωρινό μου realme εχω θέματα με τις ειδοποιήσεις (από όταν το πήρα). Πχ Gmail, οποία ρύθμιση και να βάλω, δεν έρχονται ειδοποιήσεις για email. Fb messenger είναι random ποτέ έρχονται και πότε όχι. Viber και whatsapp έρχονται (ευτυχώς) κανονικά 

Έχουν λυθεί αυτά τα θέματα; 

Realme 9 Pro, κανένα θέμα όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

οι ειδοποιήσεις το messenger είναι πρόβλημα εφαρμογής και όχι συσκευής κατα κύριο λόγο.

Προσφάτως ξεκίνησαν πάλι πολλές συσκευές να έχουν το ίδιο θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...