Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω μια πρόταση για laser πολυμηχάνημα έγχρωμο ή ασπρόμαυρο, εννοείται με αυτόματη εκτύπωση εμπρός-πίσω.

Επίσης σημαντικό θέμα είναι τα αναλώσιμα, τόσο τα γνήσια όσο και τα συμβατά, ώστε να είναι οικονομικά και ποιοτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία. Αγαπητέ φίλε, πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι χρώμα ή όχι. Αυτό θα καθορίσει τα πάντα. Οι μονόχρωμοι laser είτε πολυμηχανήματα είτε εκτυπωτές είναι ό,τι πιο αξιόπιστο, οικονομικό, καλόβολο κλπ κλπ κυκλοφορεί στην αγορά. Τα έγχρωμα μηχανήματα έχουν εκθετικά μεγαλύτερη ευπάθεια, αλλά και πολλαπλάσια θέματα στα έγχρωμα συμβατά τόνερ. Κατά συνέπεια, αν δεν καίγεσαι οπωσδήποτε για χρώμα, πες το να σου προτείνουμε κάποιο μονόχρωμο πολυμηχάνημα να κάνεις τη δουλειά σου. Αν, από την άλλη, χρειάζεσαι οπωσδήποτε χρώμα, το λες και προχωράμε.

Επεξ/σία από georgeole
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι συνδυαστικό με την τελική τιμή. Το χρώμα είναι επιθυμητό, όμως εάν είναι ακριβό και υπάρχουν θέματα στα toner Κλπ, τότε ναι θα έλεγα ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα.

Δημοσ.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις ξεχωρίζεις την ήρα από το σιτάρι ως εξής: Τυπώνεις πχ το μήνα 100 σελίδες. Αν χωρίζονται σε 95 πχ σελίδες ασπρόμαυρες και 5 σελίδες έγχρωμες, τότε κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο να πας σε έγχρωμο πολυμηχάνημα. Αν όμως η αντιστοιχία είναι 75 σελίδες μονόχρωμες και 25 σελίδες έγχρωμες, τότε κοιτάς για έγχρωμο.

Δημοσ.

Κανονας, αν θες να χεις το κεφαλι σου και το πορτοφολι σου ησυχο, παιρνεις ασπρομαυρο και καθαρισες. Τις 1-2-5-10 σελιδες που θα χρειαστεις οπωσδηποτε χρωμα, πεταγεσαι σε ενα φωτοτυπικο κεντρο δινεις 2 ευρω και ξεμπερδευεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Πολύ καλά και αξιόπιστα μηχανήματα με φθηνά και επίσης αξιόπιστα ποιοτικά συμβατά τόνερ. Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο φίλος μας ο panosvo είναι η εγγύηση να είναι το λιγότερο 2 έτη και το λέω ειδικά για το e-shop που έχει παράδοση στις μονοετείς εγγυήσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικά με συμβατά τονερ υπάρχει κάποια πρόταση σε μάρκα; Έχω διαβάσει θέματα με διάφορα (στα σχόλια του skroutz)

Επίσης για τύμπανο μάλλον πάμε στο γνήσιο για σιγουριά;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, panosvo είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικά με συμβατά τονερ υπάρχει κάποια πρόταση σε μάρκα; Έχω διαβάσει θέματα με διάφορα (στα σχόλια του skroutz)

Επίσης για τύμπανο μάλλον πάμε στο γνήσιο για σιγουριά;

Δοκιμαζεις οταν θα αδειασει το toner  και βλεπεις , αν μπουν ολα οπως πρεπει και τα μη συμβατα δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα , οποιος εχει βαλει και ειχε προβλημα απλα δεν ηξερε να το βαλει.............απο 7 και κατι ευρω  και το γνησιο αν θυμαμαι καλα λιγο πανω απο τα 40 ευρω.

Σε καμια περιπτωση μη παρεις με μελανι φιλε , οποιος πηρε με toner  σωθηκε.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Δοκιμαζεις οταν θα αδειασει το toner  και βλεπεις , αν μπουν ολα οπως πρεπει και τα μη συμβατα δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα , οποιος εχει βαλει και ειχε προβλημα απλα δεν ηξερε να το βαλει.............απο 7 και κατι ευρω  και το γνησιο αν θυμαμαι καλα λιγο πανω απο τα 40 ευρω.

Σε καμια περιπτωση μη παρεις με μελανι φιλε , οποιος πηρε με toner  σωθηκε.

Δεν είναι όλα τα συμβατά drum άριστη ποιότητα, αυτό έλειπε. Θέλει προσοχή στην επιλογή, όπως και στα συμβατά τόνερ. Όσο για το δίπολο μελάνι-τόνερ ας μην είμαστε απόλυτοι. Παρόλο που κι εγώ προσωπικά έχω σωθεί με τους laser, άνετα μπορούμε να βρούμε ένα σωρό κόσμο που έχει σωθεί πχ με ink tank. Εμείς δίνουμε μόνο δεδομένα. Η αξιολόγηση είναι στο χέρι του φίλου μας panosvo.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeole είπε

Δεν είναι όλα τα συμβατά drum άριστη ποιότητα, αυτό έλειπε. Θέλει προσοχή στην επιλογή, όπως και στα συμβατά τόνερ. Όσο για το δίπολο μελάνι-τόνερ ας μην είμαστε απόλυτοι. Παρόλο που κι εγώ προσωπικά έχω σωθεί με τους laser, άνετα μπορούμε να βρούμε ένα σωρό κόσμο που έχει σωθεί πχ με ink tank. Εμείς δίνουμε μόνο δεδομένα. Η αξιολόγηση είναι στο χέρι του φίλου μας panosvo.

εννοειται φιλε , οταν καποιος ψαχνει να γλυτωσει εστω και ενα ευρω σιγουρα θα κανει καποια πατατα.

Σε γενικες γραμμες τα laser  ειναι ανωτερα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, από καιρό ήθελα να κάνω την ερώτηση: Έχει κανείς εικόνα ή/και εμπειρία για τους Pantum, είτε μονόχρωμους είτε έγχρωμους;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgeole είπε

Ρε παιδιά, από καιρό ήθελα να κάνω την ερώτηση: Έχει κανείς εικόνα ή/και εμπειρία για τους Pantum, είτε μονόχρωμους είτε έγχρωμους;

Τίμιοι
Πολλά features για τα λεφτά τους
Μονο γνησια αναλώσιμα

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, highpriest είπε

Τίμιοι
Πολλά features για τα λεφτά τους
Μονο γνησια αναλώσιμα

Απ' ό,τι βλέπω, σε αξιόπιστα καταστήματα υπάρχουν συμβατά.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, georgeole είπε

Απ' ό,τι βλέπω, σε αξιόπιστα καταστήματα υπάρχουν συμβατά.

Υπάρχουν, αλλά για την ώρα καλύτερα μονο γνήσια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...