Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το άσχετο θέμα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τις αρχές αλλά ούτε μπορώ να δώσω αναλυτικές πληροφορίες για το ζήτημα που με αφορά. Επίσης είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ.

Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία σχετικά με ναρκωτικά; Που απευθύνομαι; Τι να περιμένω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σηκώνεις το χεράκι σου και πληκτρολογείς 100.

Λες θέλω να ενημερώσω για περίεργες κινήσεις στην οδό αριθμό τάδε. Χωρίς να είμαι ειδικός μου φαίνεται για χρήση-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Θα σε ρωτήσει αν θες να αφήσεις στοιχεία. Θα πεις όχι/ναι ανάλογα τι θες.

Περιμένεις να σκάσει περιπολικό ή ΔΙΑΣ για τον έλεγχο εντός κάποιας ώρας/ωρών.

Αν δεν έρθουν ξανακαλείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nikcv είπε

Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς😆

Γνωστό μου άτομο είχε επάνω του κάποια ουσια για ιδιοχρηση, δεν θυμάμαι τι ακριβώς, χασίς η καναβη και το έβαζε στο τσιγάρο. Τον κατάλαβε κάποιος από ένα μαγαζί που δούλευε και έπεσε καρφωτη, τον έπιασαν και έμεινε κρατητήριο για κάποιους μήνες και όχι πάνω από έτος. 

Να θες να καταγγείλεις κυκλώματα που εμπορεύονται και διακινούν να το καταλάβω, πρέπει να τους κοπεί ο κόλος. Το να θες να καταγγείλεις καποιον χρήστη η εξαρτημένο το θεωρώ ηλιθιο, πρώτον δεν του προσφέρει τίποτα πέραν από το να του δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα, δευτερον δεν υπάρχει περιπτωση να σταματήσει και να το κόψει επειδή θα του επιβληθεί η οποιαδήποτε κύρωση, απλά θα ψάξει να βρει τρόπο να προμηθευτεί για να συνεχίσει την χρήση. 

Τώρα ο ts δεν λέει τι θέλει να καταγγείλει. Οτιδήποτε κάνει μόνο χωρίς στοιχεία, αν είναι κύκλωμα και πιαστούν θα τον ψάξουν, μην πω ότι μερικοί έχουν και γνωστούς τους μπάτσους από μέσα και τους έχουν πληρώσει για να ενημερώνονται ποτέ πανε να περάσουν για έλεγχο, αυτός ο μπάτσος ψάχνει και τους δίνει και αυτόν που κάρφωσε. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Γνωστό μου άτομο είχε επάνω του κάποια ουσια για ιδιοχρηση, δεν θυμάμαι τι ακριβώς, χασίς η καναβη και το έβαζε στο τσιγάρο. Τον κατάλαβε κάποιος από ένα μαγαζί που δούλευε και έπεσε καρφωτη, τον έπιασαν και έμεινε κρατητήριο για κάποιους μήνες και όχι πάνω από έτος. 

Να θες να καταγγείλεις κυκλώματα που εμπορεύονται και διακινούν να το καταλάβω, πρέπει να τους κοπεί ο κόλος. Το να θες να καταγγείλεις καποιον χρήστη η εξαρτημένο το θεωρώ ηλιθιο, πρώτον δεν του προσφέρει τίποτα πέραν από το να του δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα, δευτερον δεν υπάρχει περιπτωση να σταματήσει και να το κόψει επειδή θα του επιβληθεί η οποιαδήποτε κύρωση, απλά θα ψάξει να βρει τρόπο να προμηθευτεί για να συνεχίσει την χρήση. 

Τώρα ο ts δεν λέει τι θέλει να καταγγείλει. Οτιδήποτε κάνει μόνο χωρίς στοιχεία, αν είναι κύκλωμα και πιαστούν θα τον ψάξουν, μην πω ότι μερικοί έχουν και γνωστούς τους μπάτσους από μέσα και τους έχουν πληρώσει για να ενημερώνονται ποτέ πανε να περάσουν για έλεγχο, αυτός ο μπάτσος ψάχνει και τους δίνει και αυτόν που κάρφωσε. 

Κρατητήριο για μήνες; Οχι φυλακή;

Αν δεν θέλει μπλεξίματα ο γνωστός σου να καπνίζει σπίτι του και οχι στην δουλειά .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Για να λεμε μηνες υποθετω ή βρηκαν μεγαλη ποσοτητα πανω του ή εκανε χρηση σε δημοσιο χωρο και πιαστηκε επ`αυτοφώρω.

Πιστευω παντως οτι πηρε απαντηση ο ts.

Δημοσ.

Αν προκειται για διακινηση και οχι προσωπικη χρηση ή εστω βαπορακι, δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ασφαλες να καλεσεις 100, διοτι ο διαλος εχει πολλα ποδαρια και μπορει να βρεθεις μπλεγμενος, για να μην πω κατι χειροτερο. Μην ξεχνας οτι δε βρισκεσαι σε ευνομουμενη χωρα, αλλα σε χωρα οπου κυβερνανε μαφιοζοι (ειτε απο μπροστα ειτε απο πισω). Εγω απο το δικο μου τηλεφωνο δε θα το εκανα. Αν ηθελα οπωσδηποτε να κανω καταγγελια, θα εφτιαχνα ενα μαιλ μιας χρησης και θα εστελνα απο κει, ή θα επαιρνα ενα πακιστανικο κινητο και θα καλουσα απο κει.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Κρατητήριο για μήνες; Οχι φυλακή;

Αν δεν θέλει μπλεξίματα ο γνωστός σου να καπνίζει σπίτι του και οχι στην δουλειά .

Μπορει και φυλακή να ήταν δεν θυμάμαι, υπήρχανε και άλλοι κρατούμενοι εκεί που απορούσαν γιατί τον έκλεισαν μέσα, μετά έβαλαν δικηγόρο και προσπαθούσε να βγει, στην Νάξο ήτανε. Η αστυνομία ήρθε στην δουλειά του όταν εργαζόταν, ρώτησαν ποιος ήταν ο τάδε, τον πήγαν στο τμήμα και γεια σας,  βρήκαν επάνω του τις ουσίες. 

1 ώρα πριν, platonas είπε

Για να λεμε μηνες υποθετω ή βρηκαν μεγαλη ποσοτητα πανω του ή εκανε χρηση σε δημοσιο χωρο και πιαστηκε επ`αυτοφώρω.

Πιστευω παντως οτι πηρε απαντηση ο ts.

Κάποιος που το γνώριζε ότι έκανε χρήση κάλεσε την αστυνομία. 

Δημοσ.

Αν κάποιος κάνει ένα τσιγαριλίκι, δεν έχει νόημα η οποιαδήποτε καταγγελία, διότι δεν θα ωφελήσει κανέναν (πόσο μάλλον τον ίδιο τον χρήστη).

Αν εντόπισες διακινητή, πάλι δεν έχει νόημα η οποιαδήποτε καταγγελία, διότι να'σαι σίγουρος ότι θα 'χει άκρες στο τμήμα και σύντομα θα σε φάνε τα ψάρια στον πάτο της θάλασσας. Μη ρισκάρεις το κεφάλι σου. Τώρα αν κάνεις ανώνυμη από δημόσιο τηλέφωνο (ώστε να μην έχεις κάποιο κίνδυνο ο ίδιος), δεν είμαι σίγουρος αν θ' ασχοληθούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...