Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα ανεβασω το χαρτακι το βραδυ που θα γυρισει. Ότι και να λέει το χαρτάκι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι για ανανέωση άδειας οδήγησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα πιστοποιητικά οφθαλμίατρου και παθολόγου.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ότι και να λέει το χαρτάκι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι για ανανέωση άδειας οδήγησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα πιστοποιητικά οφθαλμίατρου και παθολόγου. Το σωστο αυτο που λες ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 κάθε 5 χρόνια εδώ και 30 χρόνια ανανεώνω το δίπλωμα οι γιατροί είναι όπως έγραψαν παραπάνω, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ και ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ και όχι δεν παίζει ρόλο η ηλικία είναι για όλους το ίδιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, antonis35 είπε κάθε 5 χρόνια εδώ και 30 χρόνια ανανεώνω το δίπλωμα οι γιατροί είναι όπως έγραψαν παραπάνω, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ και ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ και όχι δεν παίζει ρόλο η ηλικία είναι για όλους το ίδιο. Καθε 5 ή πιο νωρις ? Εκανα τωρα στα 65 και απο οτι ξερω παλι στα 68 Απο καποια ηλικια κια πανω θελει και νευρολογο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καθε 5 ή πιο νωρις ? Εκανα τωρα στα 65 και απο οτι ξερω παλι στα 68 Απο καποια ηλικια κια πανω θελει και νευρολογο δεν έχω φτάσει στην ηλικία σου, κοντεύω όμως, εγώ έχω επαγγελματικό για αυτό είμαι κάθε 5 χρόνια. Νευρολόγο πρώτη φορά ακούω ειλικρινά. Ελπίζω να μην χρειάζομαι ανανέωση μετά τα 65 δεν οδηγάω άλλο (όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο)
Phoenix7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα ερασιτεχνικά και της μοτοσυκλέτας διπλώματα ανανεώνονται κάθε τρία ( 3 ) χρόνια με τη συμπλήρωση του εξηκοστού πέμπτου ( 65 ) έτους ηλικίας. Τα επαγγελματικά διπλώματα ανανεώνονται κάθε πέντε ( 5 ) χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης ή της προηγούμενης ανανέωσής τους και μετά το εξηκοστό πέμπτο ( 65 ) έτος ηλικίας κάθε ( 3 ) χρόνια. Οι κάτοχοι οποιασδήποτε κατηγορίας άδειας οδήγησης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των ογδόντα (80) ετών υποχρεούνται ανά δύο (2) έτη σε ανανέωση διπλώματος και επίσης είναι απαραίτητα τα πιστοποιητικά υγείας ( 4 ) γιατρών, παθολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου και ορθοπεδικού. https://www.safeway.com.gr/διεκπεραιώσεις/ανανέωση-διπλώματος/ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Phoenix7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Phoenix7 είπε Τα ερασιτεχνικά και της μοτοσυκλέτας διπλώματα ανανεώνονται κάθε τρία ( 3 ) χρόνια με τη συμπλήρωση του εξηκοστού πέμπτου ( 65 ) έτους ηλικίας. Τα επαγγελματικά διπλώματα ανανεώνονται κάθε πέντε ( 5 ) χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης ή της προηγούμενης ανανέωσής τους και μετά το εξηκοστό πέμπτο ( 65 ) έτος ηλικίας κάθε ( 3 ) χρόνια. Οι κάτοχοι οποιασδήποτε κατηγορίας άδειας οδήγησης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των ογδόντα (80) ετών υποχρεούνται ανά δύο (2) έτη σε ανανέωση διπλώματος και επίσης είναι απαραίτητα τα πιστοποιητικά υγείας ( 4 ) γιατρών, παθολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου και ορθοπεδικού. https://www.safeway.com.gr/διεκπεραιώσεις/ανανέωση-διπλώματος/ εγώ βρίσκω αλλού αντί ορθοπεδικού ΩΡΛ!!!! Spoiler https://giannoulisdriving.gr/ananeosi-diplomatos/
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, antonis35 είπε δεν έχω φτάσει στην ηλικία σου, κοντεύω όμως, εγώ έχω επαγγελματικό για αυτό είμαι κάθε 5 χρόνια. Νευρολόγο πρώτη φορά ακούω ειλικρινά. Ελπίζω να μην χρειάζομαι ανανέωση μετά τα 65 δεν οδηγάω άλλο (όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο) Τα επαγγελματικά καταργήθηκαν, κάθε 5 χρόνια προβλέπεται να ανανεώνεις επειδή έχεις Γ, Δ ή Ε. Οι υπόλοιποι έως 65 ετών ανανεώνουν πρώτη φορά στα 65 αν έχουν παλιό δίπλωμα, ή κάθε 15 χρόνια αν έχουν πιο πρόσφατο. Μετά τα 65 ανανεώνονται κάθε 3 χρόνια (ή 2 σε κάποιες περιπτώσεις), και μετά από τα 80 για να ανανεωθούν περνάς από επιτροπή. Μόλις τώρα, antonis35 είπε εγώ βρίσκω αλλού αντί ορθοπεδικού ΩΡΛ!!!! Μη σκας, πιθανότατα θα ισχύει κάτι διαφορετικό μέχρι να φτάσεις τα 80
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Και όσοι απευθύνθηκαν σε σχολές οδηγών ξέρουν ότι δεν πέρασαν από γιατρούς και ας είναι υποχρεωτικό!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Και όσοι απευθύνθηκαν σε σχολές οδηγών ξέρουν ότι δεν πέρασαν από γιατρούς και ας είναι υποχρεωτικό! Μαιμου χαρτια απο μαϊμου γιατρους και πληρωσαν καπου στα 50-80 ευρω παραπανω
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μαιμου χαρτια απο μαϊμου γιατρους και πληρωσαν καπου στα 50-80 ευρω παραπανω Να ήταν μόνο αυτό! Ακόμη και για κτεο πάνε χωρίς καν το αυτοκίνητο, πληρώνουν και παίρνουν το χαρτί. Γι' αυτό βλέπεις να κυκλοφορούν κάτι σάπια σαράβαλα που απορείς πώς δεν μένουν στο δρόμο και πώς δεν διαλύονται καθώς κινούνται! 1
petran911 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επειδή έκανα μια αίτηση για αντικατάσταση του παλιού διπλώματος στις 5/3 , η οποία φαίνεται σε κατάσταση ότι καταχωρήθηκε, γνωρίζει κανείς response time ή καποιπ τηλ επικοινωνίας; Σημειωτέον ότι εγώ μιλάω για Αττική Β. Τομέα. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί έχω ταξίδι στο εξωτερικό προγραμματισμένο Μεγάλη Εβδομάδα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από petran911
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, petran911 είπε Καλησπέρα, επειδή έκανα μια αίτηση για αντικατάσταση του παλιού διπλώματος στις 5/3 , η οποία φαίνεται σε κατάσταση ότι καταχωρήθηκε, γνωρίζει κανείς response time ή καποιπ τηλ επικοινωνίας; Σημειωτέον ότι εγώ μιλάω για Αττική Β. Τομέα. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί έχω ταξίδι προγραμματισμένη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν έχεις το παλιό για να οδηγάς;
petran911 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δεν είχα αναφέρει ότι μίλαγα για εξωτερικό... Το διόρθωσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, petran911 είπε Δεν είχα αναφέρει ότι μίλαγα για εξωτερικό... Το διόρθωσα. Και πάλι δεν έχεις το ροζ χάρτινο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα