therock Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Για να εξυπηρετησω ενα συγγενη μου, που λογω ηλικιας εληγε η αδεια οδηγησης, εκανα online την αιτηση για ανανεωση. Σου εχει καποια βηματα οπου με ενα Pin περνας απο γιατρους, πληρωνεις καποια παραβολα κτλ, και επειτα στελνεται το αιτημα και επεξργαζεται. Απο δικιας μου πλευρας τα κανα αυτα πριν 2 βδομαδες, δηλαδηα μεσα φλεβαρη και νωριτερα το ειχα ολοκληρωσει το αιτημα. Χθες του ηρθε ενα sms οτι η αιτηση εχει τεθει σε Εκκρεμοτητα. Τι ακριβως σημαινει αυτο, σας εχει τυχει? Σε ενα τηλεφωνο πυ βρηκα στο ιντερνετ για το τμημα αδειων της συγκεκριμενης υπηρεσιας κλασσικα δε σηκωνουν, και στο sms δεν ειχε αλλες πληροφοριες Επισης ποσος χρονος χρειαζεται αν ξερει καποιος να μας πει που το χει ολοκληρωσει online
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, therock είπε Για να εξυπηρετησω ενα συγγενη μου, που λογω ηλικιας εληγε η αδεια οδηγησης, εκανα online την αιτηση για ανανεωση. Σου εχει καποια βηματα οπου με ενα Pin περνας απο γιατρους, πληρωνεις καποια παραβολα κτλ, και επειτα στελνεται το αιτημα και επεξργαζεται. Απο δικιας μου πλευρας τα κανα αυτα πριν 2 βδομαδες, δηλαδηα μεσα φλεβαρη και νωριτερα το ειχα ολοκληρωσει το αιτημα. Χθες του ηρθε ενα sms οτι η αιτηση εχει τεθει σε Εκκρεμοτητα. Τι ακριβως σημαινει αυτο, σας εχει τυχει? Σε ενα τηλεφωνο πυ βρηκα στο ιντερνετ για το τμημα αδειων της συγκεκριμενης υπηρεσιας κλασσικα δε σηκωνουν, και στο sms δεν ειχε αλλες πληροφοριες Επισης ποσος χρονος χρειαζεται αν ξερει καποιος να μας πει που το χει ολοκληρωσει online Εγω το εκανα για μενα στις 16/2/2023 αλλα δεν εχω καποια ενημερωση ακομα .Εχω ακουσει για ενα+ μηνα οτι θελει Στο ιστορικο ενεργειων γραφει Ανανέωση άδειας οδήγησης 17/02/2023 Έχει υποβληθεί Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Περνας γιατρους; Στου πεθερου που ειναι 71 και πρεπει να ανανεωσει στο χαρτακι που του εδωσαν το γιατροι δεν ειναι τσεκαρισμενο. Σου λενε κατσε μην τον κοψουν και χασει το κρατος αυτα που πληρωνει και αμα παθει κανενα εφραγμα στον δρομο και παρει και 5-6 μαζι του δεν πειραζει, τι κλεφτες θα γινουν οι νεκροθαφτες;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Περνας γιατρους; Στου πεθερου που ειναι 71 και πρεπει να ανανεωσει στο χαρτακι που του εδωσαν το γιατροι δεν ειναι τσεκαρισμενο. Σου λενε κατσε μην τον κοψουν και χασει το κρατος αυτα που πληρωνει και αμα παθει κανενα εφραγμα στον δρομο και παρει και 5-6 μαζι του δεν πειραζει, τι κλεφτες θα γινουν οι νεκροθαφτες; Τόσο ευκολα βρισκουν αν θα πάθει εμφραγμα κάποιος;
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τόσο ευκολα βρισκουν αν θα πάθει εμφραγμα κάποιος; Οχι αλλα εναν οφθαλμιατρο εναν παθολογο ενα καρδιογραφημα δεν θα επρεπε να τα ζητανε; Του πεθερου μονο ενα παραβολο να πληρωσει ζητησαν.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι αλλα εναν οφθαλμιατρο εναν παθολογο ενα καρδιογραφημα δεν θα επρεπε να τα ζητανε; Του πεθερου μονο ενα παραβολο να πληρωσει ζητησαν. για έμφραγμα έγραψες,για έμφραγμα ρώτησα. εδώ βλέπω να γράφει για γιατρούς http://www.mydirect.gr/blog/oi-goneis-moy-ginontai-65-eton-se-ligoys-mines-prepei-na-ananeosoyn-ta-diplomata-toys https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/ananeose-adeias-odegeses https://gaitanopoulos.gr/ananeosi-65/
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε για έμφραγμα έγραψες,για έμφραγμα ρώτησα. εδώ βλέπω να γράφει για γιατρούς http://www.mydirect.gr/blog/oi-goneis-moy-ginontai-65-eton-se-ligoys-mines-prepei-na-ananeosoyn-ta-diplomata-toys https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/ananeose-adeias-odegeses https://gaitanopoulos.gr/ananeosi-65/ Τοτε λαθος ενημερωση θα εχει ο πεθερος γιατι ειδα το χαρτακι που του εχουν δωσει και τον ρωτησα δεν σου ζητησαν γιατρους και μου ειπε οχι. Ειναι στο εξοχικο οταν ερθει θα του ζητησω το χαρτακι να το ανεβασω εδω. Αυτα που μου ανεβασες ειναι για τα 65 ο πεθερος μου ειπε οτι καθε 3 χροναι πρεπει να κανεις ανανεωση μετα τα 65 οπως εκανε στα 68 και τωρα στα 71 μηπως πραγματι δεν ζητανε γιατρους επειδη περασε στα 65;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι αλλα εναν οφθαλμιατρο εναν παθολογο ενα καρδιογραφημα δεν θα επρεπε να τα ζητανε; το τερμάτισες, να οδηγήσει πάει δεν πάει σε γυμναστήριο
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι αλλα εναν οφθαλμιατρο εναν παθολογο ενα καρδιογραφημα δεν θα επρεπε να τα ζητανε; Του πεθερου μονο ενα παραβολο να πληρωσει ζητησαν. Ένα μόνο παράβολο όπως λες δεν παίζει, είναι τουλάχιστον τρία, 50+30+18. Επίσης κάποια στιγμή η πληρωμή των γιατρών (οφθαλμίατρο και παθολόγο) δεν γινόταν με παράβολο, γινόταν απευθείας σε αυτούς και προσκόμιζες τις αποδείξεις ως δικαιολογητικά για την ανανέωση. 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι στο εξοχικο οταν ερθει θα του ζητησω το χαρτακι να το ανεβασω εδω. Βασικά εσύ να το δεις, εσύ έχεις καταλάβει κάτι λάθος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, antonis35 είπε το τερμάτισες, να οδηγήσει πάει δεν πάει σε γυμναστήριο Δηλαδη αν απο τα γεραματα εχει παθει ζημια στα ματια και θελει γυαλια δεν πρεπει να τον δουν; Στο γυμναστηριο κινδυνευει μονο ο εαυτος του στον δρομο και αλλοι. Εδω σε κοιτανε οταν βγαζεις πρωτη φορα στα 18+ Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ένα μόνο παράβολο όπως λες δεν παίζει, είναι τουλάχιστον τρία, 50+30+18. Επίσης κάποια στιγμή η πληρωμή των γιατρών (οφθαλμίατρο και παθολόγο) δεν γινόταν με παράβολο, γινόταν απευθείας σε αυτούς και προσκόμιζες τις αποδείξεις ως δικαιολογητικά για την ανανέωση. Βασικά εσύ να το δεις, εσύ έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Μα δεν ειδα μονο το χαρτακι να καταλαβα εγω κατι λαθος τον ρωτησα και μου ειπε οχι, ασχετα αν κανει και τσεκαπ και καρδιογραφηματα γιατι προσεχει την υγεια του.
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Δηλαδη αν απο τα γεραματα εχει παθει ζημια στα ματια και θελει γυαλια δεν πρεπει να τον δουν; Στο γυμναστηριο κινδυνευει μονο ο εαυτος του στον δρομο και αλλοι. Εδω σε κοιτανε οταν βγαζεις πρωτη φορα στα 18+ Το καρδιογράφημα σχολίασε. 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μα δεν ειδα μονο το χαρτακι να καταλαβα εγω κατι λαθος τον ρωτησα και μου ειπε οχι, ασχετα αν κανει και τσεκαπ και καρδιογραφηματα γιατι προσεχει την υγεια του. Βασικά κάτι έχεις καταλάβει λάθος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το τι φταίει που κατάλαβες κάτι λάθος δεν το γνωρίζω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το καρδιογράφημα σχολίασε. Εψαξα να βρω τι θελουν για μετα τα 65 οχι για τα 65 αλλα για 68 71 74 και δεν βρηκα κατι βρισκω μονο για 65 Στο κρατος που ζουμε δεν το βρισκω καθολου παραξενο επειδη στα 65 σε βρηκαν καλα που περασες γιατρους να υποθετουν οτι εισαι καλα στα 68 71 κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Εψαξα να βρω τι θελουν για μετα τα 65 οχι για τα 65 αλλα για 68 71 74 και δεν βρηκα κατι βρισκω μονο για 65 Στο κρατος που ζουμε δεν το βρισκω καθολου παραξενο επειδη στα 65 σε βρηκαν καλα που περασες γιατρους να υποθετουν οτι εισαι καλα στα 68 71 κλπ. Τι γράφεις πάλι;Καταλαβαίνεις τι γράφεις; 2 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εψαξα να βρω τι θελουν για μετα τα 65 οχι για τα 65 αλλα για 68 71 74 και δεν βρηκα κατι βρισκω μονο για 65 Στο κρατος που ζουμε δεν το βρισκω καθολου παραξενο επειδη στα 65 σε βρηκαν καλα που περασες γιατρους να υποθετουν οτι εισαι καλα στα 68 71 κλπ. Μάλλον δεν πρέπει να ζούμε στο ίδιο κράτος, σε αυτό που ζω εγώ από γιατρούς περνάς κάθε φορά, η διαφορά είναι όσο μεγαλώνεις τόσο πιο συχνά προβλέπεται να σε εξετάζουν.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι γράφεις πάλι;Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Ναι εσυ; Τι δεν καταλαβες; 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μάλλον δεν πρέπει να ζούμε στο ίδιο κράτος, σε αυτό που ζω εγώ από γιατρούς περνάς κάθε φορά, η διαφορά είναι όσο μεγαλώνεις τόσο πιο συχνά προβλέπεται να σε εξετάζουν. Θα ανεβασω το χαρτακι το βραδυ που θα γυρισει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα