xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιας και σε λίγο καιρό θα έχω το Pixel 7 Pro στα χέρια μου, θέλω να παραγγείλω τζάμι για την οθόνη. Ψάχνοντας βρήκα να εξυμνούν της Whitestone το Dome Glass Tempered Glass Screen Protector και είπα να το πάρω. Στην Ελλάδα δεν το βρίσκω πουθενά. Στα Ευρωπαϊκά/Αμερικάνικο Amazon επίσης δεν το βρίσκω. Από την εταιρία μέσα, το βρίσκω και με τα μεταφορικά έρχεται στα 57€ εδώ πέρα🥵. Υπάρχει κάπου αλλού να το αγοράσω με προσιτή η τιμή; Γιατί 60€ για tempered glass παραείναι πολλά. Αν προτείνεται κάποιο άλλο tempered glass, καλό, που δε θα αλλοιώσει τι βλέπω στην οθόνη, που να λειτουργεί το αποτύπωμα και να είναι συμβατή με τη θήκη Spigen Liquid Air, παρακαλώ ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας. (Στο ενδιάμεσο αγόρασα τη μεμβράνη της spigen NeoFlex AFL05201 για προσωρινή λύση.) Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από xtrmsnpr
alan boy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Με το καλό να σου έρθει. Από amazon. uk το παρήγγειλες; 1
aces Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και σε λίγο καιρό θα έχω το Pixel 7 Pro στα χέρια μου, θέλω να παραγγείλω τζάμι για την οθόνη. Ψάχνοντας βρήκα να εξυμνούν της Whitestone το Dome Glass Tempered Glass Screen Protector και είπα να το πάρω. Στην Ελλάδα δεν το βρίσκω πουθενά. Στα Ευρωπαϊκά/Αμερικάνικο Amazon επίσης δεν το βρίσκω. Από την εταιρία μέσα, το βρίσκω και με τα μεταφορικά έρχεται στα 57€ εδώ πέρα🥵. Υπάρχει κάπου αλλού να το αγοράσω με προσιτή η τιμή; Γιατί 60€ για tempered glass παραείναι πολλά. Αν προτείνεται κάποιο άλλο tempered glass, καλό, που δε θα αλλοιώσει τι βλέπω στην οθόνη, που να λειτουργεί το αποτύπωμα και να είναι συμβατή με τη θήκη Spigen Liquid Air, παρακαλώ ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας. (Στο ενδιάμεσο αγόρασα τη μεμβράνη της spigen NeoFlex AFL05201 για προσωρινή λύση.) Η λυση ειναι να επιλεξεις καποιο προσωρινα φθηνο γυαλί με προστασία 9H μεχρι να ερθουν τα πιο ποιοτικά και να ειναι διαθεσιμα για το ενδιαμεσο για να μην μείνει εντελως εκτεθειμενη η συσκευή. Θηκες απο Spigen εχει παντως τις Ultra Hybrid https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/?category=google&compatibility=pixel-7-pro https://www.stoucky.gr/index.php?route=product/search&search=Pixel 7 Pro Ευρωπαικα αμαζον κοιταξε τα οπως amazon.de / .fr / .it /.es μηπως και εχουν σε διαθεσιμοτητα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από aces
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, alan boy είπε Με το καλό να σου έρθει. Από amazon. uk το παρήγγειλες; Σε ευχαριστώ. Όχι, το τηλέφωνο το παράγγειλα από το Γερμανικό amazon. 8 ώρες πριν, aces είπε Η λυση ειναι να επιλεξεις καποιο προσωρινα φθηνο γυαλί με προστασία 9H μεχρι να ερθουν τα πιο ποιοτικά και να ειναι διαθεσιμα για το ενδιαμεσο για να μην μείνει εντελως εκτεθειμενη η συσκευή. Θηκες απο Spigen εχει παντως τις Ultra Hybrid https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/?category=google&compatibility=pixel-7-pro https://www.stoucky.gr/index.php?route=product/search&search=Pixel 7 Pro Ευρωπαικα αμαζον κοιταξε τα οπως amazon.de / .fr / .it /.es μηπως και εχουν σε διαθεσιμοτητα. Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά βρε δεν το διάβασες όλο μου το μήνυμα φαίνεται. Όπως και να χει, πήρα και αυτό το τζαμι της Ni-SHEN μετά το βίντεο αυτό: Τώρα αν δε βγει καλό, ΑΝ ποτέ βρω το dome glass και σε προσιτή τιμή ίσως το πάρω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από xtrmsnpr
vaggos_24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 6:53 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Σε ευχαριστώ. Όχι, το τηλέφωνο το παράγγειλα από το Γερμανικό amazon. Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά βρε δεν το διάβασες όλο μου το μήνυμα φαίνεται. Όπως και να χει, πήρα και αυτό το τζαμι της Ni-SHEN μετά το βίντεο αυτό: Τώρα αν δε βγει καλό, ΑΝ ποτέ βρω το dome glass και σε προσιτή τιμή ίσως το πάρω. Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το τζαμακι το πέρασες είναι καλό? Δαχτυλικο αποτύπωμα, κάμερα μπροστά επειδή δεν έχει και την τρύπα στη δουλεύουν εντάξει?
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, vaggos_24 είπε Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το τζαμακι το πέρασες είναι καλό? Δαχτυλικο αποτύπωμα, κάμερα μπροστά επειδή δεν έχει και την τρύπα στη δουλεύουν εντάξει? Μόλις σήμερα το πρωί ήρθε και το κινητό και το τζάμι, δεν τα έχω περάσει ακόμα, μόλις πάω σπίτι θα ασχοληθώ να ανοίξω τα πακέτα. Θα ενημερώσω όταν τα χρησιμοποιήσω.
vaggos_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μόλις σήμερα το πρωί ήρθε και το κινητό και το τζάμι, δεν τα έχω περάσει ακόμα, μόλις πάω σπίτι θα ασχοληθώ να ανοίξω τα πακέτα. Θα ενημερώσω όταν τα χρησιμοποιήσω. Περιμένω με ανυπομονησία. Νομίζω πάντως δε θα υπάρχει κανένα θέμα ούτε με την μπροστινή κάμερα επειδή την καλυπτει αλλά ούτε με το fingerprint
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 9/3/2023 στις 5:10 ΜΜ, vaggos_24 είπε Περιμένω με ανυπομονησία. Νομίζω πάντως δε θα υπάρχει κανένα θέμα ούτε με την μπροστινή κάμερα επειδή την καλυπτει αλλά ούτε με το fingerprint Πέρα ότι το βρήκα γελοία δύσκολο να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία ο τελικός χρήστης, το τζάμι μπήκε μια χαρά, λειτουργεί μια χαρά το τηλέφωνο. Πρέπει να βρεθεί άλλη τεχνολογία, να κάτσουν οι εταιρίες και να βγάλουν "οδηγούς", τους περνάς πάνω στο τηλέφωνο και με 2 κινήσεις έτοιμο τέλος, που υπάρχουν σε ορισμένα τηλέφωνα, αλλά πρέπει σε όλα. Είμαστε οι τελικοί χρήστες, δεν πρέπει να επωμιζόμαστε με τέτοιες ενέργειες. Η εγκατάσταση στη "βάση της εγκατάστασης" είναι δύσκολη και φοβόμουν να μη χαράξω το κινητό και σταμάτησα τη διαδικασία μέχρι να σκεφτώ πως θα γίνει. Αλλά τράβηξα κάποια "δοντάκια" στον πάτο της ώστε να μπει χωρίς μεγάλη αντίσταση και όλα καλά, χώθηκε άνετα μέσα, αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τζαμιού αυτού, η βάση εγκατάστασης. Καλά εννοείται δε καθαρίζεις την οθόνη του κινητού πριν το βάλεις εκεί μέσα, το κάνεις μετά αφού μπει. 4 άτομα που ρώτησα πως τους φαίνεται η ποιότητα της φωτογραφίας με πριν και μετά μου είπαν 0 διαφορά και γω 0 διαφορά βλέπω. (ήταν και οι πρώτες 4 φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό, 2 χωρίς το τζάμι και 2 μετά με το τζάμι) Το αποτύπωμα δεν είχε την παραμικρή δυσκολία να με διαβάσει χωρίς να το ξανασετάρω και χωρίς να ανοίξω τη ρύθμιση του κινητού με το που έβαλα το τζάμι. Βέβαια, μετά τα διέγραψα και τα πέρασα πάλι τα δάχτυλα μου, όπως και άνοιξα και τη ρύθμιση. Λειτουργεί πένα. Η οθόνη καμία αλλαγή στα χρώματα της και την ευκρίνεια της. Άμεση απόκριση σα να μην είναι πάνω το τζάμι. Με ζόρισε λίγο να πάει η κόλλα παντού, έκανε λίγη ώρα να απλωθεί παντού, θέλει τέρμα επίπεδη επιφάνεια. Λίγο πιο δίπλα από την κάμερα έχει μείνει ένα απειροελάχιστα μικρό σημαδάκι, ούτε χιλιοστό επειδή δε πήγε η κόλλα αλλά δεν ενοχλεί. Και έκανα 2 περάσματα των 60" σε κάθε του πλευρά με το UV light. Το link που έχει για οδηγό μέσα δε λειτουργεί, αλλά το έκανα όπως το βίντεο που πόσταρα επάνω. (Σαφώς η διαδικασία του domeglass είναι πιο error proof όσα βιντεάκια έχω δει) Δεν έχω ιδέα πως βγαίνει ένα τέτοιο τζάμι βέβαια τώρα . Οι μεμβράνες της spigen πήγαν άπατες, πραγματικά πεταμένα χρήματα και οι 2 δε μπήκαν ποτέ σωστά, ούτε είχαν την διάθεση να μπουν. Δε τις κράζουν χωρίς λόγο ότι δεν είναι καλό προϊόν. Και στο s22+ είχα την μεμβράνη της spigen και είχε μπει πολύ άνετα και εύκολα. Αυτό εδώ το προϊόν καμία σχέση, Και είναι top εννοείται η θήκη που ταιριάζει γάντι με το τζάμι αυτό. Αν δε βρίσκεις το domeglass πιστεύω, είναι η επόμενη αγορά αυτό εδώ το τζάμι της NI-SHEN. Το κουτί έχει 3 σετ καθαρισμού, 3 κόλλες, 3 τζάμια, 1 uv light, μια βάση, ένα ξυράφι/λεπίδα, και μια 4αδα αυτοκόλλητων για να καλύψεις τα σημεία του κινητού. 1
vaggos_24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Πέρα ότι το βρήκα γελοία δύσκολο να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία ο τελικός χρήστης, το τζάμι μπήκε μια χαρά, λειτουργεί μια χαρά το τηλέφωνο. Πρέπει να βρεθεί άλλη τεχνολογία, να κάτσουν οι εταιρίες και να βγάλουν "οδηγούς", τους περνάς πάνω στο τηλέφωνο και με 2 κινήσεις έτοιμο τέλος, που υπάρχουν σε ορισμένα τηλέφωνα, αλλά πρέπει σε όλα. Είμαστε οι τελικοί χρήστες, δεν πρέπει να επωμιζόμαστε με τέτοιες ενέργειες. Η εγκατάσταση στη "βάση της εγκατάστασης" είναι δύσκολη και φοβόμουν να μη χαράξω το κινητό και σταμάτησα τη διαδικασία μέχρι να σκεφτώ πως θα γίνει. Αλλά τράβηξα κάποια "δοντάκια" στον πάτο της ώστε να μπει χωρίς μεγάλη αντίσταση και όλα καλά, χώθηκε άνετα μέσα, αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τζαμιού αυτού, η βάση εγκατάστασης. Καλά εννοείται δε καθαρίζεις την οθόνη του κινητού πριν το βάλεις εκεί μέσα, το κάνεις μετά αφού μπει. 4 άτομα που ρώτησα πως τους φαίνεται η ποιότητα της φωτογραφίας με πριν και μετά μου είπαν 0 διαφορά και γω 0 διαφορά βλέπω. (ήταν και οι πρώτες 4 φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό, 2 χωρίς το τζάμι και 2 μετά με το τζάμι) Το αποτύπωμα δεν είχε την παραμικρή δυσκολία να με διαβάσει χωρίς να το ξανασετάρω και χωρίς να ανοίξω τη ρύθμιση του κινητού με το που έβαλα το τζάμι. Βέβαια, μετά τα διέγραψα και τα πέρασα πάλι τα δάχτυλα μου, όπως και άνοιξα και τη ρύθμιση. Λειτουργεί πένα. Η οθόνη καμία αλλαγή στα χρώματα της και την ευκρίνεια της. Άμεση απόκριση σα να μην είναι πάνω το τζάμι. Με ζόρισε λίγο να πάει η κόλλα παντού, έκανε λίγη ώρα να απλωθεί παντού, θέλει τέρμα επίπεδη επιφάνεια. Λίγο πιο δίπλα από την κάμερα έχει μείνει ένα απειροελάχιστα μικρό σημαδάκι, ούτε χιλιοστό επειδή δε πήγε η κόλλα αλλά δεν ενοχλεί. Και έκανα 2 περάσματα των 60" σε κάθε του πλευρά με το UV light. Το link που έχει για οδηγό μέσα δε λειτουργεί, αλλά το έκανα όπως το βίντεο που πόσταρα επάνω. (Σαφώς η διαδικασία του domeglass είναι πιο error proof όσα βιντεάκια έχω δει) Δεν έχω ιδέα πως βγαίνει ένα τέτοιο τζάμι βέβαια τώρα . Οι μεμβράνες της spigen πήγαν άπατες, πραγματικά πεταμένα χρήματα και οι 2 δε μπήκαν ποτέ σωστά, ούτε είχαν την διάθεση να μπουν. Δε τις κράζουν χωρίς λόγο ότι δεν είναι καλό προϊόν. Και στο s22+ είχα την μεμβράνη της spigen και είχε μπει πολύ άνετα και εύκολα. Αυτό εδώ το προϊόν καμία σχέση, Και είναι top εννοείται η θήκη που ταιριάζει γάντι με το τζάμι αυτό. Αν δε βρίσκεις το domeglass πιστεύω, είναι η επόμενη αγορά αυτό εδώ το τζάμι της NI-SHEN. Το κουτί έχει 3 σετ καθαρισμού, 3 κόλλες, 3 τζάμια, 1 uv light, μια βάση, ένα ξυράφι/λεπίδα, και μια 4αδα αυτοκόλλητων για να καλύψεις τα σημεία του κινητού. υπεροχα θα την παραγγειλω καθως δε βλεπω αλλο γυαλακι αξιολογο. ευχαριστω παρα πολυ για την ολοκληρωμενη γνωμη σου Οι μεμβρανες ειδικα οταν μιλαμε για κινητα τετοιας αξιας ειναι προσωρινη λυση δυστυχως γιατι παντα θα ξεκολλαει ειδικα στις ακρες μετα απο λιγο καιρο 1
poofklats Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Εγώ πήρα αυτό https://www.amazon.it/gp/product/B0BGM48HKB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και είμαι γενικά ευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι 1-2 τζάμια που πέρασα (δίνουν 3 στη συσκευασία) μετά από κάποιο διάστημα πήραν λίγο αέρα στο πάνω μέρος. Επίσης επειδή είχα κάνει πατάτα στα πρώτα τζάμια και ξέμεινα με ένα τελευταίο χωρίς κόλα, τους ζήτησα να μου στείλουν και αυτοί μου έστειλαν δωρεάν μια ολόκληρη συσκευασία με τζαμάκια αντ αυτού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα