Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα , έχω ένα iPhone 12 Pro και η υγεία μπαταρία είναι στο 83% θέλω να κάνω αλλαγή και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.

Που προτείνεται να πάω; Σκεφτόμουν να το στείλω document στην Αθήνα(ξέρω ότι είναι πολύ καλοί στη δουλειά )  αλλά αν υπάρχει αξιόλογη αλλαγή εδώ στα βόρεια θα το προτιμούσα . 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dieccast είπε

Γεια χαρα , έχω ένα iPhone 12 Pro και η υγεία μπαταρία είναι στο 83% θέλω να κάνω αλλαγή και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.

Που προτείνεται να πάω; Σκεφτόμουν να το στείλω document στην Αθήνα(ξέρω ότι είναι πολύ καλοί στη δουλειά )  αλλά αν υπάρχει αξιόλογη αλλαγή εδώ στα βόρεια θα το προτιμούσα . 

Αν είναι να το στείλεις Αθήνα δες καλύτερα και https://www.istorm.gr/stores-service.html

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.

Document, i-System σαν πρώτες επιλογές. Για Θεσσαλονίκη κερδίζει το iStorm διότι θα στο έχουν έτοιμο σε περίπου 1 ώρα, αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, SaFiS είπε

Document, i-System σαν πρώτες επιλογές. Για Θεσσαλονίκη κερδίζει το iStorm διότι θα στο έχουν έτοιμο σε περίπου 1 ώρα, αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού...

+1 ;)

Δημοσ.
Στις 2/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, SaFiS είπε

Αρα να εμπιστευτώ istorm? Με αδιαβροχοποιηση τι γίνεται παραμένει κανονικά ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...