dieccast Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Γεια χαρα , έχω ένα iPhone 12 Pro και η υγεία μπαταρία είναι στο 83% θέλω να κάνω αλλαγή και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Που προτείνεται να πάω; Σκεφτόμουν να το στείλω document στην Αθήνα(ξέρω ότι είναι πολύ καλοί στη δουλειά ) αλλά αν υπάρχει αξιόλογη αλλαγή εδώ στα βόρεια θα το προτιμούσα .
kormos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, dieccast είπε Γεια χαρα , έχω ένα iPhone 12 Pro και η υγεία μπαταρία είναι στο 83% θέλω να κάνω αλλαγή και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Που προτείνεται να πάω; Σκεφτόμουν να το στείλω document στην Αθήνα(ξέρω ότι είναι πολύ καλοί στη δουλειά ) αλλά αν υπάρχει αξιόλογη αλλαγή εδώ στα βόρεια θα το προτιμούσα . Αν είναι να το στείλεις Αθήνα δες καλύτερα και https://www.istorm.gr/stores-service.html Μφχ 1
liospi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 επειδή κατά καιρούς έχω επισκεφτεί document, i-system, i-storm ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα τα δύο πρώτα 1 1
filip123go Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Και εγώ document θα πρότεινα. Εχουν πάρα πολύ καλό όνομα στην αγορα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 hour ago, liospi said: επειδή κατά καιρούς έχω επισκεφτεί document, i-system, i-storm ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα τα δύο πρώτα +1
SaFiS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Document, i-System σαν πρώτες επιλογές. Για Θεσσαλονίκη κερδίζει το iStorm διότι θα στο έχουν έτοιμο σε περίπου 1 ώρα, αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού... 2
aces Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, SaFiS είπε Document, i-System σαν πρώτες επιλογές. Για Θεσσαλονίκη κερδίζει το iStorm διότι θα στο έχουν έτοιμο σε περίπου 1 ώρα, αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού... +1
dieccast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 4:59 ΜΜ, SaFiS είπε Document, i-System σαν πρώτες επιλογές. Για Θεσσαλονίκη κερδίζει το iStorm διότι θα στο έχουν έτοιμο σε περίπου 1 ώρα, αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού... Αρα να εμπιστευτώ istorm? Με αδιαβροχοποιηση τι γίνεται παραμένει κανονικά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα